Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım öyle deme Allahım yazdıysa olur. Ben ilk gebeliğimde Perşembe günü test yaptım negatif çıktı Cumartesi günü nasıl olsa hamile değilim diye termal havuza gittim :) pazartesi günü de öğretmen arkadaşlarımın sende bi gariplik var ısrarlarıyla tekrar test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı :) o yüzden kırmızılar gelmeden ümitsizliğe kapılma derim.

Ben bu ay ustelik de erken gebelik testlerinden yaptim iki kez. Ama idrarda iki testte de negatifi gördüm. bata üç gun kala kandaki deger bile cok dusuktu. Bence ümitsizlige dusmeden ayin 5inde bir de kana baktır. Inşaallah güzel haberler alırsın.

Haklısın ama kadın psikolojisi ışte. Belirti aramama rağmen hic bir belirtim yok bugün ortaya çıkan göğüs sizlamasi dışında. Dokunmadan bile hissettiğim bi göğüs agrisi var. Senin bi evladın varmış ne güzel Allah bağışlasın. Bana da bi tane nasıl etsin rabbim hayırlısıyla

Canım bebişim yok 4 aylık düşük yaptım. Allahım versin vermesine ama doğru zamanda hayırlısını versin :*

Canım bebişim yok 4 aylık düşük yaptım. Allahım versin vermesine ama doğru zamanda hayırlısını versin :*
Aaa çok üzüldüm yaa o da büyük hayal kirikligidir. En güzel dua bu galiba Allah hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin

Aaa çok üzüldüm yaa o da büyük hayal kirikligidir. En güzel dua bu galiba Allah hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin

Aynen öyle canım :) bu arada bende hiç hamilelik belirtisi yaşamamıştım tek belirti acayip uykum oluyordu yoksa başka hiçbir belirtim yoktu. Bide dışardan rengin çok sarardı solgun görünüyorsun diyorlardı ama ramazandı orucunda etkisi olabilir onlar bilmiyorum

Buyuk ihtimalle 2 hafta sonra ancak giderim doktora. Tek endişem bu hamilelik olursa bu 4. Sezaryenim olacak. Hayirlisi olur inşaallah
Kan değerlerini çok iyi takip ettir kanama en büyük risk oluyor tekrarlayan sezaryenlerde inşallah bir problem olmaz. Peki kaç yıl var arada

Mrb kızlar yanlış konuya yazmıyorum umarım.Benim yumurtlama günüm yarın.Bat da bu ay yani olursa bu ay beklicem batı. Yalnız ovulasyon testi yaptım yarın yumurtlama günüm değil mi acaba rengi çok silik? Daha koyu olması gerekirdi değilmi? Yoksa geç mi kaldım

Eklentiler

• IMG_7561.JPG
    14,9 KB · Görüntüleme: 215
Canim daha pik yapmamis. Bendede kacgundur silikti dun gece ve bu sabah koyulasti bu aksamki yinr siliklesti. Belki gununi yalnis hesaplamissindir. Kacinci gunun bugun

Inşaallah canim. Ilk sezaryenim 2006, ikincisi 2012, üçüncüsü 2016'daydi.
Canim hic birseyi kafana takma. Su guzel anlarin tadini cikar. Ben bir hissedeyim bebegimi kalbini bi duyayim hic birseyi takmiycam. Diger kuzumda cok evhamlandim sonuc 22haftada kaybettim. Olacagin onune gecilmiyor su hamisligin tadini cikar :) allah buyuk

Canim daha pik yapmamis. Bendede kacgundur silikti dun gece ve bu sabah koyulasti bu aksamki yinr siliklesti. Belki gununi yalnis hesaplamissindir. Kacinci gunun bugun
Cevap için çok teşekkürler.Takvim uygulaması kullanıyorum.Gelecek adet tarihimden geri sayınca 15.bugün. Yarın da ovulasyon olarak gösteriyo takvim. Yarın ovulasyon olsa bugün daha koyu çıkardı ama galiba öyle mi ?

Canim kac gunde bir oluyor adetin? Benim 30gunde bir takvime kalirsa 2ekim olarak gosteriyordu ama testim dun gece pik yapti. Ayrica doktorumda dun ve bugun icin catlar demisti benim 16.gunum bugun catladigina eminim agridan akintidan e testede bakarsak dogru. Sen birakma testi insallah gecmemistir gunun. Yinede iliskilere devam et testide tekrarla birkacgun

Allah razı olsun. Inşaallah sen de hayırlısıyla bebeğini tez zamanda alirsin kucağına. Sağlıkla inşaallah. :)

Evet bende takvime güvenemediğimden test aldım.Yanılttığını düşünüyorum.28-29 günde bir adet oluyorum.Bu test sonucuna göre yarın da pik yapacak gibi değil sanki daha var gibi ya da geçmiş gibi öyle mi ? Test yapmaya devam edicem zaten ama ilişki günlerini 3 günde bir olarak hesaplayabilmek için soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…