Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hamilesin canım hayırlı olsun:)

Cnm bnce hamilesiniz doktor bisy demedimi size peki

Kızz 3 gün kalmış ya:)) Test ne zaman yapacaksın benim 9 gün var bugün yine bir gaza geldim konu okuyorum sürekli:))

Pazartesi yapıcam canım :)
Senin de az kaldı ama günler geçmiyor ki :)
Ancak konuları okuyarak zaman geçiriyoruz :)

Ama inşaallah bu ay olacak hepimizin :) Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbimiz dualarımızı kabul etsin inşaallah :)

16 mı:))) 17 mi :))) Aboooo neydi bu kadar acele kızlar???

Cnm 3.4 gün bekle bence
Bencede canım az önce ovulasyon yaptım tek çizgi çıktı zaten kesin sonuç değil tabide

İnşallah tatlım aminnn:)

Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin:) ben 33 te evlendim:)) on yıl beraberlik üstüne evlendik:) Bu arada Ufak bir kaza atlatmışsın canım mesajları ancak okuyabiliyorum geçmiş olsun.
Amin canim sagolasin. Rabbim cumlemizin ailesini mutlulugunu daim etsin insallah. Biz 2sene ciktik 11 senedirde evliyiz 12 ye girdik :) kazayi sorma ya Nefret ediyorum artik o yoldan. Paniklik basliyor her gecisimde Sahibi ogretmenmis kibar biri cikti allahtan.

İnanma onlara sen gene az sabret canim. Yanilta bilir oda sonra hayalleri kiriliyor insanin

Kizlaar eger mesajina donmedigim biri olursa kusura bakmasin. İki gundur acayip kasiyor netim sayfayi hele bildirimleri zorla aciyo. Operatoru mu aradim oblarla ilgili degilmis ki zaten baska sayfalari aciyor bitek burayi zorluyor anlamadim. Bu durumda olan varmi?

Bende sıkıntı yok canım rahat açılıyor sayfa

İyi canım sevindim Mala gelsin cana gelmesin boşver.. Canını sıkma panik de yapma olabiliyor trafikte rahat ol

Ben evdeki Wi-Fi den girerken kasıyor ama normal netim hızlı ')

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…