Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Batıkentte 21 aylık bebeğime bakıcı anne arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ilkem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
2
0
36
Ankara
Batıkent mesa da oturuyorum.21 aylık kızıma kendi kızıymış gibi bakacak, tecrübeli, tercihen çocuk gelişimi mezunu 25-45 yaşları arasında sigara kullanmayan, bakıcı anne arıyorum. Annem yakında oturduğu için zaman zaaman uğrayabiliyor. Annem uğradığında ve kızım uyuduğunda basit ev işlerine yardımcı olabilecek (genel temizlik için eve gelen bir bayan var)evimi de kendi evi gibi bensiyebilecek ailemizin bir parçası olabilecek ikinci bir anne arıyorum.

İlgilenenlerin benimle temasa geçmesini rica ederim

selamlar&sevgiler

size mesaj atmak istedim ama olmadı. cep numaram -------------------- beni ararsanız görüşebiliriz,

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadaşlar;

forumumuzda iletişim bilgilerini açıktan paylaşmak yasaktır,
lütfen bilgilerinizi ilgilendiğiniz mesajların sahiplerine özelden yazınız...

özel msj için mesaj sayım yeterli değil diyenler geyik bölümünde bunun için bir konumuz var,
oradan mesaj sayılarını yükseltebilirler...

Merhaba 2 yıllık Üniversite mezunuyum. Bölümüm Bilgisayar Böyle bir işte çalışmaktaki amacım 13 aylık bir kızım var onunla çalışmak istiyorum. Çünkü bırakabileceğim kimse yok ve paraya ihtiyacımız var . Eğer işiniz bakıcı annelik şeklindeyse yapabilirim. Düşünürseniz E- mail adresinize CV mi yollayabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.İyi çalışmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…