Batına 2 gün kalanlar hele gelin bu yana bi

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
11.681
18.866
34
Batıma 2 gün kaldı. Belki yarın belki yarından da yakın adet kapida.. hissediyorum.. bu ay da mi olmadi acabaları beynimde..adet belirtim olarak hafif gogus agrim olurdu uclarinda ama şuan yok o. Ha bir de adet belirtisi yuzumde bir tane sivilce cikar. Sivilcem bugunden cikti. Yani adet geliyorum diyor.. beyazimsi akintim da basladi:KK61::mad: ALLAHimmmmm duy sesimi nolur bebişim benle ve isteyen tum anne adaylariyla olsun. Hamilelik belirtisi neyim hic biseyim yok. Belirti yaşamadan hamile kalan var mi acaba :KK43: kasık batması yaşıyor insanlar, gogus agrisi yasiyorlar. Bunlarin hicc biri yok.. ama umudum var o da ALLAHtan.. gelin beraber bekleyelim batına sayili gunler kalanlar:KK74:

Ben bat geçtiğine rağmen hiç bi belirti yaşamadım hamile olduğumu öylesine aldığım testi yapınca öğrendim keseyi daha göremedim ama kan testine gore hamileyim

Ben bat geçtiğine rağmen hiç bi belirti yaşamadım hamile olduğumu öylesine aldığım testi yapınca öğrendim keseyi daha göremedim ama kan testine gore hamileyim
Gercekten miii ne guzel insaALLAH RABBIM bana da nasip eder siz de saglikla kucağıniza alirsiniz amin:dua:

Canım ben de küçük oğluma hamileyken hıcbir belirti yoktu sürekli kendimi dinliyordum ama en ufak belirti bile yoktu ta ki adet günü test yapıncaya kadar..Testi de yapayım da adet olmadığımı öğreneyim diye yapmıştım.kipkirmizi iki çift çizgiyi gördüm.Darısı sana inş.

Canım ben de küçük oğluma hamileyken hıcbir belirti yoktu sürekli kendimi dinliyordum ama en ufak belirti bile yoktu ta ki adet günü test yapıncaya kadar..Testi de yapayım da adet olmadığımı öğreneyim diye yapmıştım.kipkirmizi iki çift çizgiyi gördüm.Darısı sana inş.
Ay ALLAHim oyle guzel anlatıyorsunuz ki oyle guzel sey ki bana da nasip et ALLAHim nolur:dua: o iki cift cizgiyi hayirlisi ile gormeyi cok istiyorum artik..

X