Canın sağolsun canım boşver... Yumurtlama bitti değil mi senin?Haklisin kuzum ama benimkine bisi olmadi cok sukur karsi tarafinki cizildi ufacik
Laboquick Marka canım gitti gidiyor da gayet uygun dışarıya göre ben ordan almıştımKızlar ovulasyon testini hangi marka alıyosunuz acil cevap bekliyorum eczanede bulunuyormu? Yoksa internettenmi alıyorsunuz?
İşe yaradımı kuzum bende ondan sipariş ettm hayırlısı bakalmLaboquick Marka canım gitti gidiyor da gayet uygun dışarıya göre ben ordan almıştım
Aldmm cnm bakalm inşallah olur:)Laboquick almıştım ben internetten bir araştır istersen. Sitede çoğu kadın kullanıyor
Evet bitti kuzum. Bel agrisi yok diye sevibiyordum yeniden basladi. Gecen ayda boyle idi adetim erkenden geldi cok bekledim sanirimCanın sağolsun canım boşver... Yumurtlama bitti değil mi senin?
Niyeki kız bat kaç senin benim şafak 26 gün var canisiBatımın üstüne bat tanımam :))) en son benim bat:)
Lutfen su belirtilere takilma insan cok uzuluyor sonra. Varya hergun agri kesici alasim var biryerim batmasin sizlamasinda kafam rahat olsun diyeYa kızlar kaşıklarım böyle birden aniden batıyor yani umudum olsa dicem ki acaba mı ama umudum yok ki bu ay psikolojik de batar mı kasık ya
İnnovita aldim pekte memnun sayilmam. Elindeki sonlari bitirmege calisicam sonra bidaha test mest yok zaten. Gun asiri devam edicem. Laboquick testi iyi diyorlar ama gebelik testini sakin bata gunler kala deneme cok arkadasta silik cikipta yaniltti. Benim aldigim markaninkide ayni halt grcen ay silik cikti adet oldum. Gebelik icin en uygunu eczaneden almak nettekiler tarihi gecmis gibi geliyor banaKızlar ovulasyon testini hangi marka alıyosunuz acil cevap bekliyorum eczanede bulunuyormu? Yoksa internettenmi alıyorsunuz?
Aaaa şok oldum keşke almayaydm o gebelik testiyle olanı boşa para verdik hayırlısı kısmetİnnovita aldim pekte memnun sayilmam. Elindeki sonlari bitirmege calisicam sonra bidaha test mest yok zaten. Gun asiri devam edicem. Laboquick testi iyi diyorlar ama gebelik testini sakin bata gunler kala deneme cok arkadasta silik cikipta yaniltti. Benim aldigim markaninkide ayni halt grcen ay silik cikti adet oldum. Gebelik icin en uygunu eczaneden almak nettekiler tarihi gecmis gibi geliyor bana
Ayol bugün çok geç geldim topiğe canlar ne var neyok havahadisler nasıl :)
Valla pek bisi yok bel agrisindan baska. Aksama misafirlerim var hazirlik yapiyorum. Cocuklari aldim geldim modum dusuk biraz mutsuzluk var uzerimdeGece 3 te bi dış ağrısıyla uyandım anlatamam hazır hamilelik yok yumurtlama zamanına kadr disimi halletmem lazım beynim oynadı çünkü ağrıdan uyuyamadm
Gununde bile yapma onu sen eczaneden al derim. Cok uzulmustum silik cikip kanda sifiri gordugumdeAaaa şok oldum keşke almayaydm o gebelik testiyle olanı boşa para verdik hayırlısı kısmet
Su tasidigimiz beyin bile bize oyun oynuyorsa daha diyecek lafim yok[QUOTE="GaSeLLe inşAallah hayırlısı olur aynen belirti kendim uyduruyom :))
Bende yaradı canım pko olduğu halde iki kez yakaladım yumurtlamamı çok şükür üçüncüye gerek kalmadıİşe yaradımı kuzum bende ondan sipariş ettm hayırlısı bakalm
İşe yaradımı kuzum bende ondan sipariş ettm hayırlısı bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?