• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BATIKLARDAN ŞİKAYETÇİ OLANLAR BURAYAA!

calypso35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
50
25
38
31
Kızlar bu çözüm bilinen bişey mi bilmiyorum ama ben yeni keşfettim ve sizlerle de paylaşmak istedim. Bacaklarımızı aldıktan sonra oluşan batıklardan bir çoğumuz şikayetçiyiz ve bu sorunu çözmek biraz zor olabiliyor. Benim bulduğum çözüm şu; KESE. Evet yanlış okumadınız, banyodayken çıkacağınıza yakın deriniz iyice yumuşamışken bacaklarınızı biraz sert keseliyorsunuz. Aman dikkat çok bastırıp derinizi tahriş etmeyin ama çokta kibar davranmayın biraz bastırarak ovalamanız gerekiyor. Ben bu sorunu yaşamaya başladığım zaman 2 banyoda tamamen batıklarımdan kurtulmuş oluyorum. Umarım sizde memnun kalırsınız. :KK36:

Kızlar bu çözüm bilinen bişey mi bilmiyorum ama ben yeni keşfettim ve sizlerle de paylaşmak istedim. Bacaklarımızı aldıktan sonra oluşan batıklardan bir çoğumuz şikayetçiyiz ve bu sorunu çözmek biraz zor olabiliyor. Benim bulduğum çözüm şu; KESE. Evet yanlış okumadınız, banyodayken çıkacağınıza yakın deriniz iyice yumuşamışken bacaklarınızı biraz sert keseliyorsunuz. Aman dikkat çok bastırıp derinizi tahriş etmeyin ama çokta kibar davranmayın biraz bastırarak ovalamanız gerekiyor. Ben bu sorunu yaşamaya başladığım zaman 2 banyoda tamamen batıklarımdan kurtulmuş oluyorum. Umarım sizde memnun kalırsınız. :KK36:
Peki kese bende yapiyorum sonra agdami epilatormu jiletmi kullaniyorsunz benim bacakalrimi epilator mafetti lazeremi gitsem bilmiyorum leke cok fazla

ne kesesi peki?

Benim çoktu batiklarim lazer sayesinde ilk seansta kurtuldum pürüzsüz bir cilde kavuştum Hoppa

Lekeler nasil geccek
Canım ya ben anlatamıyorum ya da sen anlamıyorsun
Gidersin bir güzellik uzmanına lazerini yaptirisin zaten batıklar çıkar zamnla o kıllar dökülür bir iki seansta renk açılması olur benim ilk seansta açıldı rengi ve 2 ay sonra çıktı kıllar ikinci seansta artık renk çok açıldı ve lekeler de gitti lazerin iyi yönü hem leke açıyor hemde tüylerden kurtuluyorusn

Back