Batıklara çözüm

carmiaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
734
10
46
İstanbul
Kızlar ben kendi batıklarıma tesadüf eseri bir çözüm buldum..benim göğsümde batık bir tüy vardı bende elimin altında diye mecitefendi kayısı çekirdeği kremi sürdüm..ertesi gün tüy çıkmıştı yerinden..aynı şekilde bir kaç kere bacağımda da batık oldu ozamanda yatmadan aynı kremden sürdüm kılları çıkarmıştı sabah yerinden vede yumuşatmıştı..tabi bilemem herkesin bünyesi farklıdır ama bende işe yaradı..kremide internetten almıştım..ama aktarlarda falanda varmış herhalde..

Canım kremle ilgili biraz daha bilgi verebilir misin, tam olarak ne işe yarıyor batıklar için mi ? Bende de çok fazla batık oluyor, derim kalın diye sanırım tüyler deri altında kalıyor iltihaplı oluyor :26:

Ben banyoda derimi kazırcasına keseliyorum resmen bacaklarımı falan.
Batık lifi diye kabak lifli bi lif bile aldım ama hiç bi işe yaramadı.

Acilen demem lazım

Tersten jiletle almakta iyi geliyormuş canım, denedin mi hiç?
İlk defa duydum ama kıllarım çok ince benim. O yüzden deri dışına çıkamıyolar sanırım.
Şimdi jilet vurursam batık olmaz belki ama kalın çıkar hiç denemesem daha iyi..

İlk defa duydum ama kıllarım çok ince benim. O yüzden deri dışına çıkamıyolar sanırım.
Şimdi jilet vurursam batık olmaz belki ama kalın çıkar hiç denemesem daha iyi..

gillette'in bayan jiletleri var canım pembe renk bıcakları çok ince ve kalınlaştırmıyor hiç tüyleri aklında bulunsun canım

İlaç falan değil yani? Normal bi cilt kremimi mi çıkardı batık tüyü Cildi yumuşattığı içindir derdim ama 1 gecede tüyün çıkması imkansız cilt kremiyle

valla normal krem işte ben gittigidiyordan almıştım 15liraya baya büyük bi krem ama aktarlarda falanda varmış..benim cildimi yumuşatıyo..

Son düzenleme:
Benim bacaklarda tavuk derisi gibiydi burada Aycagül ün topiğine bir arkadas yazmıştı agdadan sonra şu zımpara şeklindeki ponzayla yavaşça ovuyorum batık falan kalmıyor.birde Aycangül epilasyon için tarih veriyor her ay uyguluyorum.ben faydasını görüyorum bir bakın isterseniz.
Bu arada o kremi bi kuafor bana göz kenarlarindaki kaz ayakları için önermişti, kullandım bir ara.

Bende de çok batık var jiletten agdaya döndüm ondan sonra başladı jilet yaparken hiç olmazdı.
Bu kremin asıl amacı vucut kremi değil mi o zaman herhangi başka bi kremlerde işe yarar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…