eşim bu gün tomografiye girdi akşamda ilişki oldu kafamda deli sorular
Benim iki hamileliğimdede bu şekildelekelenmem olmuştu umutlutum senden canım2 gün var ama dün kahve rengi leke geldi bu sabahta geldi az az ondan ne yapacagmi şaşırdım
Her ihtimale karşı canım işte:))Canim benim yunurtlama dundu dun ve ikigun oncesi degerlendirildi. Bugun de gerekirmiki hani yumurta 24saat yasiyosa bugune kalirmiki bilemedim.
Denedik canim. Son gundu zaten biz elimizden geleni yaptik artik allaha kaldi hayirlisi insAllah bosa gitmezBenim iki hamileliğimdede bu şekildelekelenmem olmuştu umutlutum senden canım
Her ihtimale karşı canım işte:))
Bir sikinti olmaz benceeşim bu gün tomografiye girdi akşamda ilişki oldu kafamda deli sorular
Amin canim cumlemizinkine insallah.Allah olana omur versin gidenleri de sana sefaatci yapsın insallah. Basin sag olsun kuzum vardir bir hayır
Benim iki hamileliğimdede bu şekildelekelenmem olmuştu umutlutum senden canm
Ay yyy canm şimdi sende böyle diyince heyecan bastı normalde adetlerim den önce kahverengi lekelenme olurdu bende ama en gec 2. Günü kanamam başlardı bu sefer bugün 3. Gün oldu şükür Rabbime ne gelen var ne giden peki canm sen lekelnmenin kaçıncı günü teste yada tahlil yaptın canm benm biraz anlatrmisn
Allah dualarini,dualarimizi kabul etsin hayirlisiyla. Bende cok ettim nasil umutluyum buaya anlatamamKızlar gunaydin ya benim sabah kalktığımdan beri belimde ve sol kasikta inanılmaz ağrı var egilip dogrulamiyorm bide akinti cok bugün 14.günum eşimle hiç ilişki olmadı acaba yumurtlamami oldu bole ağrım var esimle 10 gündur konuşmuodum kafaya almaya çalıştım bakalım inşallah aksama bisyler olur bayadir yapmadik spermler de kaliteli olur herlde bu ay hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim.Aşure günü hepimize çok dua ettim kızlar
Adete 4gun kala erken tabi. Ben tup bebek yaptirdigim halde 4gun kala silik bir cizgiyi zor yakalamistim. Benim safak 12 :) bakalim neler yasiycazEvet kızlar bat a kalan 2 :) 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Tabi umut fakirin ekmeği yine bir sürü bahaneler sıraladım kendime. Yok testi akşam yaptım sabah yapmalıydım falan. Yok daha adete varken çıkmaması normal falanBugün test alıp yarın sabah (yani adetten 1 gün önce olmuş oluyo) tekrar yapcam. Çıktı çıktı çıkmazsa bu iş yatar.. Bekle ki adet olacam da bitecekte yumurtlama günü gelecekte klomen kullancam da ohooooo
Her adet olduğumda bu ay beklemicem artık diyorum ama insan ümitlenmekten beklemekten vazgeçmiyo ya :)Adete 4gun kala erken tabi. Ben tup bebek yaptirdigim halde 4gun kala silik bir cizgiyi zor yakalamistim. Benim safak 12 :) bakalim neler yasiycaz
1 gun kalmis cm tabiki cikar kanda..Günaydın hanimlar bugün adete Son 1 gün kaldı pazar günü öğlen kahverengi akıntı geldi dünde biraz geldi bugün yok birsey galiba üstüne görme olayı oluyo bende ne zaman test yapsam kanda çıkar mı acaba simdi
Ama beklenmedigi umursanmadigi ayda calisasi tutuyor bu hormonlarin :)Her adet olduğumda bu ay beklemicem artık diyorum ama insan ümitlenmekten beklemekten vazgeçmiyo ya :)
Canim senin yerinde olsam asla beklemem idrardada cikarda sen kan ver benceGünaydın hanimlar bugün adete Son 1 gün kaldı pazar günü öğlen kahverengi akıntı geldi dünde biraz geldi bugün yok birsey galiba üstüne görme olayı oluyo bende ne zaman test yapsam kanda çıkar mı acaba simdi
Bnce en iyisi siz kan verin içiniz rahat etsinÜye
Kizlar gecen ay klomen kullandim. Adetin 14. Gunu dr a gitmiştim. Yumurtan yok hic olmamış dedi. Bir daha da cagirmadi. Ama dun takvime göre adet olmam gerekiyordu. Olmadim henuz. Sizce gebelik olma ihtimali olabilir mi bu durumdada ? Napmaliyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?