- Konu Sahibi Sirine_4553
-
sen bir tanesin canımm valla bende çok çektim batıktan özellikle kışın hadi kızlar birde ayağımdaki nasıra çözüm söyleyin
batık tırnak sebebiyle doktor sırası beklerken yaşlı bir teyze anlatmıştı: el kınasını eritilmiş limon tuzuyla hazırlayın ve parmağınıza yakın. ben yaptım,14 yıl oldu,tekrarlamadı.
eğer batık tırnağınız varsa kulak temizleme çubuğuna tentürdiotu batırıp, batık olan bölgeye biraz içeri doğru iterek sürmeniz
hem intihabı alıyor hem acıyı dindiriyor, bir süre sonra batak tırmak olduğu yerde kuruyor, kolaylıkla çıkarabiliyorsun
eğer batık tırnağınız varsa kulak temizleme çubuğuna tentürdiotu batırıp, batık olan bölgeye biraz içeri doğru iterek sürmeniz
hem intihabı alıyor hem acıyı dindiriyor, bir süre sonra batak tırmak olduğu yerde kuruyor, kolaylıkla çıkarabiliyorsun
nasıl uygulama yaptığınızı daha detaylı anlatabilir misiniz arkadaşlar ?kaydirigubbakcemile5
ya benimde ayuak tırnağım batıyor ayakkabı artık bana işkence ne yapıcam bilemiyorum
işimde ayakta benim çok garip çünki çok senelerdir geçmiyo ama ayakkabı giymediğimde sorun yok anlamadım doğrusu.bide doktorluk çok bişi yok gibi görünüyo fakat çok ağrı oluyo kenarları kırmızı sadece bu işte ne yapsam acaba:bbo:
canım oksijenli su al her gun aklına geldikçe bol bol bir pamuğun üstüne dök ve sık parmağğının arasını aç biraz bol bol temızle zamanla gçecektir ben hep böyle kurtarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?