- Konu Sahibi mmmerrrvvve
Kızlar size onerilerim var kulak verin siz de benim gibi kurtulun dertten:) öncelikle kendinize bi tüy alim rutini olusturun bi agdayla bi makineyle bi jiletle falan almayın sakin ben bikini bolgem hariç her yerimi philips seramik baslikli epilasyon aletiyle aliyorum cok memnunum. Tüylerinizi aldiktan sonra vucudunuzu kesinlikle keseleyin çünkü kese minik tuyler üzerindeki deri birikintisini söküp atiyo hem ölü hücrelerden kurtuluyosunuz hem batik olmuyor hem de düzenli yapilan kese yağları dağıttığı icin selülit vb.gibi sorunların olusmasini engelliyo. Ben haftada bi kez yaparım. Su ana kadar cok şükür batik sorunum hic olmadı. Keseden sonra cildiniz yagliysa kukurtlu ya da çay agaci ve biberiyle sabunla ve elde örülmüş lifle liflenin. Kuruysa zeytinyağli sabunla yıkanin. Varsa cikarken dus jeli kullanin. Yoksa sart degil bi tek kokusu var onlarin zaten o da kalici degil. Çıktıktan sonra da tuylerinizi aldiginiz zamanlarda su bazlı vücut kremi kullanın. Mesela en cok bilinen dove body silk. Ince bi katmaan surun. Ne batik ne selulit hiç bişey kalmaz.