- 25 Mayıs 2022
- 1.245
- 299
- 53
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
???Batman Mardin Nusaybin de bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı?? Uzun zamandır arayış içindeyim. Rahim filmi de çekilecek bir hastane arıyorum
Bildiğim kadarıyla yokBatman Mardin Nusaybin de bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı?? Uzun zamandır arayış içindeyim. Rahim filmi de çekilecek bir hastane arıyorum
Op Dr Yasemin Afşin Özel Batman Yaşam HastanesiBatman Mardin Nusaybin de bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı?? Uzun zamandır arayış içindeyim. Rahim filmi de çekilecek bir hastane arıyorum
Mardin'de. VarmıOp Dr Yasemin Afşin Özel Batman Yaşam Hastanesi
Op Dr Ercan Kayacan Özel Batman Yaşam Hastanesi
Op Dr Zeynep Ercan Özel Zilan Hastanesi (Batman)
Uzm.Dr Erdem Özerden Özel Batman Yaşam Hastanesi
Bu hastanede rahim filmi çekiliyor mu bilmiyorum ama hastaneyi arayıp sorabilirsiniz. Yasemin Hanım'dan özellikle memnun kalan pek çok kişi var. Ama tam olarak ne için gitmek istiyorsunuz?
Gebelik takibi için mi sordunuz yoksa hsg için mi?Mardin'de. Varmı
Bu arada Yasemin Afşin Hanım'ın hizmetlerinde Hsg de yazıyor. Yani rahim filmi de var demek ki. Isterseniz bir randevu alın kendisine.Batman Mardin Nusaybin de bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı?? Uzun zamandır arayış içindeyim. Rahim filmi de çekilecek bir hastane arıyorum
Mardin'de. Varmı
evet bu benim doktorum çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederimOp. Dr. Türkan Kaya Şakar, Medical Point Hastanesi- Batman Bu hanımefendi de iyi bir doktora benziyor, hsg de mevcut.
Gebelik takibi için mi sordunuz yoksa hsg için mi?
Yazdım hsg olanlarıHsg için sordum
Yazdım hsg olanları
Rica ederim iyi gecelerTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?