Ben de aynıydım ya denemediğim şey kalmamıştı. Ben de lazerle kurtuldum batıklardan. Ama lazer tüyleri bitirmiyo genelde. Azaltıp inceltiyo. Sonrasında hiç kalmasın derseniz iğneli epilasyona gitmeniz gerekir. Ben lazere giderken 5 seans sonra artık tüyler çok inceldiğinden etki etmemeye başlamıştı. Hatta bana ordaki uzmanlar dediler artık iğneliye geçmemiz lazım bundan sonraki seansları boşuna alırsın diye. Ama maalesef batıklarım hala bitmemişti ve sırf bu yüzden kendi isteğimle 5 seans daha lazere devam ettim. Ama tabi seans sayısı yaşa, bünyeye göre değişir. 10 seansta batıklarım bitti sayılınca iğneliye geçtim. O kadar incelip azalmasına rağmen o süreçte bile yeni batıklar oluşuyodu ama çok yüzeysel ve tek tük oluyordu. İğneli süreci bitince batık da kalmadı tüy de çok şükür. Başka çözüm ben de bulamadım yani denemediğim kalmamıştı benim de.Merhaba. Direk konuya girmek istiyorum malesef tüy sorunum var ve ondanda önemlisi batık sorunum var.Arkadaşlar bi insanın çıkmakta olan her tüyü batma eğiliminde olabilir ni kı epilatör ve jilet kullanmamama rağmen ağdayı desen kuaför yapıyo hani gelişigüzel ben yapmıyorum .Kese düzenli nemlendirme limon karbonat aklınıza gelecek her şeyi yaptım ama yok yani batıklar ve lekeler hala orada duruyoŞimdi lazer düşünüyorum sizce kaçıncı seansta ve yüzde kaç oranında bu sorundan kurtulurum başka önerisi olana da açığım teşekkürler şimdiden
Teşekkür ederim by batık denen illet tüylerden bile daha çok problemBen de aynıydım ya denemediğim şey kalmamıştı. Ben de lazerle kurtuldum batıklardan. Ama lazer tüyleri bitirmiyo genelde. Azaltıp inceltiyo. Sonrasında hiç kalmasın derseniz iğneli epilasyona gitmeniz gerekir. Ben lazere giderken 5 seans sonra artık tüyler çok inceldiğinden etki etmemeye başlamıştı. Hatta bana ordaki uzmanlar dediler artık iğneliye geçmemiz lazım bundan sonraki seansları boşuna alırsın diye. Ama maalesef batıklarım hala bitmemişti ve sırf bu yüzden kendi isteğimle 5 seans daha lazere devam ettim. Ama tabi seans sayısı yaşa, bünyeye göre değişir. 10 seansta batıklarım bitti sayılınca iğneliye geçtim. O kadar incelip azalmasına rağmen o süreçte bile yeni batıklar oluşuyodu ama çok yüzeysel ve tek tük oluyordu. İğneli süreci bitince batık da kalmadı tüy de çok şükür. Başka çözüm ben de bulamadım yani denemediğim kalmamıştı benim de.
Gerçekten öyle ya, tüyü alıyosun geçici de olsa gidiyo ama batıklar tam baş belası. Napsam kurtulamadım ben de lazerden önce. İnşallah siz de bi an önce kurtulursunuzTeşekkür ederim by batık denen illet tüylerden bile daha çok problem
Çok teşekkürler inşallah bana da faydası olurBenim cildim aşırı kurudur ve tenim beyaz. Bacaklarım batık doluydu. Tüylerimi aldırsam da hep nokta nokta gözükürdü. Neler yaptım geçmedi ama lazer çare oldu. 2-3 seanstan sonra fark ediliyor etkisi.
