merhaba kızlaaarr burda mısınız? ye ben bugün de ovulasyon testi yaptım yine pozitif çıktı hem de dünkünden daha koyu yani daha net?
cnm yumurtluyosun belki boş geçirme bu günleriii
Günaydın kızlarrrrr nerdesinizzz?
esleem, eedaa, gamyoncu burda mısınız değilseniz de foruma girince muhakkak cevap yazın ben bu sabah gebelik testi yaptım 2 çizgi de çıktı ama t.deki c.ye göre daha silik ama net görünüyor hatta bir arkadaşıma daha gösterdim o da gördü çift çizgiyi çok heyecanlıyım sizce sonuç pozitif midir?
canım burda ben varım galiba bi tek cevap yazmak istedim. Silik de olsa ikinci çizgiyi görmüşsün canım büyük ihtimalle gebesinhemen bi kan testi yaptırırken kesin sonucu orda görebilrsin canım
esleem, eedaa, gamyoncu burda mısınız değilseniz de foruma girince muhakkak cevap yazın ben bu sabah gebelik testi yaptım 2 çizgi de çıktı ama t.deki c.ye göre daha silik ama net görünüyor hatta bir arkadaşıma daha gösterdim o da gördü çift çizgiyi çok heyecanlıyım sizce sonuç pozitif midir?
içim içime sığmıyor yarın sabah tekrar yapcam test, sonucun yanlış çıkmasından korkuyorum eğer yarın sabah da çift çizgi çıkarsa ptsi doktora giderim
inş canım ya güzel haberlerini duyarız,bat tarihin ne zamandı?gebelik testi adet geçince belli olur die biliyorum ben ama inş seninki şimdiden belli olmuştur :13:
Ayyyy heyecanlandım ben de inşallah test hatalı göstermiyordur canım .. ne güzel bi haber bu yaaa listede ikinci hamiş sen olacaksın
liste mi vardı:) nerde?:) yarın ki testin sonucunu da yazarım aslında gün içinde tekrar mı yapsam 3 tane test almıştım sabahama ya negatif çıkıverirse ya
normalde hastalanmam gerekirdi benim adetlerim düzenlidir ama geçen ay gecikmeli olmuştu o yüzden emin olamıyorum tekrar öyle bir gecikme olur mu diye
aaaaa bende heycanlandım valla yaa inş Petekcim hamişsindir yaaabakalım yarında yap ve güzel bir haber ver bize..benimki de31 aralık banada dua et tatlım Nazar
ama adetime 2-3 gün varken mi?
ayyy cnm inş. hamilesindir genelde ovulasyon tastine hamilelik olduğunda da pozitif çıkıomuş cnm belki ondan poziitfif çıktı...
ayy ne güzel yarında yap inş. güzel habeler verirsin cnmm
işten izin alıp gidip kan testi mi yaptırsam acaba ya da yarın sabah da yapıp bekleyip ptesi eşimle mi gitsem doktora
eşinin bu günkü testen haberi var mı cnm eğer yoksa bu gün kan testi yaptır akşama güzel bi süpriz yaparsın eşine eğer kanda da pozitif çıkarsa
işten izin alıp gidip kan testi mi yaptırsam acaba ya da yarın sabah da yapıp bekleyip ptesi eşimle mi gitsem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?