Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
batıklara çözüm bulabilen var mı gerçekten
- Konu Sahibi aktanezgi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
bacak falansa nemlı tutman lazım . derı kuruyup tahrıslı gıbı olunca hep batık halınde cıkıyo.ben bacaklarıma bıldıgın vazelın ve bebe yagı surmustum. kuruluk gıdınce bı sonrakı agdada batık olusmadı. ama makıneyle ne zaman alsam kırıyo batık yapıyo falan . usttekı ölu derıyı agda temızleyınce ıyı gelır hem. banyoda kese yapıyorm ayrıca 2 3 gune 1. yolunmus tavuk gıbı derı gorunumu olur ya benek benek. onu kese halledıyo :))yıllardr batık problemi ile uğraşıyorum ve hala kurtulamadım denemediğim yöntemkalmadı bir önerisi olan var mı?
- 13 Ekim 2020
- 14
- 12
- 3
- 25
teşekkür ederim deneyeceğim bunu.Buna benzer bir yöntem denemiştim ama çok etkili olmamıştı bu nasıl sonuçlanacak dur bakalım.bacak falansa nemlı tutman lazım . derı kuruyup tahrıslı gıbı olunca hep batık halınde cıkıyo.ben bacaklarıma bıldıgın vazelın ve bebe yagı surmustum. kuruluk gıdınce bı sonrakı agdada batık olusmadı. ama makıneyle ne zaman alsam kırıyo batık yapıyo falan . usttekı ölu derıyı agda temızleyınce ıyı gelır hem. banyoda kese yapıyorm ayrıca 2 3 gune 1. yolunmus tavuk gıbı derı gorunumu olur ya benek benek. onu kese halledıyo :))
- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
hmm zamanında ben de ıntten okudum sekerdı kahveydı. benım gıbı beybı bacaklı ınsana uygun degılmııs bulasık telı surtmusum gıbı zarar verdı oyle seyler yapma hassassan .teşekkür ederim deneyeceğim bunu.Buna benzer bir yöntem denemiştim ama çok etkili olmamıştı bu nasıl sonuçlanacak dur bakalım.
- 13 Ekim 2020
- 14
- 12
- 3
- 25
üzülerek söylüyorum ki lazere 13 seans gittim batıkta faydası oldu evet ama bir türlü bitmedi çok az bir azalma yaşadım.Lazer maalesef başka çözüm yok bacağım her tarafımda o kadar batık oluşurdu ki jiletle aldığımda her kıl köküm kanar derecesinde lazere gittim bitti çok şükür tabi tüylerim daha bitmedi çok çok az kaldı 11 seans aldım ama batık vb çok şikayetim yok
- 29 Kasım 2016
- 341
- 256
- 103
- 32
yıllardr batık problemi ile uğraşıyorum ve hala kurtulamadım denemediğim yöntemkalmadı bir önerisi olan var mı?
epilasyona gittikten sonra düzeldi benim.
- 13 Ekim 2020
- 14
- 12
- 3
- 25
sevindim senin adına gerçektenepilasyona gittikten sonra düzeldi benim.
- 29 Kasım 2016
- 341
- 256
- 103
- 32
sevindim senin adına gerçekten
darısı sana diyelim
Benimde tam bitmedi bünyeyle alakalı sanırım beraber başladığım arkadaş çok memnun çok azaldı diyor tamam benimde azaldı ama bitmedi 2 ay ara versem gözle görünecek derecede çıkıyor ama benim batıklarım çokdu sırf bu yüzden bile gidiyordum. İlk lazer seansıma gideceğimde hiç unutmam jiletle aldım öyle ucuz jiletler falan da değildi insanın her kıl kökü kanar mı kanadı. Duştan çıktım bütün vücudumu birde 2-3 defa ıslak mendille sildim sen düşün gerisini Ama şuan çok şükür hiç batığım yoküzülerek söylüyorum ki lazere 13 seans gittim batıkta faydası oldu evet ama bir türlü bitmedi çok az bir azalma yaşadım.
- 13 Ekim 2020
- 14
- 12
- 3
- 25
ya gerçekten kadınların çok zor kurtulduğu birdurum oldu en azından atlatmışsın sen çok sevindim.Benimde tam bitmedi bünyeyle alakalı sanırım beraber başladığım arkadaş çok memnun çok azaldı diyor tamam benimde azaldı ama bitmedi 2 ay ara versem gözle görünecek derecede çıkıyor ama benim batıklarım çokdu sırf bu yüzden bile gidiyordum. İlk lazer seansıma gideceğimde hiç unutmam jiletle aldım öyle ucuz jiletler falan da değildi insanın her kıl kökü kanar mı kanadı. Duştan çıktım bütün vücudumu birde 2-3 defa ıslak mendille sildim sen düşün gerisini Ama şuan çok şükür hiç batığım yok
İnşallah sende atlatırsın.Krem peeling tavsiyesi veremem ya da nemli tut diyemem şahsen bunların hepsini yapmama rağmen benim sorunum çözülmemiştiya gerçekten kadınların çok zor kurtulduğu birdurum oldu en azından atlatmışsın sen çok sevindim.