hayırlısı bak ben ne rahatım:))) Daha bugün son günüm ilaç kullanmaya başladım bakalım ay sonuna doğru beni de sarar heyheylerEvet bitti kuzum. Bel agrisi yok diye sevibiyordum yeniden basladi. Gecen ayda boyle idi adetim erkenden geldi cok bekledim sanirimumutsuzluga dusuyorum ara ara. Haftaya cuma test yapicam bata iki kala varsa var yoksa zaten adet olurum. O saatten sonrada yalnis negatif cikmaz zaten
27:))) 30 kasım bat. En son benim batım hahahaNiyeki kız bat kaç senin benim şafak 26 gün var canisi
Noldu ki kuzum ya niye canın sıkkınValla pek bisi yok bel agrisindan baska. Aksama misafirlerim var hazirlik yapiyorum. Cocuklari aldim geldim modum dusuk biraz mutsuzluk var uzerimde
Aha yine kaçırdım ozaman 1 guncük var aramızda canisi27:))) 30 kasım bat. En son benim batım hahaha
Aynen canm ya daha çok var daha regl den çıkamadım ohoooooHadi inşallah daha çoook zaman var ya:) Zaten ben o güne kadar bekleyemem bakalım bu ay bize ne gösterecek
Evet bitti kuzum. Bel agrisi yok diye sevibiyordum yeniden basladi. Gecen ayda boyle idi adetim erkenden geldi cok bekledim sanirimumutsuzluga dusuyorum ara ara. Haftaya cuma test yapicam bata iki kala varsa var yoksa zaten adet olurum. O saatten sonrada yalnis negatif cikmaz zaten
He ya hiç sorma valla hayirli sağlıklı bebislerimiz olsunda sıcaklarda doğum daha güzel yaBu ayda olmazsa ağustos eylül derken kış anası olacağız galiba :))
Sorma biara cok mutlu hoppidi hoppidi enerjime yetisen yok bian boyle yasli nineler gibi yorgani kafama cekip uyuyup bat gunu uyanasim geliyorhayırlısı bak ben ne rahatım:))) Daha bugün son günüm ilaç kullanmaya başladım bakalım ay sonuna doğru beni de sarar heyheyler
Bosver suan iyiyim meselaNoldu ki kuzum ya niye canın sıkkın
Valla mi sozmu kiz :) yapmak yok onceden ona gore :) cuma nal gibi pozitif testlerle kaynasin topik ne guzel olur yaAl benden de o kadar canım bugün bendede bir umutsuzluk var belki ovulasyonun etkisidir. Beraber yapalım canım haftaya cuma testi G gulsahali88 canım sense ne var ne yok üçümüzün çok yakın tarihleriIncitanesi35 tatlım 26 gün varmış sen rahat rahat takıl bu ara:) biz eserikli günlerdeyiz her saniye umut ve umutsuzluk yer değiştirebiliyoruz:))
Ahhh kuzum günler gecmiyrki inşallah umudunuz mucizeniz olur elmiramm valla 10 kasımda kontrolüm var inşallah iyi sonuçlar çıkar yaAl benden de o kadar canım bugün bendede bir umutsuzluk var belki ovulasyonun etkisidir. Beraber yapalım canım haftaya cuma testi G gulsahali88 canım sense ne var ne yok üçümüzün çok yakın tarihleriIncitanesi35 tatlım 26 gün varmış sen rahat rahat takıl bu ara:) biz eserikli günlerdeyiz her saniye umut ve umutsuzluk yer değiştirebiliyoruz:))
Canm benim hep kutlu ve pozitif görmek istiyorum seni sen bu topigin herseyisin canisi kız inşallah pozitif çıkar sendede bendede isteyen herkeste bide bakmisiz bu ay burdakilere ugurlu gelmiş hepimizin bebisleri aynı ay dogarmisSorma biara cok mutlu hoppidi hoppidi enerjime yetisen yok bian boyle yasli nineler gibi yorgani kafama cekip uyuyup bat gunu uyanasim geliyor
Bosver suan iyiyim meselasiyirdik anam kinama siyirdik hormonlarin etkisi baslamis durumda
Valla mi sozmu kiz :) yapmak yok onceden ona gore :) cuma nal gibi pozitif testlerle kaynasin topik ne guzel olur yaben belkide direk gozumu karartip kan veririm acik kapi kalmamasi icin. Pozitif cikarsa ahtim var 10gebelik testi alio hergun yapicam cift cizgileri gordukce icimin yaglari eriycek
Ben haftaya cuma yeni yumurtlayacam ohooo gel tezkere gelllllllG gulsahali88 haftaya cuma test gunu ilan ettik onceden yapmak yasak. Totem yapalim hadi :)
Patlama yapariz vallaCanm benim hep kutlu ve pozitif görmek istiyorum seni sen bu topigin herseyisin canisi kız inşallah pozitif çıkar sendede bendede isteyen herkeste bide bakmisiz bu ay burdakilere ugurlu gelmiş hepimizin bebisleri aynı ay dogarmis
Gelir gelir calisma bitipte adamin pabucu dama atilinca o gunler iyice cakilip kaliyor. Yumurtlama dedigin nedirki bata safak saymayi sor bideBen haftaya cuma yeni yumurtlayacam ohooo gel tezkere gelllllll
Ayy neguzel bir test bu :) valla ne seviniyorum boyle testleri gorunce. Rabbim devamini nasip etsin insallah kandada ciksin guzel guzel ilerlesin hamisligin. Peki yumurtlama gununu biliyormusun? Demekki biz yangindan mal kacirir gibi hemen test yapiyoruz. Neguzel umut oldunKızlar adete 2 gun kala yaptım negatifti adeti 2 gün geçti silik cizgi gördüm yarın sabah yine yapcam olmazsa pazartesi kan vercemEki Görüntüle 2063049
Aaa senin ne zaman kuzum bat? Benm 24-24 kasım olcak inşallah yakınmı günlerimiZBende geçen ay labaquick almıştım ben yakalayamadım walla yumurtlamayı. 12 ve 22.gün arasında yaptım göremedim. 4 tanede gebelik testi vardı içinde. geçen ay baya geç adet oldugum için hepsini kullandım bir umut işte ama hepside negatif gösterdi. yanı doğruydubu ay elimdeki kullanmaya başlıcam bugün. inşallah yakalarız kıpkırmızı çizgileri
Hamilesin canımmmmm :))Kızlar adete 2 gun kala yaptım negatifti adeti 2 gün geçti silik cizgi gördüm yarın sabah yine yapcam olmazsa pazartesi kan vercemEki Görüntüle 2063049
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?