batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

aynen öyle canım kabızlık hazımsızlık hepsi çok etkiliyo..

kızlaaaarrr nasılsınıııızzz bakalııım nasıl hamişler siz nasılsınız yeşilcik gülücük neva loori ...

iyiyiz rüyacann seni sormalıı sen nasılınn?

kızlar yaptım testi ama silikde olsa ikinci çizgi yok yine kocaman bi tek çizgi çıktı

eslemcim yaa senin adetlerin niye böyle oldu ki yaa ... atma testi hemen gidip gelip bak belki hayali bir çizgi görürsün sende

kızlar yaptım testi ama silikde olsa ikinci çizgi yok yine kocaman bi tek çizgi çıktı

canım benim sakın üzme kendini...
nasip kısmet... rabbim herşeyin en doğrusunu bilir...
bekle bakalım bugün de gelmezse yarın git dr.a kanda baktır.
belki değer düşükse idrarda cıkmayabilir..
stres yapma bak adetinin geleceği varsa da gelmez sen stres yaparsan... gelse en azından umutlanmazsın.. o yüzden ne olursa olsun gönlünü ferah tut.... dediğim gibi bugün de bekle yarın dr.a git... ama üzülmedualrımız seninle ve sizinle...

cnm yok ya gidip gelip bakıyom ama tek çizgi okadar kocaman çıkmışkii yanında hiç bişi gözükmüo

eslemcim gülücük doğru demiş yarına kadar gelmezsee doktora git kan ver. kanda da yoksa bi muayene etsin. belki değerin 40-50 filansa testte çıkmaz .

cnm üzülmedim de hayal kırıklığı oldu muhtemelen ben kendi kendime geciktirdim psikolojik olarak şimdi olurum hamile değilim diye gördüm ya birazdan gelir kırmızılarr

cnm üzülmedim de hayal kırıklığı oldu muhtemelen ben kendi kendime geciktirdim psikolojik olarak şimdi olurum hamile değilim diye gördüm ya birazdan gelir kırmızılarr

hayırlısı canım yaa eğer bebiş yoksa biraz diyetle kilo verdiğinde hem bebek daha kolay tutunur kilo engel biliyosun ki hamileliğe.

tatlım sakın üzülme, hayırlısı herşeyin biz böyle stres yaptığımız için geçekiyor aslında bebeklerimiz, biz bi rahat olsak bak nasıl hemen gelecekelr göbeklerimize tatlı yaramazlar :)))))

tatlım sakın üzülme, hayırlısı herşeyin biz böyle stres yaptığımız için geçekiyor aslında bebeklerimiz, biz bi rahat olsak bak nasıl hemen gelecekelr göbeklerimize tatlı yaramazlar :)))))

aynen cnm stresten adetimi bile geçirmişim düşün bu kadar streste nasıl hamile kalıyım dimi

kızlarr yaaa bu kadar olur iki gündür bekliorum tık yok test negatif çıktı 10 dkka sonra geldi kırmızılarr

sağlık olsun cnm.... üzülmediğine sevindim... dediğin gibi hayal kırıklığı oluyo insanda... ama rabbim çok büyük... sen inancı kuvvetli bi kızsın....günü gelicek sana da gelecek o bebiş..... bize de bebiş haberi gelecek senden... durmak yok adet bitince çalışmalara devam....

aynen cnm şimdi ben bi kaç ay korunup hem spor ve diyet hemde şu soğan suyu kürünü denemek istiyorum bakalım belki fayda eder

aynen cnm stresten adetimi bile geçirmişim düşün bu kadar streste nasıl hamile kalıyım dimi

merhaba eslem, ben yeni katıldım aranıza. inşallah en kısa zamanda isteyen herkes bebek sahibi olur tabi bende... senin ne kadar oldu isteyeli herhangi bir tedaviye başladın mı? soğan suyu içmeyi düşünen arkadaşlara da şunu söyleyebilirim ben onu denedim 2 3 ay kadar bebek için faydasını görmedim ama idrar yanması bende çok oluyordu çok şükür ona fayda etti şu anda hiç olmuyor şükürler olsun... belki biraz daha yapsam faydısını görürdüm..

kızlaaaar ben geldim nasılsınız ben çok kötüyüm vala uykusuzum 2 gündür oğluşum hasta geceyi acilde geçirdik burayıda takip edemiyorum hamişlerimiz nasıl yeni hemişler varmı bu arada eslemcim benim bat eklenmemiş 4-7 mart yeni batım

evet cnm hele bi adet olıyım hemen vercem plates topumun siparişini diyetede başlıycam bakalım ondan sonra olur inş...

kızlarr yaaa bu kadar olur iki gündür bekliorum tık yok test negatif çıktı 10 dkka sonra geldi kırmızılarr

canım takmamaya çalıştığın halde ne kadar çok takmışsın farkında olmadan . gelmiş kırmızılar da rahatlamışsndır canım. Sonra gelsin spor ve fit bir annee o bebek daha beklemez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…