Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar kaşıklarım böyle birden aniden batıyor yani umudum olsa dicem ki acaba mı ama umudum yok ki bu ay psikolojik de batar mı kasık ya

Canın sağolsun canım boşver... Yumurtlama bitti değil mi senin?
Evet bitti kuzum. Bel agrisi yok diye sevibiyordum yeniden basladi. Gecen ayda boyle idi adetim erkenden geldi cok bekledim sanirim umutsuzluga dusuyorum ara ara. Haftaya cuma test yapicam bata iki kala varsa var yoksa zaten adet olurum. O saatten sonrada yalnis negatif cikmaz zaten

Gece 3 te bi dış ağrısıyla uyandım anlatamam hazır hamilelik yok yumurtlama zamanına kadr disimi halletmem lazım beynim oynadı çünkü ağrıdan uyuyamadm

Kızlar ovulasyon testini hangi marka alıyosunuz acil cevap bekliyorum eczanede bulunuyormu? Yoksa internettenmi alıyorsunuz?
İnnovita aldim pekte memnun sayilmam. Elindeki sonlari bitirmege calisicam sonra bidaha test mest yok zaten. Gun asiri devam edicem. Laboquick testi iyi diyorlar ama gebelik testini sakin bata gunler kala deneme cok arkadasta silik cikipta yaniltti. Benim aldigim markaninkide ayni halt grcen ay silik cikti adet oldum. Gebelik icin en uygunu eczaneden almak nettekiler tarihi gecmis gibi geliyor bana

Aaaa şok oldum keşke almayaydm o gebelik testiyle olanı boşa para verdik hayırlısı kısmet

Ayol bugün çok geç geldim topiğe canlar ne var neyok havahadisler nasıl :)

Gece 3 te bi dış ağrısıyla uyandım anlatamam hazır hamilelik yok yumurtlama zamanına kadr disimi halletmem lazım beynim oynadı çünkü ağrıdan uyuyamadm
Valla pek bisi yok bel agrisindan baska. Aksama misafirlerim var hazirlik yapiyorum. Cocuklari aldim geldim modum dusuk biraz mutsuzluk var uzerimde

İşe yaradımı kuzum bende ondan sipariş ettm hayırlısı bakalm

Bende geçen ay labaquick almıştım ben yakalayamadım walla yumurtlamayı. 12 ve 22.gün arasında yaptım göremedim. 4 tanede gebelik testi vardı içinde. geçen ay baya geç adet oldugum için hepsini kullandım bir umut işte ama hepside negatif gösterdi. yanı doğruydu bu ay elimdeki kullanmaya başlıcam bugün. inşallah yakalarız kıpkırmızı çizgileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…