• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batıklar ve deri altındaki tüyler

civnilay

hep yek, hep tek başına
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
917
2.323
113
Herkese merhaba. Ben uzun süre epilasyondan sonra deri altında kalan batıklardan şikayet ettim.Birincisi epilasyon aleti kullanarak hallettim bu işi. O çok acı veriyor ve bazen tüyleri alamıyor.. Kırıyor, ağda kullandım o daha temiz evet acılı ama epilasyon aleti gibi sürekli bir acı değil... Neyse konu bu değil. Sonrasında çıkan tüycükler deri altında kalıp, orada siyah siyah görünmeye başladı. İğneyle felan çıakrdım ama bir yere kadar. Benim förmülüm şu... Önce bir kaba 1 ölçek tuz ve 3 ölçek şeker koyuyoruz. Bunların üstüne varsa vücut kremi ve losyonu döküyoruz ama iyice eritmiyoruz. Böyle erimeden birbirine yapışacak ve azcık da su...Banyoya giriyoruz, sıcacık yıkanıyoruz nemleniyoruz. Sonra bu yaptığımız karışımı, oturup bacvaklarımızı yedirip kese ile iyice sürtüyoruz. Evet bacaklarınız kızaracak az, ama o ince deriyi alıyorsunuz ve o altta kalan kıllar dışarı çıkıyor. Sonrasında da isterseniz jiletleiyn isterseniz tekrar ağda yapın.=) Ama kızardığı zaman backalarınız durun. fazla da oymayın bacaklarınızı.
hede.gif

Herkese merhaba. Ben uzun süre epilasyondan sonra deri altında kalan batıklardan şikayet ettim.Birincisi epilasyon aleti kullanarak hallettim bu işi. O çok acı veriyor ve bazen tüyleri alamıyor.. Kırıyor, ağda kullandım o daha temiz evet acılı ama epilasyon aleti gibi sürekli bir acı değil... Neyse konu bu değil. Sonrasında çıkan tüycükler deri altında kalıp, orada siyah siyah görünmeye başladı. İğneyle felan çıakrdım ama bir yere kadar. Benim förmülüm şu... Önce bir kaba 1 ölçek tuz ve 3 ölçek şeker koyuyoruz. Bunların üstüne varsa vücut kremi ve losyonu döküyoruz ama iyice eritmiyoruz. Böyle erimeden birbirine yapışacak ve azcık da su...Banyoya giriyoruz, sıcacık yıkanıyoruz nemleniyoruz. Sonra bu yaptığımız karışımı, oturup bacvaklarımızı yedirip kese ile iyice sürtüyoruz. Evet bacaklarınız kızaracak az, ama o ince deriyi alıyorsunuz ve o altta kalan kıllar dışarı çıkıyor. Sonrasında da isterseniz jiletleiyn isterseniz tekrar ağda yapın.=) Ama kızardığı zaman backalarınız durun. fazla da oymayın bacaklarınızı.
hede.gif
Ben ince çekilmiş tuzla yapıyorum çok etkili gerçekten 2 haftada bir yapıyorum duştan sonra da cildim zaten aşırı kuru olduğu için bebe yağı kullanıyorum hem yumuşacık hem ipek gibi oluyo vücudum

Evet ince çekilmiş tuzla duştan çıkmadan önce yumuşamış oluyo vücudum zaten ve duşta ıslak vücuduma sürüyorum ve hafifçe ovuyorum vücudum hassas cildimi tahriş etmek istemiyorum ama ben çok faydasını gördüm

Aaa güzel bir yöntemmiş.
Sanırım her kadının sorunudur bu üç aşağı beş yukarı.
Teşekkürler bilgi için konu sahibesi.
Yaz da gelecek, kapıda, bakıma başlamakta fayda var..

Aaa güzel bir yöntemmiş.
Sanırım her kadının sorunudur bu üç aşağı beş yukarı.
Teşekkürler bilgi için konu sahibesi.
Yaz da gelecek, kapıda, bakıma başlamakta fayda var..

