Batik yarasi lekesi

yardimciolunkizlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2024
42
3
20
Kizlar ben yks surecinde asiri strese girdim bununla birlikte derimle batiklarimla oynamaya basladim ve batiklarim yara oldu igneyle cikarmaya calistim boyle olacagini bilmiyordum batiklarim mor mor leke oldu bacagimda cok kotu hissediyorum pantolonsuz gezemiyorum kendimi asiri ozguvensiz hissediyorum lutfen bir bildiginiz varsa bana yardim edin

Kizlar ben yks surecinde asiri strese girdim bununla birlikte derimle batiklarimla oynamaya basladim ve batiklarim yara oldu igneyle cikarmaya calistim boyle olacagini bilmiyordum batiklarim mor mor leke oldu bacagimda cok kotu hissediyorum pantolonsuz gezemiyorum kendimi asiri ozguvensiz hissediyorum lutfen bir bildiginiz varsa bana yardim edin
Canım şimdi eğer yar oluştuysa yani leke gibi aleovera sürmeni öneririm çok iyi bir bitki valla yara iİ falan kalmıyor bizzat kızımda denedim iz falan kalmadı belki sana da bir faydası olur

İğneye cikarman yanlis

Teşekkür ediyorum nasıl leke vardı acaba kızınızda benimki kadar ciddi miydi
Düşmüştü baya yara vardı alnında şuna gram iz yok. Düzenli kullanımda iyi gelecegini düşünüyorum birde fito diye bir krem var o da yaralar için çok iyi bir araştır istersen canım bende de batık oluyor kaşıyıp çıkarıyorum iz falan yapmadı sen iğne falan kullandın diye oldu sanırım

Saglikda utanma olmaz eczanelerde bayan da var onlara gösterip alırsınız gerekirse ne diyeyim başka bende batık yok lazer kökten yok ediyor
Yani ayagim oyle kotu durumdaki kim gorse garip garip bakar hakli da kim bakarsa ama stresimi yonetemedim cahilligimde bu konuda sebep oldu care ariyorum

Düşmüştü baya yara vardı alnında şuna gram iz yok. Düzenli kullanımda iyi gelecegini düşünüyorum birde fito diye bir krem var o da yaralar için çok iyi bir araştır istersen canım bende de batık oluyor kaşıyıp çıkarıyorum iz falan yapmadı sen iğne falan kullandın diye oldu sanırım
Evet buyuk ihtimalle fito krem gecirmedi ama dediginiz bitki bizde var uygulayacagim sagolun

X