Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelartik00 ilaçla ilgili bilgim yok canim
Insallah bebeğin tutmustur
İnşaallah ama yumurta yani yumurtlama yoktu.simdi olanları bu yüzden hamileliği yoguramiyorum.adet gününu bekliyorum olsamda olmasam da doktor a gideceğim öyle dedi.aşilama yapılacak hamile değilsem.beni de listeye ekler misiniz

Hadi ya öylemi diyorsn 3 gün var ama bilemedm ne hissedeceğimi şuan
Cnm senin gibi olan biri vardi yine topiklerden birinde.onunki gercektende yukselerek gitti.bence artik bidaha kan verme bekle.test alabilirsin bence.artik adetin gectikten sonra bidaha kan verirsin.yoksa kollarin süzgec olcak bu gidisle.insallah vardir cnm.

Anladım canim hayırlısı olsun ekliyorum

Benimde 7 ekim iki gündür beyaz akintim var ne oluyor anlamadım sol kasigimdada baskı gibi bir ağrı var.bu ay klomen kullanmıştım klomen bittikten iki gün sonra yumurta yoktu acaba ilaç kist mi yaptı
Yumurtanın olmadığını doktor mu soyledi? Kist olsaydı kist var derdi. Demek ki çatlamış ya da hiç buyumemis

Yumurtanın olmadığını doktor mu soyledi? Kist olsaydı kist var derdi. Demek ki çatlamış ya da hiç buyumemis
Evet hem alttan baktı hem karnimdan yumurta yok gelişmemiş dedi belki ilaç sonradan etki eder dedi hiç bir şey yapma gününde gel dedi

Hayırlı olsun inşallah canım :) böyle haberleri duyunca mutlu oluyorum :)
Teşekkürler dokuz seneden sonra mutluluk inşallah tamamına erer. Sizlere versin Allah tez zamanda inşallah
30 gün canim. Bu test pik yaptıktan 24-36saat sonra çatliyormuş yumurta madem öyle şimdiden pik yapmasi gerekmezmiydi
geç yumurtlama olabiliyor özellikle Bebek düşüncesi başlayınca vücut çok farklı tepkiler veriyor. Takibe devan gelecek o yumurta. Pik yaptığında yumurtlama olmuş demektir. O testin çift çizgi çıkmasına sebep olan hormon yumurtlama ile pik yapıyor çünkü

Evet hem alttan baktı hem karnimdan yumurta yok gelişmemiş dedi belki ilaç sonradan etki eder dedi hiç bir şey yapma gününde gel dedi
Kist olabilmesi için önce yumurtanın büyüyüp catlayamamasi lazım. Yani yumurta yoksa kist de yok. Ama belki yeni bir yumurtan büyümeye calisiyordur

İlacı kullandım ben bi çok kez ilaç bitikten sonra hemen gelişmiyor Ki yumurta özellikle yumurtlama problemi yaşayanlarda daha uzun sürüyor yumurtlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…