- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
canım takmamaya çalıştığın halde ne kadar çok takmışsın farkında olmadan . gelmiş kırmızılar da rahatlamışsndır canım. Sonra gelsin spor ve fit bir annee o bebek daha beklemez :))
ne zaman gidiceksiniz doktora peki bu arada merak ettiğim bişey daha var kız olursa ismi ne olucak erkek olursa ne olucak karar verdiniz mi
merhaba eslem, ben yeni katıldım aranıza. inşallah en kısa zamanda isteyen herkes bebek sahibi olur tabi bende... senin ne kadar oldu isteyeli herhangi bir tedaviye başladın mı? soğan suyu içmeyi düşünen arkadaşlara da şunu söyleyebilirim ben onu denedim 2 3 ay kadar bebek için faydasını görmedim ama idrar yanması bende çok oluyordu çok şükür ona fayda etti şu anda hiç olmuyor şükürler olsun... belki biraz daha yapsam faydısını görürdüm..
2 hafta sonra gideceğiz canım. Kız olursa ismi "esen" olacak da erkek olursa daha isim bulamadık
bulursunu daha vakit var gerçi bu esen ismini sen mi istedin yoksa ortak karar mı
günaydın cnm sen de ekim annelerindeymişsin aynen ben de cnm yetişemiyorum hızlarına valla...
ben de okuyup cıkıyorum... bazen bişey yazıyorum o da sayfaların arasında kaynıyo
maşallah baya kalabalık bi topik... demek sen de burdan ekim annesi oldun ha.......
kızlar bişi sorucam size ben gelinliğimi ve nişanlığımı kiralamk istiyorum kkden izmitte olanlara acaba gelinlik bölümüne böle bi başlık açsam cezası varmı karasız kaldımm
kızlar yaptım testi ama silikde olsa ikinci çizgi yok yine kocaman bi tek çizgi çıktı
cnm bende üzüldüm ama geçti kendime çok güzel bi diyet programı yaptım ve plates topu siparişi verdim biraz kilo verip ondan sonra devam edicemeslem canım üzüldüm adet olmana ama,sen sakın umudunu kaybetme,vakti saati gelmemiş demek ki daha,böyle düşün,inşallah gelecek bebişleriniz sizin de.sorduğun soruyla ilgili de bi fikrim yok canım,pek anlamıyorum ben hangisi yasak hangisi yasak değil
slmm,,,
sen gecen ay kacında adetın bıttı,,senle aynıydık dıe hatırlıorum bıde burcu vardı ,,,
cnm bende üzüldüm ama geçti kendime çok güzel bi diyet programı yaptım ve plates topu siparişi verdim biraz kilo verip ondan sonra devam edicem
cnm geçen ay 17.sinde olmuştum bu ay 14. oldum
Merhabalar bende 5 Haftalık hamileyim.Rabbim inş. hepimize sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.Bnede Reglime 3 gün kala silik idrar testi ve akşamında kan testiyle öğrendim gebeliğimi.Hamile arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum İstanbul da Anadolu Yakasında hangi hastane yada dr a gidiyosunuz ?
herkese gunaydın hayırlı cumalar
hepinize günaydın kızlar nasılsınız?
cumanız mübarek olsun, nerelerdesiniz ama siz ya sabahtan kimsecikler olmuyor topikte
sanada günaydın tatlım nasılsın?
Saol cnm Allah razı olsun.Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.ALLAH tamamına erdırsın canım
Saol cnm Allah razı olsun.Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
ıyıyım tatlım ıse geldım bı yandan calışıorum bı yandan laf yetıstırıyorum ıste sen nasılsın
Saol cnm Allah razı olsun.Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
bende işe geldim canım hem k.k ya bakıyorum hem çalışıyorum, sen ne işle meşgulsün tatlım,
canım sıkılıyor bugün yine niyeyse bat ı beklemekte bir dert, az kaldı ama hala bende bir belirti yok sadece kasığım sol kısmı biraz ağrıyor tek yaşadığım bu,
sende varmı bi belirti falan...
canım hayırlısı olsun, rabbim kucağına aldığını görmeyi nasip etsin sana,
evet bende merak ediyorum ne belirtiler yaşadın öğrenene kadar...
Elbetet paylaşırım..Reglime 4 -5 gün kala garip bir şekilde sol bacağıma, kasıklarımdan bir ağrı girmeye başladı.Dedimki regl olucam sanırım ve nasılda bir baş ağrısı hemen ağrı kesici aldım.Akşama bi baktım 3 damla pembe kan ama devamı yok ve hiç karın ağrımda yok dedimki hayrolsun.Gece oluncada kahverengi bir akıntı kan gibi bişey geldi.Yattım tabii sabah uyandım işe gidicem lavaboya gittim ne kan ne ağrım dedimki çok ilginç.Bi yandanda hep duyduğum üstüne görme olayını (yerleşme kanamasını ) incelemeye başladım netten.Neyse o gün öyle geçti ertesi gün sanki içimde yani rahimimde bir hava baloncuk gibi bişey hissetmeye başladım eşime dedimki bende gariplikler var off dedi saçmalama bişey yoktur.İyi öyle olsun dedim ertesi gün dayanamadım şu hassas testlerden aldım sanırım adı fortest di bi baktım 2 .çizgi çok silik.Akşam hemen kan verdim reglime 2 gün kala değerim 69,9 çıktı.3 gün sonrada tekrarlandığında 405 olmuştu.AMİN canım belirtileri paylaşırmısın bızımle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?