Cnm belki gec döllenme olmuş olabilir tekrar kan ver istersen idrar a geçmemiş olabilirKızlar benim bat tarihi 2 ekimdi daha hastalanmadim göğüslerim inanılmaz ağrıyor aynı 27 sinde kan testi negatif cikti dün ve bugün ıdrar testi yaptım negatif.. günüm 40 yılda 1 defa geçer 2 3 gün 2 aydır da hep günümden önce oluyordum gogus agrisi beni suphelendiriyor çünkü benim adet olacağım zaman göğüslerim agrimaz ilk oğluma hamile kaldigimda goguslerim arıyordu.. napacam bilemedim
Hayıt otu tohumu çayı hormonları düzene sokuyor ve gebeliği kolaylaştırıyor diye biliyorum bişe kaybetsin ben içtim şimdi adet günümü bekliyorum herşey YÜCE RABBİMDENKızlar benim amh düşük ne yapicm nasıl yükselir bilgisi olan var mı acaba
İnşallah cnm hersey gönlünce olsn ben ağustosta cekildim hsg cnmKızlar benim bat ekimin sonuna ertelendi salı günü hsg çekileceğim inşallah olur bu ay
Canım sen hamile kaldın mı ne olduİnşallah cnm hersey gönlünce olsn ben ağustosta cekildim hsg cnm
Yok kalamadim geçen ay ama bu ay galiba kaldım işte bu hafta belli.olcak hersey nm inşallah kalmisimdir sen neden rahim filmi istedi doktorCanım sen hamile kaldın mı ne oldu
Pko vardı bugün hormon istedi dedi güzel ama LH hormonu yüksek sadece biraz 2 aydır glifor ve folikasit kullanıyorum daha önce klomen de kullandım olmadı bu ay da rahim filmi çekelim dedi 3 ay süre verdi hamile kalmazsan aşılama dediYok kalamadim geçen ay ama bu ay galiba kaldım işte bu hafta belli.olcak hersey nm inşallah kalmisimdir sen neden rahim filmi istedi doktor
Senin gibi oldum bende ya. Tam anlattığın gibi 14. Günümde sağ kasıkta müthiş bir ağrı oldu. Daha önce yumurtlama günümde hafif ağrı olur hissederdim. Ancak bu nefesimi kesti ayağa kalkamadım. O günün gündüzünde de vajinal ultrason yapmıştı doktor. 22 mm folikül var dedi. Yumurtlama günündesin demişti. Akşamına ı müthiş ağrı oldu. Ama herşeye rağmen o gün aktif geçti. Bakalim sonuç ne olacak.Kızlar gunaydin ya benim sabah kalktığımdan beri belimde ve sol kasikta inanılmaz ağrı var egilip dogrulamiyorm bide akinti cok bugün 14.günum eşimle hiç ilişki olmadı acaba yumurtlamami oldu bole ağrım var esimle 10 gündur konuşmuodum kafaya almaya çalıştım bakalım inşallah aksama bisyler olur bayadir yapmadik spermler de kaliteli olur herlde bu ay hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim.Aşure günü hepimize çok dua ettim kızlar
Benm doktorum da bana 3 ay vermişti sonuçlara göre dedi tüplerde yapisiklik var açtı ama şükür basincla beraber açıldı işte 3 ay veriyorum 3 ay içinde hamile kalman lazım dedi ilk ay kalamadım bu 2. Ayımdi insalllah kalmisimdirPko vardı bugün hormon istedi dedi güzel ama LH hormonu yüksek sadece biraz 2 aydır glifor ve folikasit kullanıyorum daha önce klomen de kullandım olmadı bu ay da rahim filmi çekelim dedi 3 ay süre verdi hamile kalmazsan aşılama dedi
Bence hemen yarın test al yap çıkar benimde yarın adet günümmerhaba hanimlar daha öncede belirttigim gibi adetim 1. ekimdi fakat hala adet olmadim. ara ara gögüslerimde sizi oluyor ve dünden beri sadece bel agrim var. Henuz test yapmadim beklicem dedim ama bu belirsizlikte kötüymüs
Mrb cnm bendeim bat 2 ekim vende beklemedeyim hala.idrar testi yaptim pozitif fakat kan testi henuz yapmadim.beklemedeyim.merhaba hanimlar daha öncede belirttigim gibi adetim 1. ekimdi fakat hala adet olmadim. ara ara gögüslerimde sizi oluyor ve dünden beri sadece bel agrim var. Henuz test yapmadim beklicem dedim ama bu belirsizlikte kötüymüs
Nasil dayaniyosunuz valla bravo[/QUOT
Adetimin geçmesini bekledim çünkü diğer belirtiler yanıltıcı olabilir.
Allah veriyor sabrını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?