• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batıklar tarihe gule gule:) dogal ve tertemiz vucut bakimi gelsin!

mmmerrrvvve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
939
4
0
İzmir
Kızlar size onerilerim var kulak verin siz de benim gibi kurtulun dertten:) öncelikle kendinize bi tüy alim rutini olusturun bi agdayla bi makineyle bi jiletle falan almayın sakin ben bikini bolgem hariç her yerimi philips seramik baslikli epilasyon aletiyle aliyorum cok memnunum. Tüylerinizi aldiktan sonra vucudunuzu kesinlikle keseleyin çünkü kese minik tuyler üzerindeki deri birikintisini söküp atiyo hem ölü hücrelerden kurtuluyosunuz hem batik olmuyor hem de düzenli yapilan kese yağları dağıttığı icin selülit vb.gibi sorunların olusmasini engelliyo. Ben haftada bi kez yaparım. Su ana kadar cok şükür batik sorunum hic olmadı. Keseden sonra cildiniz yagliysa kukurtlu ya da çay agaci ve biberiyle sabunla ve elde örülmüş lifle liflenin. Kuruysa zeytinyağli sabunla yıkanin. Varsa cikarken dus jeli kullanin. Yoksa sart degil bi tek kokusu var onlarin zaten o da kalici degil. Çıktıktan sonra da tuylerinizi aldiginiz zamanlarda su bazlı vücut kremi kullanın. Mesela en cok bilinen dove body silk. Ince bi katmaan surun. Ne batik ne selulit hiç bişey kalmaz.

Bende tüylerimi aldıktan sonra keselerim biraz can yakıyor tabii batık falan olmadı bugüne kadar doğrusu bu yüzden olduğunu bilmiyordum. Ama sabun kullanmamaya calışıyorum bana sabun besleyip minik tüylere sebep oluyor gibi geliyor.

Bende tüylerimi aldıktan sonra keselerim biraz can yakıyor tabii batık falan olmadı bugüne kadar doğrusu bu yüzden olduğunu bilmiyordum. Ama sabun kullanmamaya calışıyorum bana sabun besleyip minik tüylere sebep oluyor gibi geliyor.

Ben vucudumu sabunla kopurte köpürte yikamazsam temizlenmis hissetmiyorum:) dus jelini yarım şişe dokmezsen doğru düzgün kopurmuyo bile:S kesedendir o canım yoksa batıyor tüyler o batık önleyici kremler falan hikaye hep cidden

Denediniz mi kızciklar keseyi:) hafta sonu bacaklarımi almıştım bu dediklerimi yaptım ne batik var ne de üstü derili tüylerin oluşturdugu siyah noktalar. O siyah noktalar olduğu sürece bacak alınsa da alinmamis gibi gorunuyo malesef. Bosa acı çekilmiş oluyor

epilasyondan sonra birsey sürmemek gerekiyo diye yanlismi duymustum ben ya :S

Canım kıl çıkarken deri de sokup çıkarıyor bi miktar ve deriyi cok kurutuyo tahriş oluyor bisey sürmek lazım bence. Hem nemlendirici ne zararı olacak. Hiç bisey yapmazsan batık oluyor. Hatta ozellikle epilasyon sonrası kullanılması gereken kremler bile var yani sürülemez diye bisey yok bence :S

Canım kıl çıkarken deri de sokup çıkarıyor bi miktar ve deriyi cok kurutuyo tahriş oluyor bisey sürmek lazım bence. Hem nemlendirici ne zararı olacak. Hiç bisey yapmazsan batık oluyor. Hatta ozellikle epilasyon sonrası kullanılması gereken kremler bile var yani sürülemez diye bisey yok bence :S

dogruu galiba alkollu seyler sürülmez:S

dogruu galiba alkollu seyler sürülmez:S

Canım yüzdeki tüyler alindiktan sonra bile sürülen şeyler var rahat ol :) bi nemlendirici yi herkesin vücudu hak eder. Hava çevre cok pis sigara dumanı egzoz toz arabaların çıkardığı toz bulutları vücut bırakmıyor ki doğru düzgün :( güzelce kese lif yapıp nemlendirmek lazım

