• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık battan bir gün önce betamın 439 cıkması sizce ikiz mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kitapseverhatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2024
60
43
3
Kızlar dün kan testi verdim ve betam 439 cıktı. normalde bugün adet olmam gerekiyor. beta cok yüksek sizce bu ikiz mi yoksa sağlıklı mı?
daha önce de saglıksız bi gebelik gecirip 8+0 da zorunlu kürtaj oldum. sonra da bir tane kimyasal geçirdim. bu sefer oldu galiba ama fazla olması da korkuttu beni

Kızlar dün kan testi verdim ve betam 439 cıktı. normalde bugün adet olmam gerekiyor. beta cok yüksek sizce bu ikiz mi yoksa sağlıklı mı?
daha önce de saglıksız bi gebelik gecirip 8+0 da zorunlu kürtaj oldum. sonra da bir tane kimyasal geçirdim. bu sefer oldu galiba ama fazla olması da korkuttu beni
Değerinizin sifirlandigini takip ettiniz mi

Demekki erken döllenmiş olabilir ama ikiz olma ihtimali olabilir 2 gün sonra tekrar kan verin aynı yerden

İyi düşünün iyi olsun bunu hiç bı zaman unutmayin kötü dusundukce kötü olur inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağına alacaksin bizede dua et lütfen bende bu güzel haberi alayım
kız alırsın tabii Rabbim nasip eder. ben de neler yaşadım vallahi ama nasipte varsa olur diye saldım yılbasında ve hamile kaldım bence ikimiz de anne olcaz birbirimizden dua eksik etmeyelim

kız alırsın tabii Rabbim nasip eder. ben de neler yaşadım vallahi ama nasipte varsa olur diye saldım yılbasında ve hamile kaldım bence ikimiz de anne olcaz birbirimizden dua eksik etmeyelim
Ayyy inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende bu ay takmıyorum pcos olduğu için biraz tedirginlik vardı onu da artık takmiyorum

Ayyy inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende bu ay takmıyorum pcos olduğu için biraz tedirginlik vardı onu da artık takmiyorum
oleyy :) takma hiç. sağlıksız gebelik yaşayıp hayal kırıklıgına ugrayamaktansa ilk testi negatif görmek daha iyi. ovulasyon testiyle hamile kaldım ilk. ve ovulasyon gününün 11. gününde farkettim cok erken. her 2 günde bi kan vermeye başladım ektopikten şüphelendiler degilmiş sadece gelişimi geri bi bebekmiş. en iyi doktorları buldum ve farkettim ki bu işler nasip. ne doktor ne ben ne stres ne yediğin içtiğin. nasipte varsa gercekten oluveriyor.
Dikkat et kendine yorma
teşekkür ederim eşim zaten pimpirik prensi beni sürekli dinlendirip çıldırtır muhtemelen :)

oleyy :) takma hiç. sağlıksız gebelik yaşayıp hayal kırıklıgına ugrayamaktansa ilk testi negatif görmek daha iyi. ovulasyon testiyle hamile kaldım ilk. ve ovulasyon gününün 11. gününde farkettim cok erken. her 2 günde bi kan vermeye başladım ektopikten şüphelendiler degilmiş sadece gelişimi geri bi bebekmiş. en iyi doktorları buldum ve farkettim ki bu işler nasip. ne doktor ne ben ne stres ne yediğin içtiğin. nasipte varsa gercekten oluveriyor.

teşekkür ederim eşim zaten pimpirik prensi beni sürekli dinlendirip çıldırtır muhtemelen
Ben bu ay yapmadım çatlama olmadı sanırım hiç akıntım olmadı bu ay akisina bıraktım inşallah bu sağlıklı bı bebek olacak olsun bak seni de bebeği de düşünüyor dikkat et yine de çok yürüme otur yoracak şeyler yapma

Back