- 15 Kasım 2020
- 13
- 1
- 25
- Konu Sahibi kelebek2020
batıklara çözüm bulabilen var mı
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her duşta lifle bastıra bastıra bacağımı lifleyince aradaki fark belli oluyor ama geçmiyor tamamenbatıklara çözüm bulabilen var mı
Ben onu hiç denemedim bende agdadan beş saat sonra tuzlu limon suyu sürüyorum çoğu tüylerim gitti kökünden uzun zamandır uzamayanlar var ama batıklarım var onlardan da kurtulabilirsem daha güzel olurHer duşta lifle bastıra bastıra bacağımı lifleyince aradaki fark belli oluyor ama geçmiyor tamamen
Banada. Bu lifi Bi kuaför önermişti baya fayda ediyor ama lekeleri kalıyor gibiBen onu hiç denemedim bende agdadan beş saat sonra tuzlu limon suyu sürüyorum çoğu tüylerim gitti kökünden uzun zamandır uzamayanlar var ama batıklarım var onlardan da kurtulabilirsem daha güzel olur
Tamamdır teşekkür ederimmBanada. Bu lifi Bi kuaför önermişti baya fayda ediyor ama lekeleri kalıyor gibi
Denicem bunu teşekkür ederimBen banyoda iyice kese yapmaya başlayıp sonra bebek yağı kullandığımdan beri batık sorunum kalmadı
Nasil oluyor azaliyormu tuyler nasil yapicazBen onu hiç denemedim bende agdadan beş saat sonra tuzlu limon suyu sürüyorum çoğu tüylerim gitti kökünden uzun zamandır uzamayanlar var ama batıklarım var onlardan da kurtulabilirsem daha güzel olur
Lekeler varmiydiBen banyoda iyice kese yapmaya başlayıp sonra bebek yağı kullandığımdan beri batık sorunum kalmadı
çok fazla yoktu canımLekeler varmiydi
Lazer epilasyon benim tüm batıklarımı götürdü. Batıktan olabilir her ağda sonrası kaşıntı acı çekiyordum. Batıklar da ekstrası.. şimdi çok rahatımbatıklara çözüm bulabilen var mı
evet lazer kesin çözüm oluyomuş peki lekeler de gitti miLazer epilasyon benim tüm batıklarımı götürdü. Batıktan olabilir her ağda sonrası kaşıntı acı çekiyordum. Batıklar da ekstrası.. şimdi çok rahatım
Lekelerden kasıt kıl kökünün belirginliğinin görüntüsü ise tamamen kayboldu. Bir de karartılarım vardı o da gittievet lazer kesin çözüm oluyomuş peki lekeler de gitti mi
Kusura bakma daha yeni gördüm ben ağda yaptıktan beş saat sonra denedim çok sivilcelenmesin diye cildime zarar vermedi ama senin cilt tipin nasıldir bilemem istersen ilk denemen de küçük bi bölgeye sürebilirsin bakarsın alerji fln olmassa bikini harici her yere surebilirsinNasil oluyor azaliyormu tuyler nasil yapicaz
Sürdükten ne kadar süre sonra yıkıyorsunuz.Kusura bakma daha yeni gördüm ben ağda yaptıktan beş saat sonra denedim çok sivilcelenmesin diye cildime zarar vermedi ama senin cilt tipin nasıldir bilemem istersen ilk denemen de küçük bi bölgeye sürebilirsin bakarsın alerji fln olmassa bikini harici her yere surebilirsin
Yıkamıyorum ben sürdükten sonra yapış yapış olmuyo ztn rahatsız edicek kadar ayda bir ağda oluyorum her agdadan sonra da tek seferlik sürüyorum limonlu tuzlu suyu beşinci sürüşümden sonra etkisini baya gördüm sadece batıklarım var ama azSürdükten ne kadar süre sonra yıkıyorsunuz.