- 14 Mart 2017
- 1.260
- 1.478
- 133
kızlar tam bat gününüde sayarsak kalan 4. Eylül 5 de adet olmuştum. Şimdi 5 ekimi bekliyorum. Yani önümüzdeki perşemce günü. Klomen kullanmıştım bu ay. Yumurtam kendiliğinden çatladı ve tam çatlama zamanı ilişki olmuştu. Doktor 2 hafta sonra test yapabilirsin dedi. Bugün yumurtamın çatlamasından itibaren tam 14. gün. Yani tam anlamıyla 2 hafta doldu. Daha 4 günüm olmasına rağmen test yaptım tabiki negatif çıktı. Testi alırken kendimi o kadar şartladım ki negatif çıkarsa asla üzülmicem diye. Ama negatifi görünce duygularıma gözyaşlarıma dur demenin imkanı yok. Tabi ki gebelik bekleyen her bayan gibi daha 4 gün var belki çıkmamıştır diye hala kendimi avutuyorum. Ama içimde hiç bi ümidim yok.
Canım öyle deme Allahım yazdıysa olur. Ben ilk gebeliğimde Perşembe günü test yaptım negatif çıktı Cumartesi günü nasıl olsa hamile değilim diye termal havuza gittim :) pazartesi günü de öğretmen arkadaşlarımın sende bi gariplik var ısrarlarıyla tekrar test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı :) o yüzden kırmızılar gelmeden ümitsizliğe kapılma derim.