Lekeler, Çiller BATIK LEKELERI ACIL YARDIM!!!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Lilliannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
2
0
24
Kizlar ben bacaklarimdaki batiklarla oynadim leke kaldi lutfen napmam lazim
16051579611601190841777901023708.jpg

Oynamayın, her duşa girdiğinizde kabak lifli keseler var zarar vermeden onunla keseleyin ve sürekli nemlendirin

Geçmiş olsun 3 4 senedir bu durumu yaşıyorum çok sıkıntılı bir durum. Öncelikle hiçbir şekilde sıkma batıklarını ağda kullanma jiletle yukarıdan aşağıya al bacaklarını ben lekelerim için tca kullanmaya başladım ilk seansımın sonuç vermesini bekliyorum 4 5 seans yapıp biteceğini umuyorum bunun yanında batıklarının iltihaplanmaması için iğne vs sürme kullanma ben de oluştu maalesef ve kıl köklerimde kızarma oluştu yosun sabunu ve fucidin kremi soyulma sonrası 25 gün boyunca uygulayıp 2.seansımı yapacağım şimdiden lekelerimde ufalma var kremlerin çoğu tek başına yeterli olmuyor maalesef o kadar çok krem kullandım ki anlatamam pek işe yaramadılar şimdi duyduklarımın öğrendiklerimin hepsini sentezleyip böyle bir çözüm düşündüm umarım işime yarar ve umarım seninde bacakların iyileşir sağlıklı kal :)

Geçmiş olsun 3 4 senedir bu durumu yaşıyorum çok sıkıntılı bir durum. Öncelikle hiçbir şekilde sıkma batıklarını ağda kullanma jiletle yukarıdan aşağıya al bacaklarını ben lekelerim için tca kullanmaya başladım ilk seansımın sonuç vermesini bekliyorum 4 5 seans yapıp biteceğini umuyorum bunun yanında batıklarının iltihaplanmaması için iğne vs sürme kullanma ben de oluştu maalesef ve kıl köklerimde kızarma oluştu yosun sabunu ve fucidin kremi soyulma sonrası 25 gün boyunca uygulayıp 2.seansımı yapacağım şimdiden lekelerimde ufalma var kremlerin çoğu tek başına yeterli olmuyor maalesef o kadar çok krem kullandım ki anlatamam pek işe yaramadılar şimdi duyduklarımın öğrendiklerimin hepsini sentezleyip böyle bir çözüm düşündüm umarım işime yarar ve umarım seninde bacakların iyileşir sağlıklı kal :)
Illaki oynuyorum ya ıgneyle elimle cogaldi lekeler tca hangisini kullaniyorsun bende alayim ellemicem artik cok yoruldum yazin hicbirsey giyemiyorum bikini bolgemdede cok var epilatör yapti keske kullanmasaydim

Geçmiş olsun 3 4 senedir bu durumu yaşıyorum çok sıkıntılı bir durum. Öncelikle hiçbir şekilde sıkma batıklarını ağda kullanma jiletle yukarıdan aşağıya al bacaklarını ben lekelerim için tca kullanmaya başladım ilk seansımın sonuç vermesini bekliyorum 4 5 seans yapıp biteceğini umuyorum bunun yanında batıklarının iltihaplanmaması için iğne vs sürme kullanma ben de oluştu maalesef ve kıl köklerimde kızarma oluştu yosun sabunu ve fucidin kremi soyulma eser yoksonrası 25 gün boyunca uygulayıp 2.seansımı yapacağım şimdiden lekelerimde ufalma var kremlerin çoğu tek başına yeterli olmuyor maalesef o kadar çok krem kullandım ki anlatamam pek işe yaramadılar şimdi duyduklarımın öğrendiklerimin hepsini sentezleyip böyle bir çözüm düşündüm umarım işime yarar ve umarım seninde bacakların iyileşir sağlıklı kal :)
Insallah seninde gecer cok zor ya eski bacaklarimdan eser yok

Illaki oynuyorum ya ıgneyle elimle cogaldi lekeler tca hangisini kullaniyorsun bende alayim ellemicem artik cok yoruldum yazin hicbirsey giyemiyorum bikini bolgemdede cok var epilatör yapti keske kullanmasaydim
Tca 25 aldım doa kimyadan soyulmam çok geç oldu ama sonuç güzel oldu lekelerim baya bir ufaldı silikleşti 2 gün sonra 2.seansı yapacağım daha da azalır diye düşünüyorum deriyi soyduğu için deri altında kalan kıllarda yavaş yavaş yüzeye çıktı hergün iyi bir sabunla yıka ve kremle kese yapma tahriş olur tca 25 i kullandıktan sonra hızlı soyulsun diye expigment kullanabilirsin ve sonrasında da bepanthen madecassol gibi kremler bacağımda kalan lekeler için yarın pirinç unu maskesi yapacağım koyu bir leke var belki açar

Tca 25 aldım doa kimyadan soyulmam çok geç oldu ama sonuç güzel oldu lekelerim baya bir ufaldı silikleşti 2 gün sonra 2.seansı yapacağım daha da azalır diye düşünüyorum deriyi soyduğu için deri altında kalan kıllarda yavaş yavaş yüzeye çıktı hergün iyi bir sabunla yıka ve kremle kese yapma tahriş olur tca 25 i kullandıktan sonra hızlı soyulsun diye expigment kullanabilirsin ve sonrasında da bepanthen madecassol gibi kremler bacağımda kalan lekeler için yarın pirinç unu maskesi yapacağım koyu bir leke var belki açar
35 aldim tca guzel soyulmadi noyan kimyaydi sanirim

35 aldim tca guzel soyulmadi noyan kimyaydi sanirim
Herkes doa yı tavsiye ettiği için doa dan aldım ben noya daha pahalı bir de o yüzden onu almayı tercih etmedim zaten tek seansta olmaz seanslarınızı devam ettirmelisiniz bende 2.seansımı yaptım 25le artık 25liği yeterli görmüyorum cildim de alışmıştır tca ya 40lığını sipariş edeceğim onunla tamamen geçerler diye düşünüyorum daha derin soyuyor 40lık

X