Petekcim belirtin varmıydı yoksa merak ettiğin için mi yaptın gebelik testini,belirti varsa neler yazarmısın canım?
hayır söylemedim ona kesin değil diye
cnm o zaman bence bu gün kan testi yaptır genelde ikinci çizgi silikte olsa çıkarsa gebelik var diolarr inş. vardır cnmm
yok ya bugün yaptırmıcam yarın sabah tekrar yapcam idrar testini ptesi de doktora giderim artık korkuyorum negatif çıkar diyeee
Petek hamile gibi görünüyorsun
Silik çıkması kandaki bhch nin henüz düşük olmasından kaynaklanıyordur
Yarında çift çizgi çıkarsa kan testi yaptırıp degerine bakarsın
5. Haftaya kadar kese gözükmüyor zaten
Doktorun yönlendirir zaten seni
kızlar ne güzel ya sizin bi umudunuz var acaba bu ay hamile miyimdir diye
maalesef benim hiç artık doğal yollardan hamile kalma umudum yok
her ay 26 27 günde adet görürüm bu ay 28.günüme geldim belki hamileyimdir dedim yine
bir umut ama yine olmamış adet gördüm çok üzgünüm
herşeyde bir hayır vardır diyorum kendime teselli vermek için ama içimin kan ağlamasına engel olamıyorum
çok üzülüyorum çok 6 yıldır ne hayaller ne umutlarım vardı
bir kez bile o test çubuklarında çift çizgiyi göremedim
allahım ne olur bigün beni ve tüm kader arkadaşlarımı sevindir
kızlaaarrr kimse yok muuuu ben doktora gittim bugün test kağıtları verdi LH,FSH,prolaktin ve estradiol-e2 yazıyor testlerin isimleri birde rahim filmi için kağıt verdi onu çektiricem birde ama biraz korkuyorum ben rahim filminden yaaa :18: eslem sen çektirmiştin acıyormu deminden beri okuyorum da kimisi mutlaka anestezi alın yazmış kimisi hiç gerek yok anesteziye yazmış başka çektiren arkadaşlar var mı aramızda acaba
teşşekkür ederim yorumun için Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
tatlım inşallah bebeğin seninledir.Malesef ben 21 aralıkta adet olmam gerekirken olmadım.Üç gün sonra test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm.Sağlık kabinindeki doktora gösterdim kesin hamilesin kan testi bile yaptırmana gerek yok dedi.Dünyalar beim oldu..Hemen kan testine gittim içim rahat etsin diye ama kan testi sonucum negatif çıktı hemde 0.1..Bi idrar testi daha aldım onuda yaptım onda tamamen negatif gördümama hala adet olmadım.Yani testlerede pek güvenmemek lazım.Sen yinede çok umutlanma.İnşallah benim durumumu yaşamaz ve hamile oldugunu öğrenirsin.Ancak benim yasadıgım hayal kırıklıgı cok büyük oldu ve seninde bu hayalkırıklıgını yaşamanı istemem..Sen iyisimi bitane daha idrar testi yap öyle doktora git kan testi için
ben sabah 10 gibi yapmıştım testi 12.30 gibi bir tane daha yaptım bundaki çift çizgi ilkine göre daha belirgindi yarın sabah tekrar yapcam bakalım
Hadi inşallah canım..:)Rabbim hiç birimizi evlatsız bırakmasınn
amiiinn amiinnn bir de bugün karın ve bel ağrım var belirgin şekilde midem de ağrıyor çok hafif bir bulantıyla bulantım rahatsız etmiyor bile ama bunlar adet belirtisi de olabilir mi diyorum
zaten hamilelik belirtilerinde mide ağrıları oluyormuş kasık ve bel ağrısıda tabiki.Ha bide gecenlerde yengem soyledi kirpiklerdende anlaşılıyomuş:)bna çok garip geldi bu olay ama kirpiklerin karışmışsa bir birine yani çapraz çapraz olmussa hamileymişsin.Buda hamilelik belirtileri arasında yer alıyomus bi bak istersen aynada
ona dikkat etmedim ama 2 gün önce gözümde arpacığa benzer bişey çıktı kirpik dibinde şiş değil ama gözüm sivilce gibi bişey annem de söylemişti bana kirpikle alakalı birşeyler
cnm ümidini kaybetme yaa üzme kendini kısmet belki hiç beklemediğin bi zamanda kalırsın belli mi olur
cnm acımıyo diyemem acıyo ama herkesinki farklı ben özelde oldum ama sanırım benim olduğum yerde yeni aletler yoktu yeni aletlerle hiç acı olmuyomuş bence anestezi olmana gerek yok cnm ameliyatta oldum anesteziden uyanmak çok zor oluyo biliyorum...
film anca 10 dakka sürüyo zaten sıkarsın dişini biraz belkide hiç acımaz senin ben iki kere çekildim cnm çok dayanılmıycak bişi olsa ikinciye çekilmezdimm sen korkma dua et bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?