Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bilinen bir gerçekten bahsetmek istyrm erken gebelik belirtileri diye birşeyyoktur gebelik belirtileri 6. Hafta itibariyle başlıyor bnde aynı senin gibiyim şuan :) kendimi dinlyrm

Canım bilinen bir gerçekten bahsetmek istyrm erken gebelik belirtileri diye birşeyyoktur gebelik belirtileri 6. Hafta itibariyle başlıyor bnde aynı senin gibiyim şuan :) kendimi dinlyrm
Aynen canım cok istedigimiz icin aklımızdan cıkmıyor ve cogu seyi psikolojik yasıyoruz ama napalm umut fakirin ekmegidir :)

Odalari degisiyorum cocuklarin kendimin daha iki ay oldu buraya tasindim evi iyi yerlestirmedik dedim esime :) homurdandi ama kabul etti yarin o is var e sonrasinda gardolap yerlestirme bilmem ne beni 3gun idare eder
ohh ne güzel yaa :) benimde bişeyler bulmam lazım

çok haklısın bncede kışa giriş temizligine başlayalm :) bizi bayaa oyalar

Hayırlı olsun güzel yükselmiş değer iki günde iki katına çıkar normalde çok iyi artmış 1000 inin üzerinde usg de görülür kese çok acele etme deriö doktora gitmek için

Hayırlı olsun güzel yükselmiş değer iki günde iki katına çıkar normalde çok iyi artmış 1000 inin üzerinde usg de görülür kese çok acele etme deriö doktora gitmek için

Buyuk ihtimalle 2 hafta sonra ancak giderim doktora. Tek endişem bu hamilelik olursa bu 4. Sezaryenim olacak. Hayirlisi olur inşaallah

kızlar tam bat gününüde sayarsak kalan 4. Eylül 5 de adet olmuştum. Şimdi 5 ekimi bekliyorum. Yani önümüzdeki perşemce günü. Klomen kullanmıştım bu ay. Yumurtam kendiliğinden çatladı ve tam çatlama zamanı ilişki olmuştu. Doktor 2 hafta sonra test yapabilirsin dedi. Bugün yumurtamın çatlamasından itibaren tam 14. gün. Yani tam anlamıyla 2 hafta doldu. Daha 4 günüm olmasına rağmen test yaptım tabiki negatif çıktı. Testi alırken kendimi o kadar şartladım ki negatif çıkarsa asla üzülmicem diye. Ama negatifi görünce duygularıma gözyaşlarıma dur demenin imkanı yok. Tabi ki gebelik bekleyen her bayan gibi daha 4 gün var belki çıkmamıştır diye hala kendimi avutuyorum. Ama içimde hiç bi ümidim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…