batiklar

keyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
7
0
merhaba oncelikle konunun nerde oldugunu bilemedigimden buraya actimm:1no2:

benm sorunumm batiklarla ilgilii cok berbat koltuk alti lazerim bittiikten sonra bacaklarima baslayacagim ama parasii cok tuzlu :gitme::gitme::gitme:
ben ten rengi corap giyp etek giymek istiyorum :1no2:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben acaba bu batiklara cozumu olan var mi???ponza tasi kese hepsni denedim hic sonuc yok ....

herhangi bir cozmu olan varsa yazabilirr mi tskler...

lekeleri gidermek ve cilt rengini düzeltmek için bitkisel bir terkip;
-2 su bardağı yulaf ezmesi ( yulaf unu da kullanabilirsiniz ancak ezmesi çok daha başarılı sonuç verir)
-1 su bardağı gül petalleri
-1 çay bardağı öküzgözü petalleri
-1 çay bardağı alman papatyası
-1 çay bardağı lavanta
-1 çay bardağı kurutulmuş maydanoz
Büyükçe bir cam kavanozda hepsini harmanlayın.Patiskadan yapılmış 10 cm. eninde ve boyunda minyatür bir yastık kılıfı edinin.Ağız kısmında rahatça açıp kapatmak için ip geçirilmiş olması büyük kolaylık sağlar.harmanladığınız bitkilerinizden 2 çorba kaşığını bu torbacığın içine koyun.ancak ıslatacak kadar sıcak suya tutun ve torbayı avucunuzun içinde yoğura yoğura bacağınızın üzerinde gezdirin.Kruduğunda biraz daha ıslatın ve devam edin.

Sadece bacak veya vücut için değil yüzve dekolte bölgesi için de her gün kullanılabilecek kadar güvenli bir antiaging elde etmiş oldunuz.Cilt tonunun iyileştirilmesinde,gebelik maskelerinin,batık lekelerinin,güneş lekelerinin aklınıza gelebilecek her türlü cilt ve renk bozukluklarının giderilmesinde mucize bekleyebileceğiniz kadar etkili bir tonik/nemlendiricidir.Haftada en az bir kez mmkünse hergün kullanın,çok kısa sürede elde ettiğiniz renk açılması ve ciltte gerginlik sizi şaşırtacaktır.

Kararmış,lekelenmiş kısacası estetiğini yitirmiş üst deriyi soymak için ve yeni batık oluşumunu önlemek için
-1 çay bardağı yulaf unu
-1/2 çay bardağı badem unu
-1/2 çay bardağı kurutulmuş maydanoz
-1/2 çay bardağı öküzgüzü (petal)
-1/2 çay bardağı gül (petal)

yada daha bulunucak malzemelele

bir kap toz şeker ve yumurta beyazını karıştırın vücuda sürün. Biraz bekledikten sonra ovalayarak çıkartın. Duş aldıktan sonra bi limonun suyunu masaj yaparak cilde sürün kuruyunca üzerine bebek pudrası sürüp o gece öyle kalın sabah duş alın.

tesekkuur ederim de sence kac gunde yani zmanda sonuc veririi :S

2 günde bir düzenil uygulamayla 1-2 haftada sonuç verir sanırım

ccanim bu kadar kisa surede soledgin seyi yapamam da acaba batiklari en az gostermek icin ne yapmaliyim??????:2::sinifsinif:eyvahedigeldismile

ben bunu yaptım hala da karışım duruyor
çok düzenli olmasa da arada uyguluyorum
uygulaması zor ama ben hepsini karıştırıp blendırdan geçirdim
yapacağım zaman biraz alıp içine inceltilmiş deniz tuzu
biraz da bitkisel yağ karıştırıyorum
ama gene de uygularken zor oluyor
ama sonrasında bacaklar yumusaçık oluyor
lekelere gelince pek bir faydası olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…