Batık tırnakta tel tedavisi yaptıranlar bakabilir mi lütfen?

Hopeandwhite

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
247
112
103
Arkadaşlar doğumdan sonra batık tırnak sıkıntım çıktı. Ayağımdaki bir baş parmağımın tırnağının bi kısmı çekildi. Bugün De diğer ayağımın baş parmağıma tel taktırdım. Birazda enfeksiyon var. Tel takıldı ama şu an ağrı ve sızlama var. Taktıran arkadaşlarda da oldu mu bu durum? Ete falan tel batıyor mu diye düşündüm yoksa Yeni takıldı birazda enfeksiyon var ondan mı bilemedim.

Oğlumun önce bir ayak baş parmağı daha sonra diğeri tel tedavisi yapıldı

Hiçbir sorun yaşamadık.İlki 3-4 sene diğeri 1 sene falan oluyor.Gayet iyi bir daha batık yaşamadık

Oğlumun önce bir ayak baş parmağı daha sonra diğeri tel tedavisi yapıldı

Hiçbir sorun yaşamadık.İlki 3-4 sene diğeri 1 sene falan oluyor.Gayet iyi bir daha batık yaşamadık
Çok geçmiş olsun. Ben bugün yaptırdım benimde tekrar olmaz inşallah ama benim sızlama ve ağrı var. İlk gün oluyor mu böyle? Enfeksiyon da var biraz. Tel ete girmemiştir değil mi? Öyle olsa duramam heralde.

Yok birşey olmaz.Birkaç gün sonra devam ederse kontrole gidin Ama hiç varlığını bile hissetmiyorsunuz 1 2 gün

sonra.Zaten tırnak batık olduğu için enfeksiyon vardır halihazırda.Oraya antibiyotikli krem sürün.Geçer.Bizim çok şükür

tekrarlamadı.

İçim rahatladı teşekkür ederim

Ben de yaptırmak istiyorum ama bana faydası olmadığı söylenmişti bilemedim inşallah işe yarar

İnan bana çektirmek daha kötü. Kimisi faydasını gördüm kimisi görmedim diyor birazda yapıyla alakalı sanırım.
Tabi çok doğru diyorsunuz. Benim ablam üçer kez her iki baş parmağını çektirdi, yaktırdı hatta hamişken bile tırnağını çektiler. Hala aynı değişen bir şey olmadı. Ben onun kadar kötü değilim ama tırnak sıkıntısı fenadır bilirim. Telden fayda görürseniz bana da söyler misiniz?

Tirnak yatagi ameliyati oldum bende . 4sene sonra batık yeniden tekrarladi. 6aydir tel taktirdim okadar rahatimki anlatamam bosuna oldum ameliyati.. Cektirmeyi dusunen arkadaslar cok buyuk iltihap yamulma v.s bisey yokda cektirmeyin yeniden tekrarliyor cunku benim arkadasim 4 kere cektirdi bin pisman oldu operasyon goren tirnagi iyilestirmek daha zor. En guzeli tel yöntemi

Tirnak yatagi ameliyati da olsa tel tedavisi de olsa tirnak iyilestikten sonra giyilen ayakkabiya dikkat edilirse ayaklara darbe alinmazsa bi de bi takim kremler surulurse tirnaklara, bence tekrarlamaz. Yani hic degilse ayni problemi yasamis tanidiklarim boyle dediler. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…