işe yaramadı . ama sebebin nereden geleceği belli olmaz. kızlar belki sizin sebebiniz olur bunlar?
evet gebelik için. yapmadığım şey kalmadı kızlar benimbin bir türlü ot içtim, soğan kürü yaptım, viks buğusu, kasık çektirme, hacı hoca bilem gittim benim sebebim değilmiş malesef hiç birisi. nasip.
inşallah canım yaa allah herkeze nasip etsin.2,5 yıldır evliyim artık olsun istiyorum hayırlısı ile
cnm bende eski köy tuğlaları oluyoo onu ocakta 1 saat felan kızdıryosun kovaya önce bez sonra kızgın tuğlayı sonrada üstüne yarım kilo sirkeyi döküosun acaip buhar çıkıo ona çömelip bekledim belime felanda battaniye sardım yarım saat beklemem gerekiodu 10 dakkadan sonra acaip tuvaletim geldi 20 dakka zor dayandım tuvalete gittim çok tuvaletim var gibiydi ama sadece koyu sarı bi akıntı geldi bi avuç kadar felan sonra bi kaç gün daha falan geldi ama adetime 3 gün vardı onu yapınca lişkiye girmek gerekiomuş o zaman kalırmışın ama benim 3 gün olunca kalabadım tabi bi dahada yapmadım bu ay olmazsa yapıcam yine
cnm bende eski köy tuğlaları oluyoo onu ocakta 1 saat felan kızdıryosun kovaya önce bez sonra kızgın tuğlayı sonrada üstüne yarım kilo sirkeyi döküosun acaip buhar çıkıo ona çömelip bekledim belime felanda battaniye sardım yarım saat beklemem gerekiodu 10 dakkadan sonra acaip tuvaletim geldi 20 dakka zor dayandım tuvalete gittim çok tuvaletim var gibiydi ama sadece koyu sarı bi akıntı geldi bi avuç kadar felan sonra bi kaç gün daha falan geldi ama adetime 3 gün vardı onu yapınca lişkiye girmek gerekiomuş o zaman kalırmışın ama benim 3 gün olunca kalabadım tabi bi dahada yapmadım bu ay olmazsa yapıcam yine
visk buğusu bana çok mantıklı gelmişti. damar açıcı özelliği var bu buğunun. benim baya akıntım olmuştu hatta buğu yaptıktan bir kaç gün sonra kahverengi lekelenmem oldu ödüm koptuama sonra akıntı şeklinde oldu. bana sadece buğuyu yap dediler ilişki demediler. adet tamamen bitince çaydanlıkta suyu kaynatıyorsunuz içine 1 çay kaşığı viks atıyorsunuz sonra üzerine oturuyorsunuz. 3 gün boyunca aynı saatlerde yapılıyor. bitti bu kadar
visk buğusu bana çok mantıklı gelmişti. damar açıcı özelliği var bu buğunun. benim baya akıntım olmuştu hatta buğu yaptıktan bir kaç gün sonra kahverengi lekelenmem oldu ödüm koptuama sonra akıntı şeklinde oldu. bana sadece buğuyu yap dediler ilişki demediler. adet tamamen bitince çaydanlıkta suyu kaynatıyorsunuz içine 1 çay kaşığı viks atıyorsunuz sonra üzerine oturuyorsunuz. 3 gün boyunca aynı saatlerde yapılıyor. bitti bu kadar
bende 2 yıl 2 aylık evliyim 2 senedir istiyoruz olmadı inş. bu ay olur cnm seninde bizimde
o tuglayı bende duydum eger adet olursam edecem ama benım bıldıgım o kırmızı tuglayı alıon ıyıce kızdıon sonra onu havluya sonra battanıyeye bıraz doluon ustune oturuon
oyle ıste yarım saat falan beklıon sonra ıste bı ıkı saat sonra artık bırlıkde olmak gerekıomus ,
buharına oturuyosun dimi çaydanlığın üstüne deil
buharına oturuyosun dimi çaydanlığın üstüne deil
bu bıldıgımız eczanede satılan vıks dıme?
ya bence o yaptıgın gunler bırlıkdelık olmalı cunku bunları yapınca rahım yumurtalıklar ısınıo ya ,,o yuzden bırlıkde olmak lazım dıe bılıom
inşallah canım biz ilk zamanlar düşünmedik çocuk yapmayı ama artık istiyoruz yalnız benim ailemde annem ve ablamda çok geç hamile kalmışlar bende aynı sorunu yaşarı diye çok korkuyorum.ablam ilk çocuğunu evlendikten 12 sene sonra doğurdu bi 12 sene sonra anca birtane daha oldu...
artık caydanlıga oturursan 1.derece yanıkdan hastanenın yolunu tutup ayın rezıl olanlar lıstesınde ılk sıraya yerlesırsın
evet o şekilde bende duydum hatta eskiden kadınlar çocuk düşürmek için yapıomuş onu babaannem demiştii
demekki sıcak iltihabı falan eriyiyomu napıo aslında ne varsa bu kocakarı ilaçlarında var
artık caydanlıga oturursan 1.derece yanıkdan hastanenın yolunu tutup ayın rezıl olanlar lıstesınde ılk sıraya yerlesırsın
evet evet bildiğimiz eczanedeki viks. aslında ilişki mantıklı. dur hele adet olursam bir de öyle deneyeyim ben de.
hadi yaa inş. sende olmaz cnm sen stres yapma illa sende de olcak deil yaa
evet evet bildiğimiz eczanedeki viks. aslında ilişki mantıklı. dur hele adet olursam bir de öyle deneyeyim ben de.
kızzz ne ayı yılın rezili ben olurum . 1.liği kimseye kaptırmammm
dusune doktor dıo nasıl yandın caydanlıgın ustune oturdum neden dıomus sey sey seyyy ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?