- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
evet cnm anca zaten, 4. ayda giymeye başlanıyo genelde.bi arkadaş demiş,erkenden giymeye çalışmayın hamile kıyafetlerini çünkü ilerde bol bol giyeceğiniz içn sıkılacaksınız zaten.. bence de doğru..
bu göbek olayı gidip geliyo galiba,gaz ve kabızlıkla ilgili diye düşünüyorum....
biz iyiyiz cnm çok şükür,eslemi bekliyoruz... bi hamiş haberi daha gelsin bakalım... sen nasılsın bat ne zman?
kızlaaaarrr nasılsınıııızzz bakalııım nasıl hamişler siz nasılsınız yeşilcik gülücük neva loori ...
kızlar yaptım testi ama silikde olsa ikinci çizgi yok yine kocaman bi tek çizgi çıktı
kızlar yaptım testi ama silikde olsa ikinci çizgi yok yine kocaman bi tek çizgi çıktı
aynen öyle canım kabızlık hazımsızlık hepsi çok etkiliyo..
iyiyiz rüyacann seni sormalıı sen nasılınn?
eslemcim yaa senin adetlerin niye böyle oldu ki yaa ... atma testi hemen gidip gelip bak belki hayali bir çizgi görürsün sende
canım benim sakın üzme kendini...
nasip kısmet... rabbim herşeyin en doğrusunu bilir...
bekle bakalım bugün de gelmezse yarın git dr.a kanda baktır.
belki değer düşükse idrarda cıkmayabilir..
stres yapma bak adetinin geleceği varsa da gelmez sen stres yaparsan... gelse en azından umutlanmazsın.. o yüzden ne olursa olsun gönlünü ferah tut.... dediğim gibi bugün de bekle yarın dr.a git... ama üzülmedualrımız seninle ve sizinle...
cnm üzülmedim de hayal kırıklığı oldu muhtemelen ben kendi kendime geciktirdim psikolojik olarak şimdi olurum hamile değilim diye gördüm ya birazdan gelir kırmızılarr
iyiyim bende nasıl oluyım yeşilcik bekliyorum işte adet günümü bakalım bu ay ne olucak :44::44::44::44::44:
iyiyim bende nasıl oluyım yeşilcik bekliyorum işte adet günümü bakalım bu ay ne olucak :44::44::44::44::44:
hayırlı haberler olsun inşallah canım. Allah bekletmesin hiç bir bebek isteyen aileyi. Nasıl olsa sende de eşinde de sorun yok rahat takılıın gelir o bebekler Allahın izniyle
hayırlısı canım yaa eğer bebiş yoksa biraz diyetle kilo verdiğinde hem bebek daha kolay tutunur kilo engel biliyosun ki hamileliğe.
aynen öyle yeşilcik senin bebiş nasıl bakalımhayırlı haberler olsun inşallah canım. Allah bekletmesin hiç bir bebek isteyen aileyi. Nasıl olsa sende de eşinde de sorun yok rahat takılıın gelir o bebekler Allahın izniyle
kızlarr yaaa bu kadar olur iki gündür bekliorum tık yok test negatif çıktı 10 dkka sonra geldi kırmızılarr
kız eslem üzülme sen hemen ver siparişini plates topunun ben geldim sen çıkmışsın kız
tatlım sakın üzülme, hayırlısı herşeyin biz böyle stres yaptığımız için geçekiyor aslında bebeklerimiz, biz bi rahat olsak bak nasıl hemen gelecekelr göbeklerimize tatlı yaramazlar :)))))
kızlarr yaaa bu kadar olur iki gündür bekliorum tık yok test negatif çıktı 10 dkka sonra geldi kırmızılarr
sağlık olsun cnm.... üzülmediğine sevindim... dediğin gibi hayal kırıklığı oluyo insanda... ama rabbim çok büyük... sen inancı kuvvetli bi kızsın....günü gelicek sana da gelecek o bebiş..... bize de bebiş haberi gelecek senden... durmak yok adet bitince çalışmalara devam....
aynen cnm şimdi ben bi kaç ay korunup hem spor ve diyet hemde şu soğan suyu kürünü denemek istiyorum bakalım belki fayda eder
aynen cnm stresten adetimi bile geçirmişim düşün bu kadar streste nasıl hamile kalıyım dimi
evet cnm hele bi adet olıyım hemen vercem plates topumun siparişini diyetede başlıycam bakalım ondan sonra olur inş...
aynen öyle yeşilcik senin bebiş nasıl bakalım
kız eslem üzülme sen hemen ver siparişini plates topunun ben geldim sen çıkmışsın kız
bebiş de iyidir inşallah teyzesii 2 hafta oldu doktora gitmeyeli .
canım takmamaya çalıştığın halde ne kadar çok takmışsın farkında olmadan . gelmiş kırmızılar da rahatlamışsndır canım. Sonra gelsin spor ve fit bir annee o bebek daha beklemez :))
bebiş de iyidir inşallah teyzesii 2 hafta oldu doktora gitmeyeli .
ne zaman gidiceksiniz doktora peki bu arada merak ettiğim bişey daha var kız olursa ismi ne olucak erkek olursa ne olucak karar verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?