Evet ben çok kişide bu sorunu duydum. Bende de oldu, ve çok çirkin görünmeye başladı.
İşinize yararsa ne mutlu bana=)

bazı kıllar derinde oluyor ama. ölü deryi atmakla falan çıkacak gibi olmuyor. onlar için ne yapmak lazım ?

Epilatör cihazı kullanmayın onlar aşırı batık yapiyor . Ağda yaparken kıl yönlerine dikkat edin ama en iyi yöntem lazer .bir de kuru ciltlerde daha çok batık yaşanıyo cildinizi sürekli nemlendirin ben her duştan sonra bebe yağı kullanıyorum o da iyi geliyo hafta da bir ya da iki haftada bir piling yapiyorum malum kozmetik ürünleri oldukça pahalı ben ince çekilmiş tuzla yapıyorum sonuç harika.

Epilatör cihazı kullanmayın onlar aşırı batık yapiyor . Ağda yaparken kıl yönlerine dikkat edin ama en iyi yöntem lazer .bir de kuru ciltlerde daha çok batık yaşanıyo cildinizi sürekli nemlendirin ben her duştan sonra bebe yağı kullanıyorum o da iyi geliyo hafta da bir ya da iki haftada bir piling yapiyorum malum kozmetik ürünleri oldukça pahalı ben ince çekilmiş tuzla yapıyorum sonuç harika.
tuzla nasıl peeling yapıyorsunuz ? bebek yağını duştan sonra nasıl kullanıyorsunuz ?

tuzla nasıl peeling yapıyorsunuz ? bebek yağını duştan sonra nasıl kullanıyorsunuz ?
Öncelikle normal bir duş aldıktan sonra yani artık dokum iyice yumusadiktan sonra zaten ıslak vücudum tuzu avucuma alıp bacaklarimi kollarımı ovuyorum eğer imkanım varsa bi 5 dk bekliyorum yoksa hemen suyla durulanıyorum sonda havluyla kabaca kurulaniyorum vücudumda ki su damlalarının tamamen gitmeyecegi şekilde sonra bebe yağını avucuma sıkıp vücuduma sürüyorum cildim gerçekten hem pürüzsüz hem de pamuk gibi oluyo . Benim aşırı kuru bi cildim var ve çok şey denememe rağmen bi tek böyle fayda gördüm

Öncelikle normal bir duş aldıktan sonra yani artık dokum iyice yumusadiktan sonra zaten ıslak vücudum tuzu avucuma alıp bacaklarimi kollarımı ovuyorum eğer imkanım varsa bi 5 dk bekliyorum yoksa hemen suyla durulanıyorum sonda havluyla kabaca kurulaniyorum vücudumda ki su damlalarının tamamen gitmeyecegi şekilde sonra bebe yağını avucuma sıkıp vücuduma sürüyorum cildim gerçekten hem pürüzsüz hem de pamuk gibi oluyo . Benim aşırı kuru bi cildim var ve çok şey denememe rağmen bi tek böyle fayda gördüm
yaa tuzu alıp ovarken tuz yere dökülmüyo mu ? kaya tuzu mu?

yaa tuzu alıp ovarken tuz yere dökülmüyo mu ? kaya tuzu mu?
Kaya tuzu ya da deniz tuzu fark etmez ama ince cekilmesi lazım yoksa aşırı tahriş edici olur avucunuza alıp vücudunuzu avucaksinjz çok da komplike bi durum değil yere de dokuluyo ama çoğu işimi görüyor yani öyle yere düşündüğünüz gibi çok fazla dokulmuyo dökülmesi de benim için sorun değil neticede banyodayim

Epilatörü ben de tavsiye etmiyorum. O ilk yapışta çok iyi yapıyor gibi gözükse de, kılları derinden koparmıyor ucundan kırıyor ve kalan kısım deri altına giriyor.

denemediğim bişiy kalmadı kese ponza yaşı tuz ilr peeling yani yarı yarıya indirdim ama hala deri nin altında tüyler var ah ne zor kadın olmak tüyüdür batıgıdır catlagıdır o_O

Back