Amin canim insallahAmin Cumlemizin. Allah razi olsun. Benim oglum isitme engelli ve otizmli. En önemlisi sağlıklı olmasi yavrularimizin. Yoksa hayat cok zorlasiyor. Hep dua ederken , hayırlı sağlıklı evlat nasip et Rabbim diyorum. Inşaallah hepimizin evlatlari sağlıklı hayirli olurlar.. Amin.
İnşallah canımAllah buyuk cnm benim bugün dua zamanı bol bol dua edelim birbirimize inşallah hayırlı evlatlarimiz olur
Canım bende adet bitiminde olmuyor da bugün yumurtanın çatlama günü normal seyrindeyse ve batma hissi var sağ tarafımda.Iyi akşamlar kızlar bisey sorcam dün adetim bitti bugün karnımda tuhaf ağrılar sabah mide bulantim falan oldu ağzımda hiç tat yok kendimi hiç iyi hissetmiyorum karnımda sanki tekrar adet olcak gibi tuhaf kimildamalar var sanki bisey hareket ediyor gibi bisey düşünüyor gibi yumurtluyor muyum ya bu kadar çabuk sizdede adet bitimi böyle şeyler oluyor mu ?
Bende okudum rabbim kabul etsin insallahKızlar bugun yapalım bunları inşallah ben yaptm bütün hepimize de dua ettm Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Hosgeldin ekliyorum :)Kızlar beni de aranıza alır mısınız? :)
Bat 8 ekim
Allah razı olsun canım sağol bende 5 gün oldu Meryem suresine başladım 41 gün okunuyır iki evladımda da okudum biriminde hamilekaldım Allahın izniyle tavsiye ederim insanın içine huzur ceriyorayrıca.Kızlar bugun yapalım bunları inşallah ben yaptm bütün hepimize de dua ettm Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Sagol cnm Allah razı olsun bnde yarin başlıcam inşallah Meryem süresini okuyup hamile kalanı cok duydum ama bir türlü nasip olmadi inşallah yarin başlıcamAllah razı olsun canım sağol bende 5 gün oldu Meryem suresine başladım 41 gün okunuyır iki evladımda da okudum biriminde hamilekaldım Allahın izniyle tavsiye ederim insanın içine huzur ceriyorayrıca.
Beni de listeye ekler misin beklemedeyimHosgeldin ekliyorum :)
Bat kac canimBeni de listeye ekler misin beklemedeyim
Senin bat ne zmn canimn:)Beni de listeye ekler misin beklemedeyim
Benim de 12 gün varvalla bende15 gün nasıl geçcek bilmiyorm kendimi nereye atcagımı şaşırdm, hergün bir iş çıkartıyorm ki çabuk geçsin diye.
Tekrar test yapsan yada kan versen belki gec dollenmedirBen daha adet olmadım yaa dün 1 damla kadar kan oldu geri gitti anlamadım niye olmadı 5 gün önce kan testi negatifti
İnsallah o listedekilerden bizde hamile oluruziçimden bir ses diyor ki bu ay listede bol bol hamiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?