- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 33
Sagol kuzum sanada kolay gelsin canisiGunaydin :)Benimde misafirim var bugun bende kosturacagim sanirim. Eline saglik seninde canim
Gunaydin canm sanada hayırlı cumalar geçmiş olsun inşallah adet sacisj değildir canm yaVee cümleten hayırlı cumalar iyi sabahlar
Son 4 gün. Dün gece alt karnıma felaket sancı saplandı acilliktim ama eşim hasta olduğu için evden çıkarmaya kıyamadım :)
Regl sancılarım galiba
Canm hayırlı cumalar sanada allah kabul etsin inşallah bu güzel gün hatrına hepimizn duaları dilekleri kabul olur sen duy rabbimmmmKızlar hayırlı cumalar olsun herkse bugün Cuma kuran imiz var hepimize dua edicem inşallah Rabbim sağlıklı bir evlat versin diye
İnşaallah değildir canım ama inşaallah kötü bişey de değildirGunaydin canm sanada hayırlı cumalar geçmiş olsun inşallah adet sacisj değildir canm ya
Neguzel allah razi olsun canim.Amin cnm Allah razı olsun 2 hafta da 1 cuma günü komşularla kuranıMiz oluyo hep aklımdasiniz valla herkse ediyorum dua bebek için
Adetle bebek belirtileri zaten ayni. Ben adet gunumde pazara gitmistim nasil sancilanmistim donuste agir posetler elimde eve zor atmistim kendimi simdi olur rezil olurum diye. Eve geldim sanci gecince test yaptim nal gibi cift cizgi :) ne gun saymistim ne yumurtlamam varmi diye bakmistim ahh o gunler ahh :)Vee cümleten hayırlı cumalar iyi sabahlar
Son 4 gün. Dün gece alt karnıma felaket sancı saplandı acilliktim ama eşim hasta olduğu için evden çıkarmaya kıyamadım :)
Regl sancılarım galiba
Hayirli cumalar canim. Gecen ayki bel agrimdan eser yok gecen ay tutmadigina gore buay belirti olmamasina sevinsemmi diye dusunuyorum :)Günaydın kızlar:) Hayırlı cumalar regl son 9 gün hiçbirşey hissetmemeye devam :) Hayırlısı olsun hepimiz için
canım senin ikizler normal dimi ilk yaptırdığın da beta kaçtıNeguzel allah razi olsun canim.
Adetle bebek belirtileri zaten ayni. Ben adet gunumde pazara gitmistim nasil sancilanmistim donuste agir posetler elimde eve zor atmistim kendimi simdi olur rezil olurum diye. Eve geldim sanci gecince test yaptim nal gibi cift cizgi :) ne gun saymistim ne yumurtlamam varmi diye bakmistim ahh o gunler ahh :)
Hayirli cumalar canim. Gecen ayki bel agrimdan eser yok gecen ay tutmadigina gore buay belirti olmamasina sevinsemmi diye dusunuyorum :)
Tup bebekti canim. Transferin 6. Gunu hayalet cizgiyle ogrenmistim. 12. Gunu transferin 500kusurlerde idi zaten yuksek cikmasindan cogul oldugunu anladik. Adetime daha vardi hatta. 2. Bebegimde adetin 28. Gunu 120 idi tam gunumde yaptirmistikcanım senin ikizler normal dimi ilk yaptırdığın da beta kaçtı
İnşallah kuzumİnşaallah değildir canım ama inşaallah kötü bişey de değildir
İnşallah bu ay mutlu haberi alırız senden takipteyimTup bebekti canim. Transferin 6. Gunu hayalet cizgiyle ogrenmistim. 12. Gunu transferin 500kusurlerde idi zaten yuksek cikmasindan cogul oldugunu anladik. Adetime daha vardi hatta. 2. Bebegimde adetin 28. Gunu 120 idi tam gunumde yaptirmistik
Adetle bebek belirtileri zaten ayni. Ben adet gunumde pazara gitmistim nasil sancilanmistim donuste agir posetler elimde eve zor atmistim kendimi simdi olur rezil olurum diye. Eve geldim sanci gecince test yaptim nal gibi cift cizgi :) ne gun saymistim ne yumurtlamam varmi diye bakmistim ahh o gunler ahh :)
Bnde öle duydum cnm 2.3 gün kala koyu çıkıyormuşKızlar hamile olunca ovulasyon testi adete yakınken çiftçizgi koyu çıkıyormuş doğru mu?
Evet tatlım olabiliyormuş:)Bnde öle duydum cnm 2.3 gün kala koyu çıkıyormuş
En yakın bat benim heheyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?