- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
Arkadaşlar Merhaba,
Yıllardır adet düzensizliği olan ortalama 40-45 gün arasında adet olan biriyim.
Geçen ay çocuk yapmaya karar verdik ve dün itibarıyla 55 gündür adet görmediğim için doktora gittik ve BETA HCG 466.5 çıktı.
Son adet tarihim 6 EYLÜL, 43 günde bir adet olduğumu düşünürsek ortalama, yumurtlama dönemim 6 EKİM.
Durum nedir? Yardımcı olur musunuz?
Cnm 3.4 gün bekle benceKızlar şüpheli ilişkinin üstünden kaç gün geçtiğinde erken gebelik testinde çıkar acaba ? Evde 5 tane erken gebelik testi varda 5 gün oldu benim yarın 6. gün şüpheli ilişkiden sonra geçen süre
Cnm bnce hamilesiniz doktor bisy demedimi size pekiArkadaşlar Merhaba,
Yıllardır adet düzensizliği olan ortalama 40-45 gün arasında adet olan biriyim.
Geçen ay çocuk yapmaya karar verdik ve dün itibarıyla 55 gündür adet görmediğim için doktora gittik ve BETA HCG 466.5 çıktı.
Son adet tarihim 6 EYLÜL, 43 günde bir adet olduğumu düşünürsek ortalama, yumurtlama dönemim 6 EKİM.
Durum nedir? Yardımcı olur musunuz?
Kızz 3 gün kalmış ya:)) Test ne zaman yapacaksın benim 9 gün var bugün yine bir gaza geldim konu okuyorum sürekli:))
16 mı:))) 17 mi :))) Aboooo neydi bu kadar acele kızlar???Bende 16dâ evlendim kuzum. Erkenciyiz baya fazla nisanli kalmadim ben. Yasimiz musait İnsallah olur bakalim. Senin bat baya uzak oh stres yok. Benimki 10-11kasima gelir gibi eski adetimi baz alirsam 14kasim ama gecen ay yumurtlamadan sonra 13. Gun adet olmustum gene erken gelirse haftaya adet olacagim sanirim
Sagol canim benim insallahİnşallah bu ay mutlu haberi alırız senden takipteyim
Kocama sip diye asik olduydum16 mı:))) 17 mi :))) Aboooo neydi bu kadar acele kızlar???
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin:) ben 33 te evlendim:)) on yıl beraberlik üstüne evlendik:) Bu arada Ufak bir kaza atlatmışsın canım mesajları ancak okuyabiliyorum geçmiş olsun.Kocama sip diye asik olduydum
Canım ben çatlatma iğnesinden 11 gün sonra yaptım negatifti. Doktor çıkmayabilir demişti ama adet oldum:)) Yani 11. gün doğru sonuç vermişti.Catlatma ignem cumartesi oldu ya benn ne zaman teste baslim kizlar zaten bu ilacalardan sarhos gibiyim zaman gecmio
Bencede canım az önce ovulasyon yaptım tek çizgi çıktı zaten kesin sonuç değil tabideCnm 3.4 gün bekle bence
Pazartesi yapıcam canım :)
Senin de az kaldı ama günler geçmiyor ki :)
Ancak konuları okuyarak zaman geçiriyoruz :)
Ama inşaallah bu ay olacak hepimizin :) Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbimiz dualarımızı kabul etsin inşaallah :)
Batımın üstüne bat tanımam :))) en son benim bat:)Maşallah kızlar arabada kullaniyosunuz Hella size valla darısı başıma inşallah buarada burda bat en gec gelecek benim beklemek zor yaaa ı salla güzel haberler verisin Gülşah
Amin canim sagolasin. Rabbim cumlemizin ailesini mutlulugunu daim etsin insallah. Biz 2sene ciktik 11 senedirde evliyiz 12 ye girdik :) kazayi sorma ya Nefret ediyorum artik o yoldan. Paniklik basliyor her gecisimde Sahibi ogretmenmis kibar biri cikti allahtan.Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin:) ben 33 te evlendim:)) on yıl beraberlik üstüne evlendik:) Bu arada Ufak bir kaza atlatmışsın canım mesajları ancak okuyabiliyorum geçmiş olsun.
İnanma onlara sen gene az sabret canim. Yanilta bilir oda sonra hayalleri kiriliyor insaninKızlar şüpheli ilişkinin üstünden kaç gün geçtiğinde erken gebelik testinde çıkar acaba ? Evde 5 tane erken gebelik testi varda 5 gün oldu benim yarın 6. gün şüpheli ilişkiden sonra geçen süre
Bende sıkıntı yok canım rahat açılıyor sayfaKizlaar eger mesajina donmedigim biri olursa kusura bakmasin. İki gundur acayip kasiyor netim sayfayi hele bildirimleri zorla aciyo. Operatoru mu aradim oblarla ilgili degilmis ki zaten baska sayfalari aciyor bitek burayi zorluyor anlamadim. Bu durumda olan varmi?
İyi canım sevindim Mala gelsin cana gelmesin boşver.. Canını sıkma panik de yapma olabiliyor trafikte rahat olAmin canim sagolasin. Rabbim cumlemizin ailesini mutlulugunu daim etsin insallah. Biz 2sene ciktik 11 senedirde evliyiz 12 ye girdik :) kazayi sorma ya Nefret ediyorum artik o yoldan. Paniklik basliyor her gecisimde Sahibi ogretmenmis kibar biri cikti allahtan.
Ben evdeki Wi-Fi den girerken kasıyor ama normal netim hızlı ')Kizlaar eger mesajina donmedigim biri olursa kusura bakmasin. İki gundur acayip kasiyor netim sayfayi hele bildirimleri zorla aciyo. Operatoru mu aradim oblarla ilgili degilmis ki zaten baska sayfalari aciyor bitek burayi zorluyor anlamadim. Bu durumda olan varmi?
Haklisin kuzum ama benimkine bisi olmadi cok sukur karsi tarafinki cizildi ufacikİyi canım sevindim Mala gelsin cana gelmesin boşver.. Canını sıkma panik de yapma olabiliyor trafikte rahat ol
Laboquick almıştım ben internetten bir araştır istersen. Sitede çoğu kadın kullanıyorKızlar ovulasyon testini hangi marka alıyosunuz acil cevap bekliyorum eczanede bulunuyormu? Yoksa internettenmi alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?