Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlı olsun darısı hepimizin başına inşallah. Sana da Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :)
Amin Cumlemizin. Allah razi olsun. Benim oglum isitme engelli ve otizmli. En önemlisi sağlıklı olmasi yavrularimizin. Yoksa hayat cok zorlasiyor. Hep dua ederken , hayırlı sağlıklı evlat nasip et Rabbim diyorum. Inşaallah hepimizin evlatlari sağlıklı hayirli olurlar.. Amin.

Canım bende özel eğitim öğretmeniyim seni çok iyi anlıyorum evladım yok ama öğrenciler de evlat sayılır onlar çok özel çocuklar. Öyle bi evlat sahibi olduğun için ve böyle güzel yürekli olduğun için öbür dünyanı yapmış oluyorsun canım hiç üzülme. Allahım bi sonraki bebeğini inşallah çok çok çok sağlıklı verir.

Ayın 27 ve 28 inde ovulasyon testi yaptım biraz silikti ama eşimle birlikte olamadık önce küstük sonra uyuya kalmışım dün çalıştım ama bu ay hiç umudum yok inşallah gelecek ay olur

Ayın 27 ve 28 inde ovulasyon testi yaptım biraz silikti ama eşimle birlikte olamadık önce küstük sonra uyuya kalmışım dün çalıştım ama bu ay hiç umudum yok inşallah gelecek ay olur
Allah buyuk cnm benim bugün dua zamanı bol bol dua edelim birbirimize inşallah hayırlı evlatlarimiz olur

Amin. Hepimize inşaallah :)

Iyi akşamlar kızlar bisey sorcam dün adetim bitti bugün karnımda tuhaf ağrılar sabah mide bulantim falan oldu ağzımda hiç tat yok kendimi hiç iyi hissetmiyorum karnımda sanki tekrar adet olcak gibi tuhaf kimildamalar var sanki bisey hareket ediyor gibi bisey düşünüyor gibi yumurtluyor muyum ya bu kadar çabuk sizdede adet bitimi böyle şeyler oluyor mu ?

Olmuyor canim. Doktora görün bence üşüttün mü ki acaba

Olmuyor canim. Doktora görün bence üşüttün mü ki acaba
Bilmem ki canim benimd3 başıma ilk kez geldi hasta gibi değilim ama üstummu genelde dizim ve belim çok ağrır ne diz ağrısı ne bel ağrısı var kasigimda batma var sadece olmazsa pazartesi görünuyum bi

Canim üstüne görme fln olmasin
Onu nette okudum canım adetim 5 gün erken geldi son iliskiden 1 gün sonra adet oldum üstüne görme olsam normal eder gibi olmam sanirim üstüne görmede az oluyormuş herhalde ben normal adet gördüm bilemedim bende devam ederse doktora gozukurum bi

Ihmal etme canim. Bi test yap yinede

benimde 16 ekim :) ne işi çıkarttın temizlik falan mı
Odalari degisiyorum cocuklarin kendimin daha iki ay oldu buraya tasindim evi iyi yerlestirmedik dedim esime :) homurdandi ama kabul etti yarin o is var e sonrasinda gardolap yerlestirme bilmem ne beni 3gun idare eder

Allah özel çoçukları özel annelere verirmiş

Bende hiç belirti yok gerçi 10 gün var ama hiç hissetmiyorum bişey.. Gecen hamile kaldığımda belirtiler direk belliydi.. Ama kuzum tutunamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…