Evet canimYumurta olmadığını nasıl tespit ettin
Ovulasyon testimi yapıyorsun
Ay insallah. Geç olması önemli değil ben catlamamasindan korkuyorumCnm.o zman 2 gune pik olur artk dogru sonuc veriyorsa bu testler ...
Cnm.ben gecen ay 18. Gun pik oldu ertesi gun siliklesti iki gunu de degerlendirdim ama tutmadi bence bu sans isiAy insallah. Geç olması önemli değil ben catlamamasindan korkuyorum
Amaan allah büyük test fln boş yeterki rabbim ol desin insallah bu ay tutar bebişlerimiz. Biz elimizden geleni yapiyoruz nasilsaCnm.ben gecen ay 18. Gun pik oldu ertesi gun siliklesti iki gunu de degerlendirdim ama tutmadi bence bu sans isi
Aynen cnm aminn hayirlisi ne zmansa o zaman gelsin bebisler.Amaan allah büyük test fln boş yeterki rabbim ol desin insallah bu ay tutar bebişlerimiz. Biz elimizden geleni yapiyoruz nasilsa
İnşaallah ama yumurta yani yumurtlama yoktu.simdi olanları bu yüzden hamileliği yoguramiyorum.adet gününu bekliyorum olsamda olmasam da doktor a gideceğim öyle dedi.aşilama yapılacak hamile değilsem.beni de listeye ekler misiniz
Tabiki çalışma bu hafta 26 şundan başla 1 Ekim arası doğurganlık dönemi yumurtlama 30 Eylül yarın hesaplarına göre sende başla bence geç kalmaBenimde 15 ekim cnm siz çalışmalara başladınzmi kızlar
Cnm senin gibi olan biri vardi yine topiklerden birinde.onunki gercektende yukselerek gitti.bence artik bidaha kan verme bekle.test alabilirsin bence.artik adetin gectikten sonra bidaha kan verirsin.yoksa kollarin süzgec olcak bu gidisle.insallah vardir cnm.Hadi ya öylemi diyorsn 3 gün var ama bilemedm ne hissedeceğimi şuan
Anladım canim hayırlısı olsun ekliyorumİnşaallah ama yumurta yani yumurtlama yoktu.simdi olanları bu yüzden hamileliği yoguramiyorum.adet gününu bekliyorum olsamda olmasam da doktor a gideceğim öyle dedi.aşilama yapılacak hamile değilsem.beni de listeye ekler misiniz
Tamam inşaallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAnladım canim hayırlısı olsun ekliyorum
AminnnTamam inşaallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
İlk bebeğim kalbi durduğu için alınmıştı 11+4deAy sonucun harika tebrikler darısı bizlere :) ilk mi sizin?
çok düşük ama bir doktor yakınıma sordm var gibi ama eminolmak için çok çok erken dedi
Ay kuzum çok üzüldümİlk bebeğim kalbi durduğu için alınmıştı 11+4debir sene aradan sonra geldi hasretimiz
Teşekkürler dokuz seneden sonra mutluluk inşallah tamamına erer. Sizlere versin Allah tez zamanda inşallahHayırlı olsun inşallah canım :) böyle haberleri duyunca mutlu oluyorum :)
Yumurtanın olmadığını doktor mu soyledi? Kist olsaydı kist var derdi. Demek ki çatlamış ya da hiç buyumemisBenimde 7 ekim iki gündür beyaz akintim var ne oluyor anlamadım sol kasigimdada baskı gibi bir ağrı var.bu ay klomen kullanmıştım klomen bittikten iki gün sonra yumurta yoktu acaba ilaç kist mi yaptı
Evet hem alttan baktı hem karnimdan yumurta yok gelişmemiş dedi belki ilaç sonradan etki eder dedi hiç bir şey yapma gününde gel dediYumurtanın olmadığını doktor mu soyledi? Kist olsaydı kist var derdi. Demek ki çatlamış ya da hiç buyumemis
Teşekkürler dokuz seneden sonra mutluluk inşallah tamamına erer. Sizlere versin Allah tez zamanda inşallahHayırlı olsun inşallah canım :) böyle haberleri duyunca mutlu oluyorum :)
geç yumurtlama olabiliyor özellikle Bebek düşüncesi başlayınca vücut çok farklı tepkiler veriyor. Takibe devan gelecek o yumurta. Pik yaptığında yumurtlama olmuş demektir. O testin çift çizgi çıkmasına sebep olan hormon yumurtlama ile pik yapıyor çünkü30 gün canim. Bu test pik yaptıktan 24-36saat sonra çatliyormuş yumurta madem öyle şimdiden pik yapmasi gerekmezmiydi
Kist olabilmesi için önce yumurtanın büyüyüp catlayamamasi lazım. Yani yumurta yoksa kist de yok. Ama belki yeni bir yumurtan büyümeye calisiyordurEvet hem alttan baktı hem karnimdan yumurta yok gelişmemiş dedi belki ilaç sonradan etki eder dedi hiç bir şey yapma gününde gel dedi
İlacı kullandım ben bi çok kez ilaç bitikten sonra hemen gelişmiyor Ki yumurta özellikle yumurtlama problemi yaşayanlarda daha uzun sürüyor yumurtlamaEvet hem alttan baktı hem karnimdan yumurta yok gelişmemiş dedi belki ilaç sonradan etki eder dedi hiç bir şey yapma gününde gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?