- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
Hadi insallah gelsin bebisin. Testin varsa uygula tekrar
Hic ovulasyon testim yok. Yumurtlamam duzenli diye almamıştım ama bu ay sorun yasarsam alacagim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi insallah gelsin bebisin. Testin varsa uygula tekrar
Canim almiyir inanirmisinhavada soguk varya kacgundur deneye deneye bihal olduk. Deneyelim insallah :) rabbim bosa cikarmasin
Hayrlisi olsun canim. Gecmis olsun once senin iyi olman lazim sonrasi gelir.Evet 3-5 gündür deli bir diş ağrısı çektiğim için yoktum. Bugun tedaviye basladim. 1 haftaya hallolur. 1 haftadir ağrı sebebiyle bizde calismalar yoktu. En verimli haftam yine gitti. Gecen ayda 20lik dis cekimim var diye boş geçmiştik. 3 aydada biz denk getiremedik. Kaldik mi 6.aya. Kendime kasim sayfasi falan bakmaya baslasam iyi olurOysa ki bu başlığın ugurlu geleceğine inanmıştım. İnsallah uğuru sizlerin olsun. Hep güzel haberlerle dolsun:)
İnsallah sorun yasamazsin teste gerekte kalmaz. Evet soguk sicaktan kotu valla :) kalin kalin giyinip yatasim geliyor dus fln almak iskence :)Soğukta da zor sicakta da zor :))) bende kaç gündür soguktan şikayetçiyim
Al benden de okadarİnsallah sorun yasamazsin teste gerekte kalmaz. Evet soguk sicaktan kotu valla :) kalin kalin giyinip yatasim geliyor dus fln almak iskence :)
İnsallah sorun yasamazsin teste gerekte kalmaz. Evet soguk sicaktan kotu valla :) kalin kalin giyinip yatasim geliyor dus fln almak iskence :)
Bizde isik hiziyla odevimizi yapip,dus alip pijamalara battaniyelere sariliyoruz isteInsallah canimhepimize insallah
Millet hep elinde kupa ile battaniye ortunup cam kenarinda yagmur izliyormuş da bi ben boleyim gibi geliyo![]()
Yalniz degiliz :)Al benden de okadar![]()
Canim o pembelik cekilince at kacinci gunun? Gectimi yaniBurda hayalet çizgi var mi
Bir haftam var daha canmCanim o pembelik cekilince at kacinci gunun? Gectimi yani
Çok teşekkürlerCanim bu linkten baka bilirsin gebelik testide var paketin icinde kargoda dahil
https://urun.gittigidiyor.com/kozme...syon-4-gebelik-testi-ucretsiz-kargo-306866736
Bizde isik hiziyla odevimizi yapip,dus alip pijamalara battaniyelere sariliyoruz isteo veletler bi gelsin de bu soguklar, usenerek alinan duslar hepsi unutulur :)
Tekrar atsana pembelik gitmistir ayrica daha zamanina var yoksada umutsuzluga yer yok daha varBir haftam var daha canm
O zaman allahim biri beni yikasinnn derizcocuk sag olsun yetisemeyiz hic birseye. Allahim ya su cocuk olsa kuzey kibris gibi ayircam kendime bi alan orada yasayacagim. Azgin teke gibi pesinde geziyoruz adamin. Onur yerlerde
![]()
allah iyiligini versin onur monur kalmadi cidden normalde naz yapariz ama yumurta zamani icimizden canavar cikiyor
bebis icin deger olsun. Olunca zaten adamlar uzak kalacak simdi tadini cikarsinlar
Sorma :) senin bebis varmi canim yoksa ilkmi bide kacinci deneme?durum aynen bunun ters olani
Adamlara yario valla. Dunyada damizlik olmak varmis![]()
Sorma :) senin bebis varmi canim yoksa ilkmi bide kacinci deneme?
Anladim canim gecmis olsun. Benimde kaybim cok en son 3ay once 6aylik oglumu kaybettim. Zaten onun acisini hafifletmek icin ugrasiyorum. Onda hic beklenmedik sekilde hamile kaldim bakalim bundan sonrasi nasil olacak.Tabi cok isteyince zor biraz. Benimde dogumdan sonraki ilk ayim 7yasinda ikizlerim var insallah yeniden hamile kalirim.Benim hikaye uzun hatta roman kuzumgecen yil ağustosta evlendim. Ilk ay korunduk ikinci ay bıraktık hamile kaldim ama nasil heyecan var koştuk doktora bos gebelikmis meger dustu ekim ayinda Ondan sonra ocakta tekrar basladik ama o ara zehirli guatr oldugumu da ogrendim. Doktor asla cocuk olmaz bu degerle korunmaya gerek yok bile dedi . O ay yani mayis ayinda gebe kaldim. Ama malesef 8 haftalik iken ilaclardan sanirim kalbi durdu kurtaj oldum. Bu ay da ilaci da biraktik dogal yontemle tedaviye basladim. Korunmayi bırakali
da ilk ayimiz
Anladim canim gecmis olsun. Benimde kaybim cok en son 3ay once 6aylik oglumu kaybettim. Zaten onun acisini hafifletmek icin ugrasiyorum. Onda hic beklenmedik sekilde hamile kaldim bakalim bundan sonrasi nasil olacak.Tabi cok isteyince zor biraz. Benimde dogumdan sonraki ilk ayim 7yasinda ikizlerim var insallah yeniden hamile kalirim.