batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

batıma tam 8 gün var. kasık ağrılarım geçen adetimden beri devam ediyor özellikle sol kasığımda aşırı batma ve sancı var göğüslerim 2 gündür sızlıyor ama sadece uçları. birde sağ göğsümde koltuk altıma kadar bi sızı var. bu arada her akşam dualarım var birde tabi burada sizlerin gebelik takvimlerini okuyunca oluşan duygusallıkla birlikte açılan çeşmelerim

inşallah batım biter bu ay hiç gelmez sıkılsın artık benden yahu kaç senedir gele gele bıkmadı heralde biraz mola versek fena olmaz

inşsallah hepimiz hamile kalalım ya varis demeyi unutmayalım ben özellikle elimi karnıma tutup ya varis diyorum ya ne olur allah bizimde yüzüme bakar hayırlısnı verir

inşsallah hepimiz hamile kalalım ya varis demeyi unutmayalım ben özellikle elimi karnıma tutup ya varis diyorum ya ne olur allah bizimde yüzüme bakar hayırlısnı verir

YA VARİS mi bunu bilmiyordum söyleme adedi veya günü varmı

YA VARİS mi bunu bilmiyordum söyleme adedi veya günü varmı

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.özellikle sabah namazında 707 kere okuman lazım ama her dakika boş kaldıça içindende söyleyebilirsin bence adedi falan önemli değil allah niyetimizi biliyor sonuçta rabbim bizide gör kucaklarımızı boş bırakma ..

ben bunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim bundan sonra bende okuyacağım.
Allah razı olsun senden.

bende ya haligu celle cellalüh çekiyorum 731 defa günlük ...bugun adet günüm bakalım hayırlısı allah herkese nasip eder inşallah

günaydın kızlar

akşam işten geç çıktığım için kan testi yaptıramadım ama iki farklı markanın idrar testini yaptım. bi tanesinde hiçbişey çıkmadı , diğerinde ışıkta beyaz bi çizgi görünüyodu.
anlamadım tam... tabii hala regl olmadım ..

Günaydn kızlar ben hastanedeym kanımı verdim sonuc bekliyorum,felaket yağmur var diye cıkmadım dısarı... Sabah geldim,kuzenm laboratuvarda calısıyo,idrar testi vereyim de yap bakalım merak ettim dedi,yaptm ve bu sefer 2.cizgi cok net cıktı dostlaaaaarrrr..... Bakalım kanda da hersey yolunda cıkar insallah.... Dualarınızı eksik etmeyin....

inşallah kanda da herşey yolunda çıkacak , içini ferah tut sen canım ...

selam kızlar evde int olmdığı için uzun süredir takılamadım ama aklım hep burdaydı:)

kızlar çok şükür hamileyim....kesemizi de gördük....hayırlısıyla kucağım alırım inş...
sitede yeni olduğum için özelden msj yazamıyorum

slm,gülücük senin belirtilerin neydi?

gülücükcüm ne oldu çıktımı sonuç ayy merak ettim yaa ama kesin hamilesin sen galiba hayırlı olsun canım benim yaa çok sevindim haber ver bize hee çatlarım yoksa ben

Kızlarrrr, sonucumu aldım ve hamileyimmmmmm! Rabbim sizlere de yasatsın bu güzel duyguyu.... Ve insallah bizde sağ salim kucağımıza alırız yavrumuzu... Daha minicikmis kuzucum.... Beta hcg değerim 448 cıktı nasıl acaba? Salı tekrarlıcaz bakalım

canım hayırlı olsun :) prolaktine çelmeyi taktın süperrrr ..
çok yeni yerleşmiş henüz .. bekle biraz sakince .. sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

ayyy gülücüüüükkkk çok sevindiiiiimmm yaa inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına kız bize dua et gülücük yaaaa bizde bu sevinci yaşayalım bir an önce çok mutlu oldum senin adına Allah bu zamanı uygun görmüş bak dert etmek boşunaymış geldi bebişin

ayyyy ne kadan sevindimm yaa bu ay bereketliymiş 2. hamişimizi verdi bizee ne kadar güzellll dua et cnm bizedee allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsinn bitanemmm

canım hayırlı olsun :) prolaktine çelmeyi taktın süperrrr ..
çok yeni yerleşmiş henüz .. bekle biraz sakince .. sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

evet cnm yendim onu,ama yine yüksek cıktı prolaktin ya bi zararı olmaz insallah bebeğime bilgin varmı cnm bu konuda? Bu arada rabbim sana da nasip etsin insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…