- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
Aynı şeyi bende yasıyorum 1 hafta var ama çok fena sırt Ağrı'm var adet olacakmışım gıbıMerhaba kızlar adette bir hafta varken adet olacakmış gibi sırt ağrısı çeken var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyi bende yasıyorum 1 hafta var ama çok fena sırt Ağrı'm var adet olacakmışım gıbıMerhaba kızlar adette bir hafta varken adet olacakmış gibi sırt ağrısı çeken var mı ?
İnşallah öyledir canm insallahCanım arkadaşım geçen yıl 4. sezeryanını oldu bir sıkıntı çıkmadı Allaha şükür olumsuz düşünme çok car 4.sezeryan olan :)
Canım hayırlısı olsun bekle bakalım birkaç gündaha belli olmaz
Yerleşme kanaması olabilir canım.
İşte canm test yapsam şimdi cikarmikjTest yapsana canim. İnsallah yerlesme kanamasidir
Geçtimi adetin canımİşte canm test yapsam şimdi cikarmikj
2 gün var ama dün kahve rengi leke geldi bu sabahta geldi az az ondan ne yapacagmi şaşırdımGeçtimi adetin canım
başka birşe hissediyormusnuz ?Aynı şeyi bende yasıyorum 1 hafta var ama çok fena sırt Ağrı'm var adet olacakmışım gıbı
Canim benim yunurtlama dundu dun ve ikigun oncesi degerlendirildi. Bugun de gerekirmiki hani yumurta 24saat yasiyosa bugune kalirmiki bilemedim.Bugün 16. günüm kızlar değerlendirilecek günler arasında kendisi:)) kaldı 13 gün .
Cikar herhalde bilemedimki bi yap ne kaybedersin. Cikarsa zaten super :)İşte canm test yapsam şimdi cikarmikj
Bence sen bu 3 günü ihtimale karşı boş geçirme cnmCanim benim yunurtlama dundu dun ve ikigun oncesi degerlendirildi. Bugun de gerekirmiki hani yumurta 24saat yasiyosa bugune kalirmiki bilemedim.
Hadi insallah gelsin bebisin. Testin varsa uygula tekrarBekliyorum bakalim belki gun icinde olacaktır
Ya çıkmazsa Bide ozaman daha kötü oluyor canm ya cumaya kadar sabır edicem edebilirsin inşallahCikar herhalde bilemedimki bi yap ne kaybedersin. Cikarsa zaten super :)
Canim almiyir inanirmisinBence sen bu 3 günü ihtimale karşı boş geçirme cnm
İnsalah cnmCanim almiyir inanirmisinhavada soguk varya kacgundur deneye deneye bihal olduk. Deneyelim insallah :) rabbim bosa cikarmasin
Anladim canim. Ozaman at kafadan kotu dusunceleri sabret insallah gelmistir bebeginYa çıkmazsa Bide ozaman daha kötü oluyor canm ya cumaya kadar sabır edicem edebilirsin inşallah
İnşallah cnm inşallahAnladim canim. Ozaman at kafadan kotu dusunceleri sabret insallah gelmistir bebegin
Eczaneden aldığım 5li test 25 liraydı senin aldıkların daha uygunsa markasını mesaj gönderirmisin bende onlardan alıym lazım olacak heralde bidahaki ay yine bu aydan ümitsizim kaçırdık sanırımEvet olabilir birdahaki aya kalirsa ucuz testler var nette bende onlardan kullandim buay sende deneye bilirsin canim. İnsallah fazla bekletmeden gelir bebisin. Rica ederim canim
Canim bu linkten baka bilirsin gebelik testide var paketin icinde kargoda dahilEczaneden aldığım 5li test 25 liraydı senin aldıkların daha uygunsa markasını mesaj gönderirmisin bende onlardan alıym lazım olacak heralde bidahaki ay yine bu aydan ümitsizim kaçırdık sanırım