batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

vıks olayı ne be? anlatsana,,,
kasık cekdırmeyı yapamam heralde onu da anlatı ver bakem

gögüslerde hiçbi şey hissetmiyorum kasıklarıma hafif hafif agrı giriyo.normalde böle olmazdı.hayırlısı bakalım.daha da çok var yaa

visk buğusu bana çok mantıklı gelmişti. damar açıcı özelliği var bu buğunun. benim baya akıntım olmuştu hatta buğu yaptıktan bir kaç gün sonra kahverengi lekelenmem oldu ödüm koptu ama sonra akıntı şeklinde oldu. bana sadece buğuyu yap dediler ilişki demediler. adet tamamen bitince çaydanlıkta suyu kaynatıyorsunuz içine 1 çay kaşığı viks atıyorsunuz sonra üzerine oturuyorsunuz. 3 gün boyunca aynı saatlerde yapılıyor. bitti bu kadar

o tuglayı bende duydum eger adet olursam edecem ama benım bıldıgım o kırmızı tuglayı alıon ıyıce kızdıon sonra onu havluya sonra battanıyeye bıraz doluon ustune oturuon
oyle ıste yarım saat falan beklıon sonra ıste bı ıkı saat sonra artık bırlıkde olmak gerekıomus ,

buharına oturuyosun dimi çaydanlığın üstüne deil

bu bıldıgımız eczanede satılan vıks dıme?
ya bence o yaptıgın gunler bırlıkdelık olmalı cunku bunları yapınca rahım yumurtalıklar ısınıo ya ,,o yuzden bırlıkde olmak lazım dıe bılıom

bende 2 yıl 2 aylık evliyim 2 senedir istiyoruz olmadı inş. bu ay olur cnm seninde bizimde

inşallah canım biz ilk zamanlar düşünmedik çocuk yapmayı ama artık istiyoruz yalnız benim ailemde annem ve ablamda çok geç hamile kalmışlar bende aynı sorunu yaşarı diye çok korkuyorum.ablam ilk çocuğunu evlendikten 12 sene sonra doğurdu bi 12 sene sonra anca birtane daha oldu...

evet o şekilde bende duydum hatta eskiden kadınlar çocuk düşürmek için yapıomuş onu babaannem demiştii
demekki sıcak iltihabı falan eriyiyomu napıo aslında ne varsa bu kocakarı ilaçlarında var

evet evet bildiğimiz eczanedeki viks. aslında ilişki mantıklı. dur hele adet olursam bir de öyle deneyeyim ben de.

hadi yaa inş. sende olmaz cnm sen stres yapma illa sende de olcak deil yaa

evet o şekilde bende duydum hatta eskiden kadınlar çocuk düşürmek için yapıomuş onu babaannem demiştii
demekki sıcak iltihabı falan eriyiyomu napıo aslında ne varsa bu kocakarı ilaçlarında var

artık ıllakı bı sebebı vardır ,hatta ben bunu adet bıttıkden bı hafta sonra ogrendım adetın pesıne yap dedı teyze,,belkı yuklusundur falan dedıydı demekkı dusuk olur dıe oyle dedı ,,,,
ya sonucta eskıden oyle zırp pırt doktor yoktu ,halıyle herkes kocakarı yontemıne basvuruodu gercı ben cok da kocakarı olduguna ınanmıom acıkcası ,

artık caydanlıga oturursan 1.derece yanıkdan hastanenın yolunu tutup ayın rezıl olanlar lıstesınde ılk sıraya yerlesırsın

ne biliyim yaa sordum işte yanlış anlaşılmasın diee

evet evet bildiğimiz eczanedeki viks. aslında ilişki mantıklı. dur hele adet olursam bir de öyle deneyeyim ben de.

evet cnm ilişkiye girmek bencede faydalı olur neyse kızlar ben kaçar hepinize iyi geceler kokulu kokulu öpücükler dua edin ana yarın size güzel haberler veriyim inş...

hadi yaa inş. sende olmaz cnm sen stres yapma illa sende de olcak deil yaa

inşallah..evlendiktek az bi zaman sonra kist sorunu yaşamıştım dr ye gittiğimde ilaç verdi geçti şim yok ama dr bana bence çocuk düşün ve yap demişti fiziki olarak ablana benziyorsun aynı sorun sendde olabilir demişti.gerçi adetlerim düzenli ama ne bilim.bizde ha borçlar bitsin ha şu olsun bu olsun derken 2,5 yıl oldu işte....

ozellıkde dedıydı bana teyze,tuglayı sıcak suyu yaparsan mutlaka bırlıkde olun bır ıkı saat sonra dedı ve sabaha kadarda kalkma dedıydı yatakdan,,
bende olursam adet tuglayıda yapcam vıksıde artık her yontemı denıyek

dusune doktor dıo nasıl yandın caydanlıgın ustune oturdum neden dıomus sey sey seyyy ıcın

aaa doğruyu söylemiycem herhaldeeee hele de kadın doğumcu olursa yakar valla çıramı çaydanlığın üstüne düştüm derim artık ne diyim neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize bol bebişli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…