Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bacağım hep batık lekeleriyle doluydu. Lazerle hepsi geçti başka bişey yapmadım ben
Kahverengi lekelerden bahsediyorsunuz dimi, acaba kaç seans lazer yaptırdınız?
Merhaba benim cildiye doktorum da lazer önerdi. Ama dermatolog olan bir yerde yaptırın dedi. Siz nasil bir yerde yaptirdiniz acaba? Bir de lekeler için ayri bir tedavi varmış sanırım onu da yaptirdiniz mi?Evet kahverengi lekelerden bahsediyorum 10 seans yaptırmıştım. Dermatolojiye gitmiştim ilk başta o önermişti zaten lazeri.
Merhaba benim cildiye doktorum da lazer önerdi. Ama dermatolog olan bir yerde yaptırın dedi. Siz nasil bir yerde yaptirdiniz acaba? Bir de lekeler için ayri bir tedavi varmış sanırım onu da yaptirdiniz mi?
Lekeler için iğneli lazer iyi diyorlar. Sizinki nasildi?Kuaförün içinde olan bi yerde yaptırdım :) ama çok fazla yaptıran vardı herkes memnun olduğunu duyunca yaptırdım. O konuda iyi araştırmak gerekiyor. Bu hastane bile olsa. Çünkü çoğu hastanede iyi yapamadı yaktı beni gibi şeyler de duyuyorum. Birde ayrı bir tedavi yaptıramadım onun için.
Lekeler için iğneli lazer iyi diyorlar. Sizinki nasildi?
Her duşa girdiğimde düzenli olarak uyguluyorum ama ölü deri diye bir şey yokKese olabilir
Benimde aynı şekilde gelişti doktorum önermişti ondan sonra buz lazere başlamıştım ama lekelere iyi gelmiyorEvet kahverengi lekelerden bahsediyorum 10 seans yaptırmıştım. Dermatolojiye gitmiştim ilk başta o önermişti zaten lazeri.
Her banyoda kese yapıyorum ama yine kirmizi kirmizi noktalar oluşuyor en başta. Sonra kahverengi lekeler ya da iltihapli kil donmesi oluyor. Lazer dedi doktorum ama güvenilir bir yer nasil bulabilirim bilmiyorumhaftada 1 kez duşta kabak kesesi ile kesele çıktığında nemlendir ben öyle azalttım yok denecek kadar az şuanda
Canım buz lazer yaptır ful bacakHer banyoda kese yapıyorum ama yine kirmizi kirmizi noktalar oluşuyor en başta. Sonra kahverengi lekeler ya da iltihapli kil donmesi oluyor. Lazer dedi doktorum ama güvenilir bir yer nasil bulabilirim bilmiyorum
Bir de aktarlarda kabak kesesi var onunla yapHer banyoda kese yapıyorum ama yine kirmizi kirmizi noktalar oluşuyor en başta. Sonra kahverengi lekeler ya da iltihapli kil donmesi oluyor. Lazer dedi doktorum ama güvenilir bir yer nasil bulabilirim bilmiyorum
Evet her banyodan sonra kabak kesesi yapıyorumBir de aktarlarda kabak kesesi var onunla yap