• Bugün, 15:00Konu Sahibi : mmmerrrvvve
    mmmerrrvvve
    user-online.png
    Gül
    heart.png
    heart.png

Giriş tarihiFeb 2012Mesajlar946​

[h=2]
    icon1.png
    [/h]
    Burda ahkam kesin durun akşam kocanız gelince azar yiyeceksiniz sizi kullanıp gidip uyuyacak siz de buraya gelip millete satasip rahatlamaya calisacaksinz. Bi kisminiz da hayvan gibi didinip bir milyaro zor kazanacak bi cok kisi vasaramadigi şeyler icin ağlayacak çoğunuz da hiç bisey basaramadan koca eline bakarak geberip gideceksiniz. Zenginin malının derdine dusup basarilinin seviyesini kiskanip karalamaya çalışıp aslında orda olmayı için için isteyerek oleceksinuz ışte siz boyle zavallilarsiniz ben gidiyorum ne halt yiyosaniz yiyin profilime girin diğer konularimi batirin mesajlarimi okuyun hayatımı araştırın acigimi bulmaya çalışın şikayet edin ban yiyim falan insan bos olunca iste hadi kocanız isten gelene kadar burda benle uğraşın ya da kendi kendinize konuşun ben gidiyorum :) ne kadar önemli bi insanmisim değerimin sahip olduklarımon farkına vardım :)​

mılletın kocasına taktın bakıyorumda kocasız almak cok agrına gıtmıs sana demıstım degılmı :32:

Bugün, 14:14Konu Sahibi : mmmerrrvvve
    mmmerrrvvve
    user-online.png
    Gül
    heart.png
    heart.png

Giriş tarihiFeb 2012Mesajlar946​

[h=2]
    icon1.png
    [/h]
    Yukarıdaki bi gerizekaliya..
    Devamlı benim konularıma gelip benle ugrasacaklarimis kocalariniz sizi becerip bi kenara atiyo ilgi alaka gormuyosunuz burda böyle şeylerle ugrasirsiniz
    Bi başka gerizekaliya
    Dis hekimleri 5bin alamazmis 4yıl sonra dis hekimi olcam enfilasyon denen biseyden haberin varsa alir ve su andada aliyp hükümetin hekimler için belirlediği memur maaşı döner sermaye ve yapılan işlem başına para aliyosun bilgisizlik boyle bisey tabi.
    Dis hekimleri 5bin aliyosa herkes akin etsin yazmış bi embesil hayatımda boyle komik bisey duymadim git kazan oku o zaman kolaysa. Beyin bedava yani. At kafaya kazan
    Çoğunuz kocalarinizin pacavralarisiniz burda ahkam kesiyosunuz afedersiniz de. Seviyeniz yaptığınız yorumlardan belli bilginiz olmayan şeyde susun
    Ar damariniz çatlamış gibi satasiyosunuz yüzsüz ler utanmazlar sataşma içerikli yorum yapmayın dedim yapan bu sifatlari vasfina yedirmistir dedim dedim ama kime dedim.​

sen kendıne once bır koca bul canım catlama lutfen kımseyı bulamadım dıye ınat ıste senınle ugrasıcam varmı ıtırazın gıt sıkayet et benı konularımla ugrasıcak dıye sımdıde eskı konularını okuyorum psıkolojık ılac kullanmıssın zaten :32::32::32::32:

pacavra olan sensın sen terbızesızın tekısın tam bır ............... sın anladın sen sen once kendıne soyledıklerıne kendın bıle ınanmıyorsun beklemedıgın seylerı soyledık dıye ne yapıcagını sasırdın senın yerınde olsam dunya lafı duyduktan sonra foruma gelmem yuzun varkı daha yazıyorsun sevıye yerlerde gurur yerlerde ahlak hıc yok zaten ama sende suc yok
annende babanda hata zamanında senın ıcın kurtaj kararı vermemısler :50::50::50: bosa dogum sancısı cekmıs annen yazık yazık tam bır fazlalıksın bosuna oksıjen tuketıyorsun :32::32::32:

