Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhabaaaaa.. benim size sorularım olacak Adetime henüz 5 gün var eşimle sadece üç kez korunmasız ilişki yaşadık o dA verimli günlerde son bi haftadır kasıklarım ve belim inanılmaz çok ağrıyordu iki gün öncede sağ böbreğimde ağrı başladı sizce neler oluyor ??
Umarim hamilesiniz dir bu agrilar ondan olsun inşallah ☺

Adetin 14. Günü gitmiştim. Daha erken çatlama ihtimali olabilir mi ki
Cnm olabilir bazen erken çatliyo her ay değişir yani benim arkadaşım düzenli adet oluyo 9.gün eşiyle birlikte oldu 1 ayda tek sfer le hamile kaldı şimdi doğum bile yaptı Allahim bizè de o günleri gostersin

Canim senin yerinde olsam asla beklemem idrardada cikarda sen kan ver bence
Canm bende beklemek istemiyorum ama pazar günü yaptım test cikmamisti ondan biraz canm sıkıldı ama hiç adet belirtilerimde yok inşallah olmamda cumaya kadar gidicem hastaneye en gec perşembe giderim inşallah çıkar kızlar dua edin

Denedik canim. Son gundu zaten biz elimizden geleni yaptik artik allaha kaldi hayirlisi insAllah bosa gitmez
İnşallah canım hayırlısı hepimiz için:)

Günaydın hanimlar bugün adete Son 1 gün kaldı pazar günü öğlen kahverengi akıntı geldi dünde biraz geldi bugün yok birsey galiba üstüne görme olayı oluyo bende ne zaman test yapsam kanda çıkar mı acaba simdi
İlk hamileliğimde adet 4,5 gün geçmişti kahverengili kırmızılı akıntı gibi mukuslu bişey geldi 2. hamileliğinde adet gününde geldi canım:)

Merhaba hanımlar. bakındım ama ekime ait açılmış konu goremedim. Bati ekime kalanlar beraber bekleyelimmi? Benim bat 15 ekim inşallah gelmez :) iki ay once bebeğimi kaybettim yeniden istiyorum bu ay d. Kontrol kullandım adet bitince korunmayı bırakacağım. İnşallah tum isteyenler,umudu diger aya kalanlar ekimde yavrularımıza kavuşuruz.

EKİM LİSTESİ BAT'LAR

@Esin1995 ?

@2miracles 28 ekim

@Seyura :anneadayı:

@onemorecupeofcoffee 29 ekim

@mf.aysegul 2ekim

@Dykdyk 3 ekim

@safari_go 3ekim

@hsnoya 4ekim

@tuba3443 5 ekim

@Selay ay 5 ekim

@Eskigunler 7 ekim