:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Oglum simdi 3 aylik :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sizlerle paylasmak istedim.
Hamileligim boyunca fazla sabirsizlik göstermedim hep sabrettim bebisimi kucagima alacagim günü hep sabirla bekledim.Hamileligimde cok problem yasamadim ama yinede bizi korkutacak seyler yasadim.Doktorum bebegimin gelismesinin gününden bir hafta kücük oldugunu sölemisti ve sürekli kontrolde tutmak icin baska yerlere gönderiyordu.sonuna kadar böle devam etti ve kücük bi bebek dünyaya gelecekti.Son olarak doktorum bunu söledi.Allah in izniyle saglikli dünyaya gelsinde yani cani sagolsun dedik.hamileligim hep kontrollü gecti cok uzatma istemiorum ama insan yasmaya baslayinca kendini tutamio:))
dogumdan bir gün önce kanamam oldu.hastaneye gittik.Acilma baslamis oldugu icin bunun normal oldugunu sölediler ara ara sancimda vardi.O gün icin eve geri döndük. saat gece 2 gibi sancilarim sIklasmaya basladi. 5 dakikada bir sancilarim geliodu sürekli gözüm satteydi ama o aralarda uyumaya calisiyrdum.cok sükür ki hic paniklemedim.2 saat evde sancilarim 5 dakikada ikiye cikinca artik dedim esime gidelim yoksa evde doguracam:)) o da sasirdi cünkü benim cok bagiraacagimi düsünüomus:)):ecrin_bebek:
gece 2 den ögleden sonra 14.56 ya kadar
sancilarim vardi ama acilma bir türlü 10 santim olmuordu.Zordu cok zordu dedim ben yapamicam beni sezeryana alin. ama normal dogum basladigi icin onuda yapamadilar sancilarimin üstüne tekrar sunni sanci verdilerve bir saat gecmedi 14:56 da oglumu dogar dogmas göbek bagini bile kesmeden kucagima verdiler o ani sadece yasayan bilir anlatilmas bir duygu.o anda hersey bitio zaten. tabi bizimki gelirken paramparca:))
Allah im herkese nasip etsin
O an insana sanki katlanilmas bir aci gibi gelio ama simdi düsünüorumda hicte o kadar zor deilmis.
Oglum bebegim dünyam yasama sevincim kisacasi benim herseyim o benim bitanem