- Konu Sahibi mmmerrrvvve
-
Bende tüylerimi aldıktan sonra keselerim biraz can yakıyor tabii batık falan olmadı bugüne kadar doğrusu bu yüzden olduğunu bilmiyordum. Ama sabun kullanmamaya calışıyorum bana sabun besleyip minik tüylere sebep oluyor gibi geliyor.
en iyisi lazer.kökten çözüm
epilasyondan sonra birsey sürmemek gerekiyo diye yanlismi duymustum ben ya :S
Canım kıl çıkarken deri de sokup çıkarıyor bi miktar ve deriyi cok kurutuyo tahriş oluyor bisey sürmek lazım bence. Hem nemlendirici ne zararı olacak. Hiç bisey yapmazsan batık oluyor. Hatta ozellikle epilasyon sonrası kullanılması gereken kremler bile var yani sürülemez diye bisey yok bence :S
dogruu galiba alkollu seyler sürülmez:S
bu kızı kınadıysam Allah beni affetsin
kimliği ortaya çıksada gördüğümüz yerde; diş hekimi aaa vay canına maşallah yaa nasılda girmiş13.000 e desekşişirsek egosunu dicem ama şişmiş zaten patlamak üzere. patlamasada gün gelir biri fena halde patlatır
en iyisi lazer.kökten çözüm
Epilasyonda tüyler köklerinden alındığı için kıl kökleri ve gözenekler açılıyor. Bu yüzden bildiğim kadarıyla su dahi değdirmemek gerekiyor. Ancak bepanten sürmek deriyi besleyip acıyı hafifletiyor.epilasyondan sonra birsey sürmemek gerekiyo diye yanlismi duymustum ben ya :S
Epilasyonda tüyler köklerinden alındığı için kıl kökleri ve gözenekler açılıyor. Bu yüzden bildiğim kadarıyla su dahi değdirmemek gerekiyor. Ancak bepanten sürmek deriyi besleyip acıyı hafifletiyor.
Kuaförüm de bu şekilde tembihlemişti ve ben bunları bizzat denedim. Normalde gelenksel olarak banyo öncesi epilasyon alırdım ama bacağımda koltuk altımda kızarıklıklar oluşuyordu. Artık banyodan sonra ya da herhangi bir zamanda alıyorum, sonrasında da bepanten daha iyi oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?