• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batıkent civarında ders çalışabileceğim bir yer var mı?

toprak2828

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
126
0
116
ankarada yasıyorum suan 7 aylık hamileyim ve evde uyumaktan ders çalışamıyorum geçen sene p49 dan 71 aldım bu sene dahada yükseltebilirdim ama 7 aya girince tekrar halsizliklerim başladı evde ders çalışılmıyor bunu anladım batıkentte oturuyorum ve milli kütüphaneye gidiyordum çok ders acıgım yok ama tekrar yapmayınca sıfırlıyorum 2 aydır agırlaştım gidemiyorum batıkent civarında yada tek otobüsle ders çalışmak için gidebilecegim yerler varmı arkadaşlar önerilerini bekliyorum

evde yapamıyorum arkadasım :( milli kütüphaneye giderken çok iyiydim evde tv internet uyku uzayıp gidiyor benim ders çalışmam için yanımda ders çalışan birilerinin olması gerekiyor :61: 2 aydır evdeyim 3 gün çalışsam 3 gün yatıyorum düzenli olmayıncada anlamı kalmıyor :50:

tsk ederim cözüm bulamadım batıkentteki halk kütüphaneleri kapatılmış artık evde çalışmaya devam edecegim rabbim çalışan herkesin yardımcısı olsun

canım önclikle Allah yardımcın olsun.
bende batıkentte oturuyorum.
bildiğim kadarıyla kütüphane yok.
kızılayda adnan ötüken var.297 halk otobüsüyle tek seferde gidiyorsun.
zamanında orda çok çalışmıştım.

Back