Yarin gene yap koyulasiyorsa iyi demekki:) teste boyle yansiyorsa 30 uzeri flndir kandadaAyy bilmiyorunki cnm bu kadar net cikio konulara baktim bulamadim bisey ayy ins ama bu kadar erken cikmaz ...simdi bakacam artis olacakmi olmayacakmi yeni merak :)
Ayyy şükür yarım saat sonra geldi elektrik inan ödüm koptu gelmez diye pisti şükür mis gibi oldu simdide kalkıp aglaysn kek yapıcam oda pisince elmalı kurabiyeEee napcanbozulmasin
İnşallah tatlımInsallah hepimiz bu ay hayirli haberler verelim kizlar
Eline emegine saglik afiyet sifa olsun kuzum :)Ayyy şükür yarım saat sonra geldi elektrik inan ödüm koptu gelmez diye pisti şükür mis gibi oldu simdide kalkıp aglaysn kek yapıcam oda pisince elmalı kurabiye
Sagol canisi şimdide odev zamanı ela şimdide un elemeye başladı ne hamarat bizim elaaaaEline emegine saglik afiyet sifa olsun kuzum :)
Biz yaptik artik akel ali kenan cikti baya kalabaliklastik durmadan birseyleri eleyip elliyoruzSagol canisi şimdide odev zamanı ela şimdide un elemeye başladı ne hamarat bizim elaaaa
Allah seni kuzum ya koptum resmen gülcem diyeBiz yaptik artik akel ali kenan cikti baya kalabaliklastik durmadan birseyleri eleyip elliyoruzimdat diye bagirasim var sesler cok tuhaf bizim zamanimizdaki gibi degil cocuk sesi cikaracam diye ikinip duruyor
Gul valla simdilik gulAllah seni kuzum ya koptum resmen gülcem diye
Ben şimdi gülüyom ama seneye ben halt yiycem çok merak ediyom
Inşallah canım :) hemen nasi erkek milleti der yaGul valla simdilik gull yazip n okuyacak cunki seslendirmesi cok benzer. İnsallah hemen soker seninki yoksa birazcik hopluyor sinirler :) benim kiz masallah iyide oglan azcik geriden geliyor erkek milleti iste :)
Ayn3n yeni bi heyecan buldum kendimmeYarin gene yap koyulasiyorsa iyi demekki:) teste boyle yansiyorsa 30 uzeri flndir kandada
Napayim kuzum dogru ama :)Inşallah canım :) hemen nasi erkek milleti der ya
Ayyy hiç sorma bizimkisi bogurur gibi k sesini çıkarıyor garibimmm kurban olurum ona ben oda olmasa geçmez valla annesinin bal oglusuBiz yaptik artik akel ali kenan cikti baya kalabaliklastik durmadan birseyleri eleyip elliyoruzimdat diye bagirasim var sesler cok tuhaf bizim zamanimizdaki gibi degil cocuk sesi cikaracam diye ikinip duruyor
Esim kuplere biniyor valla bu nasil sistem diye :) mebi ara sikayetini anlara et beni ne azarliyorsun dedim sustu :) iyiki varlar rabbim uzun omurler versin kuzularaAyyy hiç sorma bizimkisi bogurur gibi k sesini çıkarıyor garibimmm kurban olurum ona ben oda olmasa geçmez valla annesinin bal oglusu
Kızlar yeni isim bitti hersey hazır temizlik tam anlamıyla bitti şükür yeni otrdum ki..Mn üstüne valla baya yoruldum ama değdi çok güzel. Oldu hersey bi balkon kaldı sabah erkenden orayı yapıcam tamamdırEsim kuplere biniyor valla bu nasil sistem diye :) mebi ara sikayetini anlara et beni ne azarliyorsun dedim sustu :) iyiki varlar rabbim uzun omurler versin kuzulara
Gunaydin :)Benimde misafirim var bugun bende kosturacagim sanirim. Eline saglik seninde canimKızlar yeni isim bitti hersey hazır temizlik tam anlamıyla bitti şükür yeni otrdum ki..Mn üstüne valla baya yoruldum ama değdi çok güzel. Oldu hersey bi balkon kaldı sabah erkenden orayı yapıcam tamamdır
Hayirli cumalar canim. Simdiden allah kabul etsin insallahKızlar hayırlı cumalar olsun herkse bugün Cuma kuran imiz var hepimize dua edicem inşallah Rabbim sağlıklı bir evlat versin diye
Amin cnm Allah razı olsun 2 hafta da 1 cuma günü komşularla kuranıMiz oluyo hep aklımdasiniz valla herkse ediyorum dua bebek içinHayirli cumalar canim. Simdiden allah kabul etsin insallah
Hayırlı cumalar olsun :))Kızlar hayırlı cumalar olsun herkse bugün Cuma kuran imiz var hepimize dua edicem inşallah Rabbim sağlıklı bir evlat versin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?