- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.071
- 248
inşsallah hepimiz hamile kalalım ya varis demeyi unutmayalım ben özellikle elimi karnıma tutup ya varis diyorum ya ne olur allah bizimde yüzüme bakar hayırlısnı verir
YA VARİS mi bunu bilmiyordum söyleme adedi veya günü varmı
Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.özellikle sabah namazında 707 kere okuman lazım ama her dakika boş kaldıça içindende söyleyebilirsin bence adedi falan önemli değil allah niyetimizi biliyor sonuçta rabbim bizide gör kucaklarımızı boş bırakma ..
naber eslemm nasılsın nevar ne yok bebk faln varmı ben bayadır yoktum
ben bunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim bundan sonra bende okuyacağım.
Allah razı olsun senden.
Günaydn kızlar ben hastanedeym kanımı verdim sonuc bekliyorum,felaket yağmur var diye cıkmadım dısarı... Sabah geldim,kuzenm laboratuvarda calısıyo,idrar testi vereyim de yap bakalım merak ettim dedi,yaptm ve bu sefer 2.cizgi cok net cıktı dostlaaaaarrrr..... Bakalım kanda da hersey yolunda cıkar insallah.... Dualarınızı eksik etmeyin....
Günaydn kızlar ben hastanedeym kanımı verdim sonuc bekliyorum,felaket yağmur var diye cıkmadım dısarı... Sabah geldim,kuzenm laboratuvarda calısıyo,idrar testi vereyim de yap bakalım merak ettim dedi,yaptm ve bu sefer 2.cizgi cok net cıktı dostlaaaaarrrr..... Bakalım kanda da hersey yolunda cıkar insallah.... Dualarınızı eksik etmeyin....
Kızlarrrr, sonucumu aldım ve hamileyimmmmmm! Rabbim sizlere de yasatsın bu güzel duyguyu.... Ve insallah bizde sağ salim kucağımıza alırız yavrumuzu... Daha minicikmis kuzucum.... Beta hcg değerim 448 cıktı nasıl acaba? Salı tekrarlıcaz bakalım
Kızlarrrr, sonucumu aldım ve hamileyimmmmmm! Rabbim sizlere de yasatsın bu güzel duyguyu.... Ve insallah bizde sağ salim kucağımıza alırız yavrumuzu... Daha minicikmis kuzucum.... Beta hcg değerim 448 cıktı nasıl acaba? Salı tekrarlıcaz bakalım
canım hayırlı olsun :) prolaktine çelmeyi taktın süperrrr ..
çok yeni yerleşmiş henüz .. bekle biraz sakince .. sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?