- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
Canım bilinen bir gerçekten bahsetmek istyrm erken gebelik belirtileri diye birşeyyoktur gebelik belirtileri 6. Hafta itibariyle başlıyorBat'a son 6gün, ve belirtilerimi yazıyorum kızlar..
Ne kadar kendini dinlemeyeyim, belirti aramayayım desemde; belirtiler ben burdayım diyor
İlk belirtim arada kasığıma bazrn sağ tarafıma bazen sol tarafıma kramplar giriyo adet agrisina benziyo ama degil gibi sanki ayırt edemedim.
Kasıklarım sanki patlayacakmış gibi şiş. Ufacık tuvaletim gelse, hic tutamıyorum.
Gögüslerimde şiştiler. Ama ucunda hassaslaşma ve kararma yok.
2Gündür bi halsizlik var (2gundur orucluydum ona bagliyorum)
Bendeki belirtiler yoğunluk kasıklarda.
Benim gibi olan var mi?
Bakalım bekliyoruz mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...
Aynen canım cok istedigimiz icin aklımızdan cıkmıyor ve cogu seyi psikolojik yasıyoruzCanım bilinen bir gerçekten bahsetmek istyrm erken gebelik belirtileri diye birşeyyoktur gebelik belirtileri 6. Hafta itibariyle başlıyorbnde aynı senin gibiyim şuan :) kendimi dinlyrm
ohh ne güzel yaa :) benimde bişeyler bulmam lazımOdalari degisiyorum cocuklarin kendimin daha iki ay oldu buraya tasindim evi iyi yerlestirmedik dedim esime :) homurdandi ama kabul etti yarin o is var e sonrasinda gardolap yerlestirme bilmem ne beni 3gun idare eder
bekle bekle geçmiyor valla :)Benim de 12 gün var
çok haklısın bncede kışa giriş temizligine başlayalm :) bizi bayaa oyalarKızlar gelin bu ay bebiş fikrini aklimizdan atalım kendimizi temizliğe işe güce verelim çalışmalar devam etsin ama kendimizi dinleyelim şuan aklımda yatak odasının perdesini yıkamak yada temizleyiciye vermek var şuan eşimin kizcagini bilmesem sökcem yani o derece gözüme battı böyle rutin iş yapıp bitirince kendimi çok dinliyorum suram mı battı şuramda mı kıpırtı var vs. Die yarın temizliğe basliycam kış giriş temizliği :) o baya oyalar beni hepimiz yeni uğraş bulalım böyle olcak gibi değil şafak sayar gibi gün sayıyoruz resmen bu gidişle kafayı sürekli çocuk yapmaya adapte ettikce olmuycak gibime geliyor en iyisi biseylerle meşgul olmak
Geldimi kirmizilarKızlar galiba adet oldm :) ilk gebeliğim gibi olmazsa tabi
Hayırlısı olsun inşaallah canımKızlar galiba adet oldm :) ilk gebeliğim gibi olmazsa tabi
Bilmiyorum bugün biraz sancim var mide bulantisiyla galiba olacagimTekrar test yapsan yada kan versen belki gec dollenmedir
İyi pazarlar kızlar var mı yeni haberi olan:)
Allahim hayırlı haberler almayı nasip etsin cnm benimBn yarinAllah izin verirse kan vericemm:)
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım Allahın izniyle:)Bn yarinAllah izin verirse kan vericemm:)
Amin tatlım inşallah ekim uğurlugelir 2018 Haziran anneleri oluruz :)Allahim hayırlı haberler almayı nasip etsin cnm benim
Tamam canim@GaSeLLe canım ben adet oldum Yen'i bat 28 ekim.
Hayırlı olsun güzel yükselmiş değer iki günde iki katına çıkar normalde çok iyi artmış 1000 inin üzerinde usg de görülür kese çok acele etme deriö doktora gitmek içinSelamun aleyküm kızlar. Yarın bat gunumdu aslında. Fakat dayanamayıp kan testini tekrar yaptırdım bugün. 27 sindeki beta hcg 3.77 idi. Bugünkü oran 48.6 çıktı . Pozitif ama doktora gitmeden tam anlamıyla hamile olduğuma inanamicam sanırım. Bu 6. Hamileligim olacak inşaallah. Gebeliklerimden Biri düşük, biri de boş gebelikti. Dualarinizi bekliyorum. Rabbim gruptaki herkesten güzel haberler almamızı nasip etsin. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşaallah...
Sagoll tatlmm insallahh dua edinn ❤Allahim hayırlı haberler almayı nasip etsin cnm benim
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım Allahın izniyle:)
Amin tatlım inşallah ekim uğurlugelir 2018 Haziran anneleri oluruz :)
Hayırlı olsun güzel yükselmiş değer iki günde iki katına çıkar normalde çok iyi artmış 1000 inin üzerinde usg de görülür kese çok acele etme deriö doktora gitmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?