batıl inançlarım

L

lalel

Ziyaretçi
:KK43:( bu forumun en sorunlusu benim sanırım sürekli bişilerden yakınıyorum..ama size gerçekten danışmam gereken bişi var..bende hat safhada batıl inaçlar var ..ne gibi derseniz bunlar kendi kendime yarattığım şeyler aslında..

mesela telefonuma sözlümü aşkım canım vs diye yani isminden farklı bi şekilde kaydedersem sanki bi sorun çıkıp ayrılıcakmışız gibi gelir hep ki her kaydettiğimde nasıl oldu anlamıyorum sorun çıkıyo kavga ediyoruz sonra silip ismiyle kaydediyorum normale dönüyo..acaba ben delimiyim:s:KK43:

bide biraz dini bir batıl inancım var mesela o gün bi kalp kırarsam birine bi laf sokarsam haklı bile olsam onu rencide edicek bi kelime kullanırsam sanki o gün bütün düz giden işlerim ters gidicek gibi geliyo.yani ne biliim evle kavga edicem dersler bozulucak sözlümle tartışıcm falan filan..

kul hakkına girdiğimi ve benden böle çıktığına inanıyorum sanırım:KK43:

ve son bişey..nazara çok inaıyorum ve nazardan çok korkuyorum..ii olduğumu mutlu olduğumu birine sölediim anda herşey ters düz oluyo..hangi konuda olursa olsun..bu sadece benim mi başıma geliyo:KK43::-)nazar::nazar::nazar:

X