ayy dejavu oldum resmen bu gün kocamda aynısını söyledi bana hahayyy
benim gibisini bulmuşun daha ne istiyon diyoo bana habire allah razı olsun iyidir kocam kıyamaz bana arada uyuzlukları olsada idare ediyoz işte bende de var bazı uyuzluklar kör topal idare ediyoz işte
benim kv. kızı yok iki oğlu var kocamda ikincisi onu kız gibi büyütmüş her işini yaptırmış öğretmiş bana da hazır geldi yanii
nerdeyse iki buçuk yıllık evli olcam daha bi kere pijamasını katlamadım inanki çok düzenlidir dolabı falann
Kızlar merak ettiğim bir konu var sizin kocalarınız da öyle mi?
Üstünü giyecek ya , ya da ne bileyim bişey alacak sürekli benden ister.YErini bilmesine rağmen evde ben varsam didem üstümü versene didem çorap versene didem atkım nerede ...D
Bazen de kendiliğinden herşeyi alır yapar.
Sizinkiler de öyle mi?
oooo kocalar çekiştiriliyoraynı dertlerden bende muzdaribim kızlar Allah razı olsun ev işlerinde yardımcı olur ama başka hiç bişeye karışmaz he bir de misafir gelince yardım eder bana o kadar buna da şükür
Ayy ne güzel kayınvaliden varmış takdir ettim onu. Benimkinin de 3 oğlu var bi de köyde yaşadıkları için tek başına hangi birine yetişsin kaynanam. O topluyo k.b arkasından batırıyo çocuklr da babalarından öğrenmişler dağıtmayı :))
Benim babam da titiz adamdır dağınıklığa hiç gelemezdi . İşte böyle biraz biraz idare ediyoruz biz de birbirimizi. Yavaş yavaş alıştırıyorum temizliğe titzliğe :)
öyle böyle işte kızz iyi de olsa kötü de olsa kocalarımız onlar bizim. ARkalarında dedikodularını yapsak da severiz
Kızlar merak ettiğim bir konu var sizin kocalarınız da öyle mi?
Üstünü giyecek ya , ya da ne bileyim bişey alacak sürekli benden ister.YErini bilmesine rağmen evde ben varsam didem üstümü versene didem çorap versene didem atkım nerede ...D
Sizinkiler de öyle mi?
biliorum cnm biliorum oda benim kini bilse azcık daha çok süper olcak da işte neyseeayyy ne güzeeeelll kız eslem kıymetini bil kocişinin gerçi bende biliyorum kıymetini kocişimin ama tabi biraz daha düzenli olsa kötü olmaz hani
yok benim ki giyiceğini ediceğini alır ama bazen mutfakta yemek hazırlarken tabakları koysana derim tabak dolabını açar benim 3 takım yemek tabağım var ama ben hep aynılarını kullanorum her seferinde sorar hangisinenden koyıyım die yaa diorum 2 senedir hangi kapta yemek yediğini bilmionmu diee kızıorummKızlar merak ettiğim bir konu var sizin kocalarınız da öyle mi?
Sizinkiler de öyle mi?
dolap mı düzen mi o da neben düzenlemezsem dolapı hiçç ellemez. bi de düzenlemeyince bana kızar ama hakkını yemeyeyim misafir gelecekse veya geldiğinde yardımcı olur. çünküm ben misafir geleceğinde baya telaş yapıyorum oturup hiç birşey yapmamaya korkuyor benim ki de yazık koşuşturuyor
aaa kız tanıdık geldi bana aaa bu bizim ev kızhergün aynı şey rüya üstüme bişey ver veririm o değil başka ver der gel kendin al derim banane sen vericeksin der gülerek kızdırmayı çok seviyor beni kızınca çok tatlı oluyormuşum aksine cadı oluyorum
hahayy tatlı cadıı benimkide aynısını yapar bana kızdırır kızdırır sonra da oturur bana baka baka güler nasıl bi şekle giriyosam artıkk o anda
hahayy tatlı cadıı benimkide aynısını yapar bana kızdırır kızdırır sonra da oturur bana baka baka güler nasıl bi şekle giriyosam artıkk o anda
ERkekler bizi kızdırmaya bayılıyo. Yalnız ben şahsen onu kızdırmayı sevmiyorum çünkü kızınca çok kötü oluyo sevimlilik filan hikayee :)) Biz kızdığımızda bile tatlı olan canlılarız
bencede onlar kızınca kendini kaybediyolarrrERkekler bizi kızdırmaya bayılıyo. Yalnız ben şahsen onu kızdırmayı sevmiyorum çünkü kızınca çok kötü oluyo sevimlilik filan hikayee :)) Biz kızdığımızda bile tatlı olan canlılarız
aynen aynen bakar yüzüme ben hiç bakmam televizyona bakarım sonra önüme geçer e bakarım o zaman bende
selam kızlar benim kocamda cok iş yapmaz dagıtırdı umursamazdı bir hafta hastalandım bana bişe olack korkusuyla yemekler bulaşık ona kaldı yaptı iyileştigimdede 10 gün annemler gittim her geldigimde hersey heryerde dagınık olan ev bi baktım tertemziz kirliler sepette yatak toplanmışş hoop bide ev süppür sill cok şaşaırdım htiyacım oldugu zamnlarda yapsında baska zaman ben toplarım zateeenn bide sizee birsey danışmak istiyorummmmmmmm
ben bugün doktora gittim kontrole iyi sonuç ve 1 kutudaha ginera iç adet olunca 2.günü gel dedi yumurta geliştirici hap igne verip uyaralım hızlandıralım hemen olması için dedi ama istemezsen normal yoldan olur bekle dedi terch benimmiş sizce ne yapmalıyım yardım edinnnnn
ben bugün doktora gittim kontrole iyi sonuç ve 1 kutudaha ginera iç adet olunca 2.günü gel dedi yumurta geliştirici hap igne verip uyaralım hızlandıralım hemen olması için dedi ama istemezsen normal yoldan olur bekle dedi terch benimmiş sizce ne yapmalıyım yardım edinnnnn
cnm sen bilrsin ama bekle bu ay da olmazsa ondan sonra ilaça başla bence tabi sen ne kadardır korunmuyosun kii
canım içtiğin ginera ne için bu sorum cevaba gelince ne kadardır istediğini hatırlayamadım ama bence bir sorunu yoksa bence biraz daha bekle derim bende bu rahim filmim temiz çıkarsa 1 sene daha beklemeyi düşünüyorum olmazsa yardım almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?