• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batık sorununa doktorun verdiği kremler

Bal10cuk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
18
0
36
İstanbul
Arkadaşlar çogu arkadasımız batık sorunundan muzdarıp.bende sizin gibi muzdaribim.batıktan bacaklarım morluk ve yaralarla dolu.Ne yaptıysam cozum olmadı.peeling,ponza taşı,kese...doktora gıttım bana ıkı tane antıbıyotık krem verdı.
1-fucidin
2-bactroban
bu kremleri agda yapmadan once kullanmamı soledı.
bırde soyucu krem verdi.
1-ısotrexın
ben daha yenı basladım suan pek fayda etmedi.ama yınede doktorun bır bıldıgı vardır dıye kullanıyorum.
Ama sunu solıyım soyucu krem akneler ıçınmış ılk surmemde bıle cılt soyulmaya basladı.
Guzel sonuçlar alırsam haber vercem.
Hepinizi çok seviyorum:23::23:

yha kızlar ben cok uğraşıyorum o batıkları cıkartmak için sürekli trnaklıyorum yada iğneyle üğrasıyorumm :50:
ama en iiyisi kese yhaa yani sık sık yapılınca hem ölü deriyi atıyo hemde cildi yumuşattığı için daha rahat cıkabiliyo tüyler..

Arkadaşlar çogu arkadasımız batık sorunundan muzdarıp.bende sizin gibi muzdaribim.batıktan bacaklarım morluk ve yaralarla dolu.Ne yaptıysam cozum olmadı.peeling,ponza taşı,kese...doktora gıttım bana ıkı tane antıbıyotık krem verdı.
1-fucidin
2-bactroban
bırde soyucu krem verdi.
1-ısotrexın
ben daha yenı basladım suan pek fayda etmedi.ama yınede doktorun bır bıldıgı vardır dıye kullanıyorum.
Ama sunu solıyım soyucu krem akneler ıçınmış ılk surmemde bıle cılt soyulmaya basladı.
Hepinizi çok seviyorum:KK23::KK23:
Gectimi batiklariniz benimde cok fazla

yha kızlar ben cok uğraşıyorum o batıkları cıkartmak için sürekli trnaklıyorum yada iğneyle üğrasıyorumm :KK50:
ama en iiyisi kese yhaa yani sık sık yapılınca hem ölü deriyi atıyo hemde cildi yumuşattığı için daha rahat cıkabiliyo tüyler..
sonuç nedir?

1-fucidin
2-bactroban
bırde soyucu krem verdi.
1-ısotrexın
Hepinizi çok seviyorum:KK23::KK23:
Cnim bacaklarin gectimi lekeler benim batiklardan cok leke var delircem

Back