Bat'tan 2.3 gun once 🤔

candy4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.830
1.663
133
3 gun once korunmasiz iliski yasadik bugun karin agrim vardi oglen kahverengi akinti geldi sonra kesildi daha gelmedi simdiye kadar

Adet tarihine birkac gun kala korunmasiz iliskide hamilelik olabilir mi?

Olsa bile yerlesme kanamasi bu kadar kısa surede gelebilir mi?

Hc belli olmaz yumurtlamaniza bagli buradan olamaz diemeyiz beklemelisinz

O esnada yumurtladiysan olabilir. Duzenli adet goruyorsan aslinda pek mumkun degil diyorlar ama benim gecen ay adetime 2 gun kala ovulasyon testi koyu cizgi (yumurtlama) cikmisti tabi yinede emin degilim...

O esnada yumurtladiysan olabilir. Duzenli adet goruyorsan aslinda pek mumkun degil diyorlar ama benim gecen ay adetime 2 gun kala ovulasyon testi koyu cizgi (yumurtlama) cikmisti tabi yinede emin degilim...
degilmisimm adet oldum zaten geri cekilme yontemiyle korunuyoruz sadece genelde adet baslamadan bikac gun once ve adet bittikden birkac gun sonra korunmuyorum olmaz diye dusunerek
Ama dikkat etmek gerekiyormus meger. Arastirdimda
Boyle hamile olan cokmus

degilmisimm adet oldum zaten geri cekilme yontemiyle korunuyoruz sadece genelde adet baslamadan bikac gun once ve adet bittikden birkac gun sonra korunmuyorum olmaz diye dusunerek
Ama dikkat etmek gerekiyormus meger. Arastirdimda
Boyle hamile olan cokmus

Bizde oyle korunuyorduk hep ama ben hic bir gunu riske atmadim hic belli olmaz eger istemiyorsan oyle hamile kalan cok gercekten

Back
X