:D:D bu kızı kınadıysam Allah beni affetsin

kimliği ortaya çıksada gördüğümüz yerde; diş hekimi aaa vay canına maşallah yaa nasılda girmiş13.000 e desek :D şişirsek egosunu dicem ama şişmiş zaten patlamak üzere. patlamasada gün gelir biri fena halde patlatır

:D:D bu kızı kınadıysam Allah beni affetsin

kimliği ortaya çıksada gördüğümüz yerde; diş hekimi aaa vay canına maşallah yaa nasılda girmiş13.000 e desek :D şişirsek egosunu dicem ama şişmiş zaten patlamak üzere. patlamasada gün gelir biri fena halde patlatır

evet cok kabalık yaptı cok sınırledım bana ve dıger yorum yapanlara cok agır seyler soyleyınce tahammul sınırımı astı ve bu saygısızıgının karsılıgında banlandı :32::32:

epilasyondan sonra birsey sürmemek gerekiyo diye yanlismi duymustum ben ya :S
Epilasyonda tüyler köklerinden alındığı için kıl kökleri ve gözenekler açılıyor. Bu yüzden bildiğim kadarıyla su dahi değdirmemek gerekiyor. Ancak bepanten sürmek deriyi besleyip acıyı hafifletiyor.
Kuaförüm de bu şekilde tembihlemişti ve ben bunları bizzat denedim. Normalde gelenksel olarak banyo öncesi epilasyon alırdım ama bacağımda koltuk altımda kızarıklıklar oluşuyordu. Artık banyodan sonra ya da herhangi bir zamanda alıyorum, sonrasında da bepanten daha iyi oluyor..

Epilasyonda tüyler köklerinden alındığı için kıl kökleri ve gözenekler açılıyor. Bu yüzden bildiğim kadarıyla su dahi değdirmemek gerekiyor. Ancak bepanten sürmek deriyi besleyip acıyı hafifletiyor.
Kuaförüm de bu şekilde tembihlemişti ve ben bunları bizzat denedim. Normalde gelenksel olarak banyo öncesi epilasyon alırdım ama bacağımda koltuk altımda kızarıklıklar oluşuyordu. Artık banyodan sonra ya da herhangi bir zamanda alıyorum, sonrasında da bepanten daha iyi oluyor..

saol cnm bende böyle biliyodum cünkü. Konu sahibine gelsin bu cevap :D

kese yapmak gerçekten batıklarda çok işe yarıyor ama tabi bunu ille de epilasyondan hemen sonra yapmak şart değil arkadaşlar. herkes kendi ağrı eşiği ve cilt özelliğine göre yapabilir. mesela ben ağdadan hemen sonra banyoya girince falan yapamıyorum çünkü cildim acıyor. o yüzden epilasyondan 1-2 gün sonra yahut aklıma gelen bir anda kese yapıyorum bacaklarıma ve kesinlikle batıklar azaldı.

bir de şöyle bir yöntemim var: ilk ağda yaptım (ben o gün duşa giriyorum ağrısa da, duramıyorum çünkü öyle) ve ilk duşta kese yapmadım. sonra ki duşa girişimde bir güzel keseliyorum bacaklarımı. çıkınca kese nedeniyle batıklar ve ince deri boyunca yürüyen tüyler çıktığı için hemen bi on dakika kadar onların üstünden makineyle geçiyorum ve cildim pamuk gibi oluyor. ayrıca 1 ay doğru düzgün küçük tüy bile çıkmıyor, 1.5 ay sonra yapıyorum tekrar ;)

Son düzenleme:
Back