• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batik sorunu (resimli)

Karadutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.458
3.259
83
Kızlar karantina döneminde bacaklarıma taktım ve cımbız iğne ağda jilet epilatör iğne fırça ne bulursam mahvettim bacaklarımı. Şimdi jilet bile temizlemiyor. Kremler yağlar sürüyorum her yerim yara bere içinde kaldi. Lazer epilasyon aleti görmüyor bacaklarımdaki kılları. Çok aşırı inceymiş . Şeker peelingi turk kahvesi peelingi falan yapıyorum ama düzelmiyor . Ağdaya gidiyorum kuaföre. Jiletle alınmış gibi oluyor. Kökten almıyor kırıyor kılları ve 2 gün sonra bacaklarım yine kıllı. Benim psikolojim bozuldu artık. Öyle mini etek falan giyen biri değilim ama evin içinde hep şort giyiyorum ve gözüm takildikca kendimden soğuyorum. Güzellik merkezlerindeki lazer cihazları görmüyor, lazer aleti alsam borca girip param boşa gider mi ki ? Youtube da batikla ilgili bütün videoları izledim. Resmen mutfaktan çıkmıyorum sürekli karışım maske hazırlamaktan. Bir şey söyleyin bana.

Bu batıklar bende de var ve bende halâ bir çözüm bulabilmiş değilim umarım sizin konunuzla bende aydınlanabilirim.

bacaklarınızı sürekli nemlendiriyor musunuz? ve üre içeren krem kullandınız mı?

Bunun ilk çözümü bacaklarınıza takmamalısınız. Batık sorunu zaman alan bir şey malesef. Ben ev tipi lazerle hallettim bu sorunu ama siz görmüyor demişsiniz. Aklıma sadece banyoda kese, ardına kuru fırçalama ve nemlendirme geldi. Yalnız dediğim gibi bacaklarınızla uğraşmayı bırakın, her gün kontrol ederseniz yol alamazsınız.

Benimde önceden ağda yaptırırken böyle oluyordu. Lazer yaptırdım şu anda pürüzsüz çok şükür elbise vs giydiğimde çorap var zannediyor herkes. Sizin şanssızlığınız lazer aletinin tüyü görmemesi. Devamlı jilet yaparak güçlendirin tüyleri artık sert kıl haline geldikten sonra belki lazer görür.

Kese yapsaniz açılmıyor mu tüylerin üstlerindeki ölü deriler ben ara sıra kese yaparim
Birde ağdanın da aslında yüzeydeki ölü derileri alması lazım sır agda denediniz mi şekerli ılık agda değilde

Kızlar karantina döneminde bacaklarıma taktım ve cımbız iğne ağda jilet epilatör iğne fırça ne bulursam mahvettim bacaklarımı. Şimdi jilet bile temizlemiyor. Kremler yağlar sürüyorum her yerim yara bere içinde kaldi. Lazer epilasyon aleti görmüyor bacaklarımdaki kılları. Çok aşırı inceymiş . Şeker peelingi turk kahvesi peelingi falan yapıyorum ama düzelmiyor . Ağdaya gidiyorum kuaföre. Jiletle alınmış gibi oluyor. Kökten almıyor kırıyor kılları ve 2 gün sonra bacaklarım yine kıllı. Benim psikolojim bozuldu artık. Öyle mini etek falan giyen biri değilim ama evin içinde hep şort giyiyorum ve gözüm takildikca kendimden soğuyorum. Güzellik merkezlerindeki lazer cihazları görmüyor, lazer aleti alsam borca girip param boşa gider mi ki ? Youtube da batikla ilgili bütün videoları izledim. Resmen mutfaktan çıkmıyorum sürekli karışım maske hazırlamaktan. Bir şey söyleyin bana.

Buz lazer görüyor diyorlar. Ayrıca görmüyor diyorlar ama yaptıran bi çok arkadaşım çok memnun kaldı

Konudan yillar once muzdarip biri olarak dermotologa gideceksiniz onlar ecz hazirlanan krem yaziyorlar izler kizarikliklar duzeliyor.
Onun disinda lazer isinde dolandiricilik cok donuyor,cok cok acik killariniz yoksa alexandrate isik vucuda en etkili en ideali ama belli bir koyuluga kadar gorebiliyor.sariya yakin kil icinde cok sikinti yapmamaniz lazim gorunmez zaten,ince killa kalin kil ayni olmaz ama siz cok takiksiniz galiba

Bilmediginiz icin kandirilmista olabilirsiniz alex diye ipl yapmislardir aa killarin gorunmuyor denmistir.hastane ve polikliniklerin lazer bolumleri haric guzellik merkezlerine cok itibar etmeyin derim.
jilet haric her yol batik yapar diger alma yontemlerine cok yonelmeyin.
Bilmem kac dalga boyunun gormez dendigi lazer sonucunu ev lazeriyle alamazsiniz paranizi cope atmayin.
Gecmis olsun

Bu resmi nette görsem şikayet ederdim. Bacak mı gösterdiniz, başka bir şey mi belli değil. Edep ya hu
Neye benzettiniz kizin alt bacağı yani bende sizin msjdan sonra baktım alt bacaktan başka birseye benzetemedim🤣🤣🤣🤣🤣 nasil göstermeliydi batıkları
Birde nereye şikayet edeceksiniz çok merak ettim çünkü internette neler görüyoruz nereye şikayet ediliyor bunlar🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Neye benzettiniz kizin alt bacağı yani bende sizin msjdan sonra baktım alt bacaktan başka birseye benzetemedim🤣🤣🤣🤣🤣 nasil göstermeliydi batıkları
Birde nereye şikayet edeceksiniz çok merak ettim çünkü internette neler görüyoruz nereye şikayet ediliyor bunlar🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Şikayet butonu var instegram da oraya badıyorsunuz. Siz söyledikten sonra ben mi yanlış görüyorum diye bir daha baktım, ikinci resimde açık ve net yarısı görünüyor 🤷‍♀️

Bunun tek çözümü bırakacaksın uzunca bir müddet dokunmayacaksın uzayacaklar o sırada her banyoda keseleyeceksin ki ölü deriler atılıp batıklar açılsın. Sonrasında seçtiğin tek bir epilasyon yöntemi ile devam edeceksin, fazla hırpalamışsın günde bir kez yatarken bepanthene sürmekte belli olan kök yerlerini toparlar, eczaneden alırken yara iyileştirici olanı vermelerini iste kremin çok çeşidi var çünkü

Şikayet butonu var instegram da oraya badıyorsunuz. Siz söyledikten sonra ben mi yanlış görüyorum diye bir daha baktım, ikinci resimde açık ve net yarısı görünüyor 🤷‍♀️

Bence yanlış bakıyorsunuz resmi açarsanız eliyle bacağını tutuyor siz orayı başka bi yer sandınız herhalde?

Bu resmi nette görsem şikayet ederdim. Bacak mı gösterdiniz, başka bir şey mi belli değil. Edep ya hu
Şu yazdığınızı okuduktan sonra tekrar baktım fotoğraflara (resim değil fotoğraf)! Bacaktan başka ne göstermiş ben göremedim. Üstelik alt bacak. Sizin hayal gücünüz baya geniş sanırım bacağa bakıp başka şeyler gördüğünüzü düşünüyorsunuz. Size edep yahu diyorum.

Back
X