Teşekkürler inşallah :)Gerçekten öyle ya, tüyü alıyosun geçici de olsa gidiyo ama batıklar tam baş belası. Napsam kurtulamadım ben de lazerden önce. İnşallah siz de bi an önce kurtulursunuz
Benimde ayni yerlerde epilatörden sonra oldu ve koyu lekelee gecmiyor expigment 4 kullandim o azaltti ama tamamen gecmediValla aynı dertten bende yanıyorum, bikini bölgemde ve alt bağımda oluyor, belli olmuyor ama ben sürekli ellediğim için hep leke yapıyorum. Konuyu takipteyim. Lazer dışında her öneriye ben de açığım
Bende öyleydim ama görümcemden öğrendim kız çift başlıklı jileti kuru kuruya bacaklarını alıyo batıklar geçiyo bende dedim sayıca azalma oldu jiletlerde a101 deki jiletlerden ucuz yani bu arada kılları biraz uzatın sonra alınMerhaba. Direk konuya girmek istiyorum malesef tüy sorunum var ve ondanda önemlisi batık sorunum var.Arkadaşlar bi insanın çıkmakta olan her tüyü batma eğiliminde olabilir ni kı epilatör ve jilet kullanmamama rağmen ağdayı desen kuaför yapıyo hani gelişigüzel ben yapmıyorum .Kese düzenli nemlendirme limon karbonat aklınıza gelecek her şeyi yaptım ama yok yani batıklar ve lekeler hala orada duruyoŞimdi lazer düşünüyorum sizce kaçıncı seansta ve yüzde kaç oranında bu sorundan kurtulurum başka önerisi olana da açığım teşekkürler şimdiden
Ama benim batıklarım baya derinde öyle yüzeyde değil ve çift başlıklı dediğiniz çift buçak mıBende öyleydim ama görümcemden öğrendim kız çift başlıklı jileti kuru kuruya bacaklarını alıyo batıklar geçiyo bende dedim sayıca azalma oldu jiletlerde a101 deki jiletlerden ucuz yani bu arada kılları biraz uzatın sonra alın
Kaçıncı seansta etki etmeye başladı batıklaraBenim de çok batık sorunum vardı. Üstelik benim bikini bölgesi ve bacaklarla sınırlı değildi . Koltuk altımda , çenemde, bıyıklarımda. Çenemde hep yaralar olurdu ve dudaklarımın kenarlarında . Ama hepsinden lazerle kurtuldum . Tüylerin tamamını bitirmiyor ama artık batık olmadığı için çok daha rahatım . Bence lazere başla, ben lazerden önce bikinimi hep etekli almak zorunda kalıyordum . Yaralar gözükmesin diye, artık çok rahatım .
Ben yıllar önce yaptırmıştım, zaten ilk seanstan dökülme başlıyor , 5-6. Seanstan itibaren batıklar geçmeye başlamıştı . Kılların tamamen bitmesi olmuyor ama benim tüm batıklarim geçti. Ben ayrıca her yıl 2,3 kez tekrar gittim, atış yaptırdım etkisi daha da arttı böylece. Benim gibi batıklara takan ve uğraşan bir insansanız hemen başlayın bence. Benim bacaklarım yara içindeydi batiklarla ugrastigim için . Şimdi ise almama bile gerek kalmıyor bacağımiKaçıncı seansta etki etmeye başladı batıklara
Evet a 101 de var benimde öyleydi pek etki etmese bile yine işe yarıyo dene istersen kuru kuru yapAma benim batıklarım baya derinde öyle yüzeyde değil ve çift başlıklı dediğiniz çift buçak mı
Cutesi başlayacağın sanırım alexradite a inşallah ben de kurtulurum batıklardan inşşalah 2 3 seanstaBen yıllar önce yaptırmıştım, zaten ilk seanstan dökülme başlıyor , 5-6. Seanstan itibaren batıklar geçmeye başlamıştı . Kılların tamamen bitmesi olmuyor ama benim tüm batıklarim geçti. Ben ayrıca her yıl 2,3 kez tekrar gittim, atış yaptırdım etkisi daha da arttı böylece. Benim gibi batıklara takan ve uğraşan bir insansanız hemen başlayın bence. Benim bacaklarım yara içindeydi batiklarla ugrastigim için . Şimdi ise almama bile gerek kalmıyor bacağımi
Bende biktim az once sinirimden agladim kıl cikarken cikamiyor ve leke her yerim bacaklarimin alt tarafi elbise giycektim nasil olcak bilemiyorum lazerden baska carem yok sanirimMerhaba. Direk konuya girmek istiyorum malesef tüy sorunum var ve ondanda önemlisi batık sorunum var.Arkadaşlar bi insanın çıkmakta olan her tüyü batma eğiliminde olabilir ni kı epilatör ve jilet kullanmamama rağmen ağdayı desen kuaför yapıyo hani gelişigüzel ben yapmıyorum .Kese düzenli nemlendirme limon karbonat aklınıza gelecek her şeyi yaptım ama yok yani batıklar ve lekeler hala orada duruyoŞimdi lazer düşünüyorum sizce kaçıncı seansta ve yüzde kaç oranında bu sorundan kurtulurum başka önerisi olana da açığım teşekkürler şimdiden
Bacağınızda yaralardan kaynaklı leke kaldı mıBen yıllar önce yaptırmıştım, zaten ilk seanstan dökülme başlıyor , 5-6. Seanstan itibaren batıklar geçmeye başlamıştı . Kılların tamamen bitmesi olmuyor ama benim tüm batıklarim geçti. Ben ayrıca her yıl 2,3 kez tekrar gittim, atış yaptırdım etkisi daha da arttı böylece. Benim gibi batıklara takan ve uğraşan bir insansanız hemen başlayın bence. Benim bacaklarım yara içindeydi batiklarla ugrastigim için . Şimdi ise almama bile gerek kalmıyor bacağımi
Görünürde hiç leke kalmadı , zaten yıllar geçince kendini toparlıyor cilt. Keşke paraya kıyıp çok daha önce yaptırsaydım.Bacağınızda yaralardan kaynaklı leke kaldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?