B busra27a Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2018 3 0 25 18 Mayıs 2018 Konu Sahibi busra27a #1 Bacaktaki batıklara en iyi çözüm nedir? Çay ağaci yağı kullanmaya başladım. Birde Önceki batık izleri nasıl geçer.
Bacaktaki batıklara en iyi çözüm nedir? Çay ağaci yağı kullanmaya başladım. Birde Önceki batık izleri nasıl geçer.
Sehlinam Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 992 647 18 Mayıs 2018 Konu Sahibi busra27a #2 Salisilik asitin iyi geldiğini okumuştum, ama denemedim. Sakın araştırmamış deneme derim. Bide kese yapmak azda olsa oluşmasını engelliyor. Ağdadan mı, epilatörden mi oldu?
Salisilik asitin iyi geldiğini okumuştum, ama denemedim. Sakın araştırmamış deneme derim. Bide kese yapmak azda olsa oluşmasını engelliyor. Ağdadan mı, epilatörden mi oldu?
E Elasoyer Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2016 233 87 37 11 Haziran 2018 Konu Sahibi busra27a #3 busra27a .!.: Bacaktaki batıklara en iyi çözüm nedir? Çay ağaci yağı kullanmaya başladım. Birde Önceki batık izleri nasıl geçer. Genişletmek için tıkla... Benimde böyle sorunlarım vardı gittiğimde kabak lifi öneriyorlardı en son lazerden sonra gerek kalmadı ama
busra27a .!.: Bacaktaki batıklara en iyi çözüm nedir? Çay ağaci yağı kullanmaya başladım. Birde Önceki batık izleri nasıl geçer. Genişletmek için tıkla... Benimde böyle sorunlarım vardı gittiğimde kabak lifi öneriyorlardı en son lazerden sonra gerek kalmadı ama
Ummandabirkatre Guru Kayıtlı Üye 24 Eylül 2012 5.000 5.460 24 Haziran 2018 Konu Sahibi busra27a #4 Lazerle hic kalmiyor 10 seansa gitmen sart..Bence asrın icadı...artik cok ucuz...