Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumrtalamadan 2-3 gün heçti ama kasıklarımda bi gerilme var böyle birşey yaşayan var mı?

İnşallah öyledir canm insallah

Evet olabilir birdahaki aya kalirsa ucuz testler var nette bende onlardan kullandim buay sende deneye bilirsin canim. İnsallah fazla bekletmeden gelir bebisin. Rica ederim canim
Eczaneden aldığım 5li test 25 liraydı senin aldıkların daha uygunsa markasını mesaj gönderirmisin bende onlardan alıym lazım olacak heralde bidahaki ay yine bu aydan ümitsizim kaçırdık sanırım

Evet 3-5 gündür deli bir diş ağrısı çektiğim için yoktum. Bugun tedaviye basladim. 1 haftaya hallolur. 1 haftadir ağrı sebebiyle bizde calismalar yoktu. En verimli haftam yine gitti. Gecen ayda 20lik dis cekimim var diye boş geçmiştik. 3 aydada biz denk getiremedik. Kaldik mi 6.aya. Kendime kasim sayfasi falan bakmaya baslasam iyi olur Oysa ki bu başlığın ugurlu geleceğine inanmıştım. İnsallah uğuru sizlerin olsun. Hep güzel haberlerle dolsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…