Kızlar benim batıklarım derimin biraz daha altında. Yüzeye yakın değil. Kese kullandım, acnelyse kullandım ama yok olmuyor. Yüzeye çıkmıyor. İğne ile çıkarmayı denedim ama batık iltihaplı olmadığı için çıkaramıyorum. Derinin içine iğneyi sokamıyorum. Canım acıyor hem de leke kalmasından korkuyorum. Doktora gittim. Muayene etmeden krem yazdı. Kerasal adlı kremi verdi. Ama araştırınca öğrendim ki o krem batık oluşmasını engelliyor. Var olan batıklar için işe yaramıyor.
Lazere git derseniz roaccutane kullanıyorum. 1 yıl kadar lazer imkansız. Artık ağda vurmuyorum yeni batıklar olmasından korktuğum için. Jilet kullanmaya başladım mecburen. Ya kızlar yok mu bir çözümünüz şu derinin altındaki kıllardan kurtulmam için. Öyle bir krem olsa ki sürünce hepsi derinin altında erise.. ((
Lazere git derseniz roaccutane kullanıyorum. 1 yıl kadar lazer imkansız. Artık ağda vurmuyorum yeni batıklar olmasından korktuğum için. Jilet kullanmaya başladım mecburen. Ya kızlar yok mu bir çözümünüz şu derinin altındaki kıllardan kurtulmam için. Öyle bir krem olsa ki sürünce hepsi derinin altında erise.. ((