batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

2 hafta sonra gideceğiz canım. Kız olursa ismi "esen" olacak da erkek olursa daha isim bulamadık

cnm hoşgeldin aramıza ben 2 yılı geçkin zamandır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum ama rabbim iiyice pişip olgunlaşmam için bana daha nasip etmedi inş. en yakın zamanda banada isteyen herkesede nasip eder ben baya bi zaman yumurta takibi ve klomen çatlatma iğnesi kullandım fayda görmedim en son tüplerim tıkalı çıktı ameliyat oldum 4 ay önce ama onunda bi faydasını görmedim şu anda doktora gitmiorum biraz zaman verdi doktor

2 hafta sonra gideceğiz canım. Kız olursa ismi "esen" olacak da erkek olursa daha isim bulamadık

bulursunu daha vakit var gerçi bu esen ismini sen mi istedin yoksa ortak karar mı

Merhabalar bende 5 Haftalık hamileyim.Rabbim inş. hepimize sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.Bnede Reglime 3 gün kala silik idrar testi ve akşamında kan testiyle öğrendim gebeliğimi.Hamile arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum İstanbul da Anadolu Yakasında hangi hastane yada dr a gidiyosunuz ?

Son düzenleme:

evet canım buraya da takılıyordum,asıl topiğim varikosel ameliyatı olup hamile kalanlardı,burası ikinci topiğimdiben de yetişemiyorum valla,akşamdan akşama girince bi bakıyorum 30 küsur sayfa geçmiş,okuyana kadar gece oluyor,haliyle kaynaşamıyoruz pek

kızlar bişi sorucam size ben gelinliğimi ve nişanlığımı kiralamk istiyorum kkden izmitte olanlara acaba gelinlik bölümüne böle bi başlık açsam cezası varmı karasız kaldımm

kızlar bişi sorucam size ben gelinliğimi ve nişanlığımı kiralamk istiyorum kkden izmitte olanlara acaba gelinlik bölümüne böle bi başlık açsam cezası varmı karasız kaldımm

eslem canım üzüldüm adet olmana ama,sen sakın umudunu kaybetme,vakti saati gelmemiş demek ki daha,böyle düşün,inşallah gelecek bebişleriniz sizin de.sorduğun soruyla ilgili de bi fikrim yok canım,pek anlamıyorum ben hangisi yasak hangisi yasak değil

cnm bende üzüldüm ama geçti kendime çok güzel bi diyet programı yaptım ve plates topu siparişi verdim biraz kilo verip ondan sonra devam edicem
slmm,,,
sen gecen ay kacında adetın bıttı,,senle aynıydık dıe hatırlıorum bıde burcu vardı ,,,

cnm geçen ay 17.sinde olmuştum bu ay 14. oldum

cnm bende üzüldüm ama geçti kendime çok güzel bi diyet programı yaptım ve plates topu siparişi verdim biraz kilo verip ondan sonra devam edicem

cnm geçen ay 17.sinde olmuştum bu ay 14. oldum

hım ,,omrumuzu yedı bu batı beklemeler zaten ,,benımde gelıo kırmızılar sancılar tam tekmıl devam edıo

ALLAH tamamına erdırsın canım

ıyıyım tatlım ıse geldım bı yandan calışıorum bı yandan laf yetıstırıyorum ıste sen nasılsın

bende işe geldim canım hem k.k ya bakıyorum hem çalışıyorum, sen ne işle meşgulsün tatlım,
canım sıkılıyor bugün yine niyeyse bat ı beklemekte bir dert, az kaldı ama hala bende bir belirti yok sadece kasığım sol kısmı biraz ağrıyor tek yaşadığım bu,
sende varmı bi belirti falan...

Saol cnm Allah razı olsun.Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.

canım hayırlısı olsun, rabbim kucağına aldığını görmeyi nasip etsin sana,
evet bende merak ediyorum ne belirtiler yaşadın öğrenene kadar...

halkla ılışkıler canım sen ne ıs yapıyorsun?

bende sancılanma var ara ara bıde abur cubura dustum tatlı ıster benım canım adet donemı basında

AMİN canım belirtileri paylaşırmısın bızımle
Elbetet paylaşırım..Reglime 4 -5 gün kala garip bir şekilde sol bacağıma, kasıklarımdan bir ağrı girmeye başladı.Dedimki regl olucam sanırım ve nasılda bir baş ağrısı hemen ağrı kesici aldım.Akşama bi baktım 3 damla pembe kan ama devamı yok ve hiç karın ağrımda yok dedimki hayrolsun.Gece oluncada kahverengi bir akıntı kan gibi bişey geldi.Yattım tabii sabah uyandım işe gidicem lavaboya gittim ne kan ne ağrım dedimki çok ilginç.Bi yandanda hep duyduğum üstüne görme olayını (yerleşme kanamasını ) incelemeye başladım netten.Neyse o gün öyle geçti ertesi gün sanki içimde yani rahimimde bir hava baloncuk gibi bişey hissetmeye başladım eşime dedimki bende gariplikler var off dedi saçmalama bişey yoktur.İyi öyle olsun dedim ertesi gün dayanamadım şu hassas testlerden aldım sanırım adı fortest di bi baktım 2 .çizgi çok silik.Akşam hemen kan verdim reglime 2 gün kala değerim 69,9 çıktı.3 gün sonrada tekrarlandığında 405 olmuştu.
Ama şunu demeden geçemiycem geçen ay tüm belirtilerim vardı ve kendimce %100 hamile olduğumu sanarken aslında değilmişim.Sanırım sürekli bilinç altı yaptığım için tüm belirtileri yaşamıştım.Bel ağrısından tutunnda , mide bulantısı , kirpik karışmasına kadar ..Şu anda 5 hafta 3 günlük sanırım ve Rabbime bin kere şükür ne ağrı ne sızı hiç bir sıkıntım yok.
Rabbim hepimize nasip etsin şu mübarek günde evlat sevgisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…